Mamici de septembrie - octombrie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Heloo, fetelor
in sfarsit ieri am terminat cu analizele si au iesit bune. nu am nevoie de nici un supliment.
Pe 28 am alt control.....
Am dormit super azi noapte....chiar m-am trezit foarte odihnita....
Nu stiu ce sa fac de mancare, cand vin de la servici. Imi iau fructe din piata si vad eu...
astept martisorul la amiaza de la sotu...si bebele e bine deocamdata. Doamne ajuta!
Vreau sa ma vopsesc pe par azi...a zis Dr. a zis ca pot sa fac asta.
Aoleu, era sa uit, fetelor cu sa atasejz chestia aia de la lilypie....cu bebele, ca nu stiu. Nu ma ajutati?
Martisor la toate de la mine
Pupici la toate fetele ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Din partea lui Stefan - - pt toate viitoarele mamici si pt fetitele lor, nascute sau inca in burtica.
Sa fiti iubite si fericite!

Valen, cu certitudine, nici eu nu am vrut sa supar sau sa jignesc pe cineva. Doar imi exprimam mirarea la cate analize tot faceti voi. Dar este sigur asa cum ai spus: fiecare face cum crede de cuviinta si cum simte ca e bine pt ea si pt bebe.

Si din partea mea, pt voi si bebei, cu ocazia "1 martie calator", mii de

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (14 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Salutare, fete cu martisor la purtator!
Sa avem cu toatele o primavara frumoasa, plina de ganduri bune si veselie!
Miflore, sa te faci bine cat mai repede! Eu sper sa nu aiba efecte tremuratul de ieri si nici cel de azi. Aseara am adormit cu un fular in jurul burticii ca sa reusesc sa revin la temperatura normala.
La doua noaptea m-am trezit si n-am mai putut adormi gandindu-ma la doctora care a fost in stare sa ma tina pe holul spitalului peste trei ore jumate, trecand pe langa mine si aruncandu-mi un "asteapta-ma, ca n-am timp acum". Abia seara am realizat cat am riscat: sa se imbolnaveasca bb!!!! Va dati seama? Am avut pana acum o sarcina super, fara varsaturi, fara stari de ameteala sau greata cine stie ce, fara dureri sau scurgeri de nici o culoare, ca sa ma duc sa ma tina in frig o inconstienta (imi cer scuze, dar...).Dupa ce am plecat de acolo, cred ca de la frigul care ma cuprinsese, am simtit cateva intepaturi in zona genitala de nu m-am vazut...
Sper sa nu mai pateasca nimeni ca mine!
Si acum sunt in cautare de nou medic obstretician si de alt spital, ca pe la doamna cu pricina eu nu mai vreau sa ajung: ea nu are timp, ca sa vin la cabinetul particular cu care are contract, la eco tot acolo, dar nu cu ea (am dat 1 mil pe eco si abia s-a uitat ieri pe ea in cele 30 de secunde pe care mi le-a acordat dupa toata asteptarea...)etc.etc.
Pupici pentru toate si mult optimism,
LiaMia
Deci, daca aveti vreo idee, spuneti-mi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor cu burtici sint si o burtica de 6 saptamini care ma cam speriat in ultimul timp pt ca am facut o gripa foarte urita cu febra de38 si in plus de asta o bronsita la care am fost la medic si mi_au dat antibiotc plus o saptamina in casa la caldura .ce ma ingrijoreaza foarte tare este ca am vazut niste mici schimbari de exemplu (siini au devenit mai moi) oare sa fie ceva grav? pt ca am programare la ginec abia la sfirsitul luni martie ;astept raspunsurile voastre si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Draga Valen,
Am vazut ca ai sindromul antifosfolipidic, vroiam numai sa-ti spun parerea mea.
Dr. Tutunaru de la sp. Elias are un altfel de tratament decit injectiile cu Clexane, te rog din suflet sa-i faci o vizita.. este un om deosebit... sunt convinsa ca te poate ajuta sa ai o sarcina fara prea multe injectii....
Eu am ceva antecedente si m-am temut ca am acest sindrom, din cauza asta m-am interesat care ar fi dr. care ar avea o mai vasta experienta in sensul asta.
Dr. T are un site unde raspunde zilnic la toate intrebarile care i se pun... reclama.... acolo gasesti si nr lui de telefon.

Este numai un sfat...
Te pup si numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

nanadana, bine ai venit la noi, atat pe DC cat si la mamici de sept-oct 2005. Eu sper ca totul va fi bine pt tine si ca nu vor fi probleme cu bebe din cauza antibioticelor. Dar eu zic ca ar fi bine sa faci o vizita mai devreme la gine, ca sa vezi ce zice medicul.

Valen, daca nu ti-e greu si nu te supara, explica-mi si mie care pot fi efectele acestui sindrom de care zici ca suferi.
Si asa ca o nestiutoare, mi se pare ca Valeria ti-a dat o idee buna.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (14 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Iti multumesc tare mult Racaru. Esti o draguta ca te-ai interesat pt. mine, dar eu am incredere in Dr. Urleteanu. Este adevarat ca nu prea e placut sa stiu ca am de facut 200 si ceva de injectii insa nu ma vait. Stiu ca dansul a avut multe paciente cu acest sindrom si le-a monitorizat foarte atent pe perioada sarcinii, asa ca sunt impacata cu alegerea facuta de mine. As face si 10 injectii pe zi daca as sti ca bb o sa fie bine. Eu sunt convinsa ca nu intamplator am ajuns la dansul. Prietena mea a fost rezidenta dansului o perioada si mi-a vorbit f frumos de dansul. Chiar imi povestea despre pacientele care aveau sindromul asta si despre felul in care se ingrijea de ele pana la nastere. Chiar ma miram atunci. M-am dus la dansul nestiind de problema mea si nestiind ca voi ramane insarcinata. Eu cred ca nu a fost intamplator. Si inca o chestie mi s-a mai parut iarasi interesanta. Vineri cautam sa-mi iau injectiile si evident ca le-am gasit greu, la Dona. Normal ca nu aveau 30 cate imi trebuiau asa ca farmacista mi-a dat cate a avut si m-a chemat a 2a zi pt. restul. Cand m-am uitat mai bine-era insarcinata. Nu-mi venea sa cred. Mi-a spus ca a avut si ea ceva probleme si ca ma ajuta cu draga inima in fiecare luna. Atunci chiar am simtit ca cineva il iubeste tare mult pe bb-ul meu si ca nu i se va intampla nimic rau niciodata. De aia nu vreau sa schimb nimic-pt. ca stiu ca acum sunt pe drumul cel bun. Va imbratisez cu drag pe toate

Mergi la inceput

Pt Mariana. Am mai scris cum e cu sindromul asta si sper sa nu se plictiseasca celelalte fete de mine; pe mine nu ma deranjeaza deloc sa-ti scriu iarasi.. L-am depistat facand analizele anticorpilor cardiolipinici. Asata inseamna ca sangele meu se coaguleaza f repede. Tratamentul asta cu injectii si aspirina ajuta sangele sa se coaguleze cum trebuie. Daca nu as face tratament(asta sau un altul) exista riscul ca arterele uterine sa se ingroase si bb sa nu se mai poata hrani si dezvolta.Eu as putea face tromboza, adica cheaguri de sange. Imagineaza-ti ca acest echeaguri se pot forma oriunde. Mai exista si alte riscuri, dar la ele nu ma gandesc. Asadar, daca fac tratament bb are toate sansele sa se nasca bine. Sunt multe femei care au avut acest sindrom si au facut copii sanatosi tun, deci se poate. Miercuri imi voi lua si analiza pt. anticoagulantul lupic si sper sa fie negativa.(avand acest sindrom sunt predispusa la lupus, dar chiar si asa pot face copii sanatosi).Nu m-am speriat nici o clipa de problema asta desi am constientizat ca nu e floare la ureche. Nu stiu cum, dar am capatat asa o tarie si o incredere in mine de cand i-am auzit inimioara batand, incat sunt f sigura ca totul va fi bine cu amandoi.Va doresc tuturor sa aveti aceeasi liniste sufleteasca. 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc Lia! Intr-adevar, sa stai 3 ore si jumatate...hmm... din pacate se pare ca este o moda in randul medicilor. Daca vrei, eu ti-l pot recomanda pe medicul meu, Dr. Suciu de la Polizu. Dar si aici se cam sta la coada, fara o ora in sala de asteptare nu prea scap... rar intru dupa o juma de ora; cosultatiile se fac toate la cabinetul lui unde are si ecograf si la fiecare consultatie face si ecografie; consultatia e cam 500000 iar eco cam la fel. Eu am incredere in el si-l cunosc de mai multi ani. Te gandesti si-mi spui.
Bun venit Nanadana! Iti doresc un BB sanatos si destept! Si tie multa sanatate, sa ai grija!
Valen, atata timp cat ai incredere in medicul tau totul va fi OK! El te cunoaste cel mai bine si te va ajuta ca peste cateva luni sa tii in brate un bebelus sanatos!
Mihaela 9+

Mergi la inceput

Lia, ti-l pot recomanda si eu pe al meu. Este la Sf. Pantelimon. Mie nu-mi place spitalul, dar medicul este foarte bun. Eu merg la control de obicei cand este de garda(ma duc pe seara) si nu am asteptat niciodata. II dai cat vrei- nu este o taxa anume. Daca te hotarasti iti stau si eu la dispozitie

Mergi la inceput