Mamici de septembrie - octombrie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetelor...ce de pagini, nu am intrat in weekend ca am avut niste chefuri (aniversari, petreceri, frumos).

Asadar, pe rand: Monval nu te impacienta cu secretia mai inchisa la culoare, asa am si eu si l-am vazut pe bebe si azi. E totul bine, se mai intampla, ce sa faci. Atata timp cat nu este sange rosu, proaspat e ok, asa mi-a zis doctorul.

Tonnia si eu sunt dezamagita de doctorii astia, daca as avea vreun prieten doctor cu ecograf, as fi mai fericita ca as abuza de el...Azi am fost eu la ecografie (de la mine putere) sa il vad pe bebe. Totul ok, dar si ecografistul asta mi-a zis ca urmatoarea e la 14 saptamani ca mai devreme e prea mic (acum am 8 saptamani fix)

Ori, mie nu mi se pare normal...O sa ma duc si la 12-13, atunci se masoara pliul nucal si se face si triplul test. Nu-i asa Ioana? Atata timp cat platesc ecografiile astea, e ok, suntem norocoase ca putem face asta, in America sau in Anglia faci ecografii cand iti spun ei, nu poti alege.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, despre triplu test nu stiu multe, mie nu mi l-au dat inca nici unul din cei 2 doftori ai mei. Dar de masurat pliul nucal, stiu ca se masoara in saptaminile 11-13. Poate si mai tirziu, dar cu siguranta si in 11-13, ofera un indiciu (cine stie detalii sa ne zica).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monval spune:

Iti multumesc mult KID pentru raspuns , am fost f. ingrijorata , dar acum stiu ca mai este cineva ca mine si este bine. Iti doresc numai bine tie si puiutului tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Locca, felicitari pentru !

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Oana, Luci si Samila, multumec pt. felicitari. Acum sint si eu 90% convinsa ca sint bortzo. O sa vedem ce zice si doctorul. Pina atunci, eu sint taare departe de toate subiectele care se discuta aici si nu cred ca o sa le pricep vreodata pe toate. Sau poate o sa incep sa le pricep cu timpul.
Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ioana, felicitari pt .
locca, felicitari pt .
Sa va traiasca si sa vina pe lume sanatosi, frumosi si cuminti.

valen, nu vreau sa te supar, dar te rog sa imi zici si mie ce fel de injectii iei si pt ce; nu am prins cand se discuta despre asta si sunt nedumerita.

Fetelor, eu sunt un pic socata. Exista numai 2 variante:1-eu sunt nebuna; 2-voi sunteti nebune!!! Cand va aud cu atatea variante de analize si ca e prea rar eco din 4 in 4 sapt ma crucesc. Fetelor eu nu am facut si nici nu fac: triplutest, masurat pliul nucal, eco morfologica, eco transvaginala etc. etc. etc. Poate veti zice ca sunt inconstienta, dar nici asa ca si voi!!! Si va mai mirati de ce sunteti asa speriate! Eu nu am nici cel mai mic stres. Sunt convinsa ca totul e ok! Ma duc la eco de dragul lui bebe mic, ca sa-l mai vad, nu ca sa descopar cine stie ce problema, Doamne fereste!
Fiti un pic mai relaxate!

Eu am fost azi la eco. Totul e bine. Bebe e un frumos, capatanos (trasatura de fam.) si "cu aparat foto in mana" (l-am citat pe dl. dr.; a spus asta deoarece avem un studio foto).

Ioana, sufar dupa listuta pusa la deschiderea subiectului!!! (nu la a doua postare). , la subiectul nou pune listuta din prima!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (14 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza burtici!
Astazi e 1 martie asa ca vom fi rasfatate, nu? Floricele, bomboane, martisoare, veniti!
Tonnia, bravo pt. ecografie!
Lia, ai grija sa nu racesti! Eu tocmai cu asta ma confrunt acum si combinata cu greata, e super!
Ruscus, ai dreptate sa vorbim cu BB-i nostri, deocamdata sunt micuti dar in timp se vor obisnui cu vocea noastra!

Mihaela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mariana, bravo pt. ecografie! BB al tau o sa fie descurcaret, deja are aparat foto! Legat de ecografii, eu consider ca una la 4 saptamani e numai bine!
Ce matinala sunt azi, acum m-am uitat la ceas!

Mihaela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata !
Referitor la ecografie, va anunt ca urmatoraea o voi face peste 5 sapt., in saptamana 14, dar nu ma deranjeaza deloc. Atata vreme cat stiu ca bb este sanatos, bine pozitionat, are dimensiunile potrivite acestei perioade, nu vad de ce as fi ingrijorata.
Mariana, si eu sunt destul de calma cu analizele si cu ecografiile si nu inteleg de ce m-a vazut dr. tanara si nelinistita si mi-a spus sa fac in sapt.14 si triplu test. Cu acea ocazie am sa il revad pe bb.

Flavia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Neatza fetelor si sa aveti o primavara frumoasa si linistita![red]Mariana[/red, injectiile pe care le fac se numesc Clexane si sunt pt. sindromul antifosfolipidic pe care l-am descoperit de curand. Ma bucur ca sunteti bine tu si bebe. Referitor la echo si la analizele de care tu spuneai, sa stii ca nu exista o regula pe care sa o aplice toate femeile insarcinate. Eu personal consider ca fiecare dintre noi trebuie sa faca asa cum simte. Uite, tu nu vrei sa-ti faci analize multe-foarte bine, vei naste un bb frumos si sanatos. Eu am vrut sa-mi fac mai multe analize si iata ca am descoperit o problema; daca n-as fi stiut de ea as fi pierdut sarcina sau mai rau, riscam sa ma imbolnavesc si eu(si nu exagerez deloc). Eu nu te acuz de absolut nimic si nu vreau sa ma intelegi gresit, dar uite Ioana a descoperit ca are un titru crescut la analiza anti listeria.Sunt fete care nu si-au facut asa multe analize si au nascut copii sanatosi tun. Pana la urma, nimeni nu este absurd sau indiferent. Rolul acestor conversatii este acela de a face schimb de impresii si de a ne sprijini reciproc daca este cazul; pana la urma avem de invatat din experienta fiecareia de aici, ceea ce este un lucru foarte bun.Eu va pup pe toate si imi doresc sa nu ma intelegeti gresit8+

Mergi la inceput