Mamici de septembrie - octombrie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
nadinamilea spune:
miflore : spuneau la tv ca la sfarsitul lunii or sa fie 20 de grade , cam greu de crezut![]()
nadinamilea spune:
Multumesc tuturor pt primire , forum-ul este super , adevarul este ca simteam nevoia sa vorbesc cu cineva care a trecut sau trece prin ce trec eu acum
miflore spune:
Ce bine-ar fi Mysweetest si Nadina! Mie asa mi-ar place!
Problema e sa nu trecem direct in cealalta extrema cu un +40 de grade!
Mihaela 9+
Ioana75 spune:
Am pus in primul mesaj link-ul pe care vi l-am dat. Cind mai aveti sugestii de link-uri, ziceti si puneti si un semn, gen "pentru primul mesaj" ca sa stiu ca e suficient de interesant sau util ca sa fie postat acolo.
Mariana, in sfirsit am inteles si io: deci tu vezi lista doar cind se posteaza un subiect nou? Pai indiferent la ce pagina sintem, alegi frumusel pagina 1 din "drop-down"-ul de la inceputul sau de la sfirsitul paginii curente, si vezi listuta de cite ori vrei pe zi. Nu avem nevoie sa o vedem de fiecare data cind scriem un mesaj. Dar noi am mai avut discutia asta si in primul capitol, care nu mai este
. Asa ca revin cu ideea mea de atunci: cine are idei despre lista, si vede ca io nu percutez (deh, mai am si defecte
), si crede ca are dreptate, sa puna mina sa faca capitolele noi si sa puna listuta asa cum vrea, ca io nu ma supar!!!
Pe cuvintu' meu!
Pentru asta trebuie doar sa stea pe net, sa fie pe faza cind se ajunge pe pagina 10, si apoi sa updateze lista zilnic cu noutatile. Din ce stiu eu, pina acum doar la propunerea Marianei n-am cedat, si asta deoarece nu vad ce aduce bun, dar vad ce aduce rau. Eu postez mult pe forumul nostru, sa vad lista la fiecare "reply" nu m-ar ajuta cu nimic, in schimb m-ar durea degetul de la scroll
). Declar subiectul inchis
.
Ioana
dana_lucia spune:
Buna fetelor, imi pare sincer rau pentru cele dintre voi cu probleme si ma tin pumnii sa fie totul bine cu voi si bb iar optimismul sa nu va paraseasca niciodata. Despre mine nu mai scriu prea multe ci doar: no problems at all.
Ioana, se poate te rog sa imi dai si mie e-mailul dr.despre care ai scris ca iti raspunde asa repede la mesaje. (Tutunaru parca era numele, nu??).
Bafta la toate si sa-uzim numai de bine.
Dana_Lucia
Ioana75 spune:
Ruxandra, esti o dragutza
. Poti sa-mi dai pe mail adresa prietenei de care ziceai ca a avut si ea CMV? Multumesc!
Nadina, noi am discutat mai demult problema Rh-ului. Uite concluziile: situatia care poate crea probleme este ea Rh-, el Rh+, o sarcina in trecut, in care ea dezvolta anticorpi, si nu face o injectie anume la 48/72 ore dupa nastere. A venit insa o fata si ne-a zis ca ea nu a facut injectia si a fost OK, pentru ca nu a dezvoltat anticorpi. Fara sa te sperii, riscul este ca organismul tau sa respinga sarcina ca fiind un "obiect strain". Dar fii linistita, asteapta analizele, sint sanse mari ca totul sa fie in regula!
Noi sintem alaturi de tine!
Ioana
Ioana75 spune:
dana_lucia, bravo! Esti o fericita, cu toate analizele in regula!
Adresa de mail a dr. Dan Tutunaru este dan.tutunaru@spaceage.ro. Chiar dumnealui o publica pe mai multe site-uri, deci nu ma mustra constiinta ca o fac si eu publica
.
Ioana
dana_lucia spune:
Mersi mult Ioana pentru adresa e-mail
.
Cit despre analizele mele mai au si eu de facut citeva dar pina acum nu ma pling de nimic si sper sa mearga la fel si e acum incolo desi nu se stie niciodata.
Multa putere si bafta Ioana si nu uiti pierde optimismul.De asemenea e bine sa ai analizele repetate, cele care nu au iesit bine caci citeodata e posibil sa fie si greseli.
Toate cele bnue va
!
nadinamilea spune:
ioana :multumesc pentru detalii probabil o sa ma linistesc in momentul cand o sa ajung la doctor (sper ca cel tarziu vineri)
kid2003 spune:
Imi pare rau pentru vestile rele de azi...o sa trecem noi peste toate. Mie mi-a vazut la eco alaltaieri un fibrom subseros (pe exteriorul uterului) de 2/3 cm. A zis ca s-ar putea sa creasca in timpul sarcinii. Sunt cam nefericita din cauza asta, am cautat tot ce am putut despre fibroame (le-am citit si pe fetele de la aspirante, care au aceleasi probleme).
Eco mi-a facut-o dr Chitescu, la Medlife. Mai am o speranta ca s-a inselat, Tutunaru al meu nu mi-a zis nimic de nici un fibrom pana acum.
Maine ajung la Coltea pentru analizele imunologice, de coagulare etc si sper sa nu ajung la injectii cu Clexane. Dar sunt gata sa fac orice, o sa fie bine pana la urma...
Sa gandim pozitiv. Bebelusii ne vor zambi asa frumos in toamna