Mamici de septembrie - octombrie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
nadinamilea spune:
dpn-14 octombrie , problema este ca sunt o idee traumatizata intrucat astazi am aflat ca am rh negativ si acum intreb cu disperare cunoscutii (pana ajung la medic) care sunt riscutile.
Ioana75 spune:
nadinamilea, bine ai venit! Felicitari pentru sarcina, si multa sanatate!
Da-ne si noua prima zi a ultimei menstruatii, daca vrei sa te trecem in listuta de pe prima pagina
.
Da Mihaela, nu l-am vazut niciodata pe Tutunaru. I-am dat prin octombrie un mail sa-l intreb cum il gasesc la spital, dar apoi nu m-am mai dus la el. Mi-am zis ca daca am probleme de fertilitate ma duc, altfel nu, sa las locul celor care au intr-adevar nevoie de el. Acum, la al 2-lea mail, mi-a dat un tratament pentru listeria, cu eritromicina, iar cu CMV a zis sa asteptam noile rezultatele, si ca el spera ca IgG sa se pozitiveze si IgM sa se negativizeze. Sper si eu
.
Ioana
Ioana75 spune:
Nadina, multumesc, am primit si mailul de la tine.
Zi-ne daca esti pentru prima oara insarcinata, si daca sotul are RH+. Doar atunci pot apare riscuri.
Lia, ideea ta e super
, numai ca ... Unele site-uri sint considerate reclama pe DC, cum este si cel al dr. Tutunaru. Am vazut eu cu okii mei la Optimiste cind a fost inlocuit numele site-ului cu "reclama". Ti-l dau eu pe messenger imediat
. O sa incerc sa fac cum zici tu, si link-urile pe care mi le modifica moderatorii sau scripturile in "reclama" o sa le sterg. Verifica primul mesaj mai tirziu, sa-mi zici daca o sa-ti placa
.
Ioana
mariana tache spune:
Fetelor, desi am o durere de cap insuportabila (abia vad tastele), am citit tot ce ati scris. Si imi pare nespus de rau sa aud ca sunt atatea probleme pe la noi.
Adriana, Ioana, Lucia, eu ma
ca problemele voastre sa dispara, si ca ajungeti sa fiti niste mamici fericite, cu copilasi sanatosi si frumosi, care vor posta la "bebelasi de sept-oct 2005".
Valen, din partea mea un "bravo" pt optimismul tau! 
Credeti ca daca iau un paracetamol ca sa treaca durerea asta cumplita de cap nu vor fi probleme????
A! Ioana, nu vreau sa par ca sunt pisaloaga si insensibila (mai ales acum ca tu ai alte ganduri), dar stii tu....cu lista. Eu postez la "bebelusi de martie-apr. 2004" si lista apare asa la primul mesaj al subiectului. Si este ditai lista. Sigur, ca invarti un pic la mouse, dar mie mi se pare ca merita. E f utila asa. Postata in mesaj 2, vad si eu lista cand se deschide subiect nou. Dar cum vreti voi asa sa fie. Nu vreau sa fiu "gica contra". Mi-am spus si eu oful.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(14 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
nadinamilea spune:
ioana :am mai fost o data insarcinata (am facut un avort) iar Rh-ul sotului meu o sa-l aflu in cateva zile .Ideea este ca nu am ajuns nici la ginecolog pt ca abea astazi m-am hotarat la care sa ma duc, probabl ca pana saptaman viitoare se vor lamuri toate.
locca spune:
Buna fetelor,
Lipsesc si eu o zi de pe forum si cand ma intorc gasesc numai vesti proaste. Imi pare tare rau ...
Ioana, daca vrei iti dau pe PM un numar de telefon al doctorului de la geneticlab pe care l-a sunat dr mea sa-l intrebe daca se poate depista rubeola si cat de sigur e testul. Poti sa-l intrebi si tu de cmv daca vrei. Sunt alaturi de tine pt ca stiu prin ce treci acum. Stiu cum m-am simtit eu cand am vazut ambele valori pozitive la rubeola. Poate afli de cineva care se pricepe sa interpreteze valorile astea. Daca analizele au fost trimise la cantacuzino as putea sa ma interesez de cineva de acolo, nu e o cunostinta directa dar poate ajung la respectiva tipa. Si mai am mailul unei fete care a avut aceeasi problema ca tine, daca vrei sa te consulti cu ea.
Adriana, fa amniocenteza si atunci o sa stii cu siguranta. Nu stiu in ce saptamana esti, dar daca esti pana in 12 cred ca in germania poti face CVS, care are un risc un pic mai mare de avort dar iti da rezultatul mai repede. In romania nu stiu daca se face acest test, nu cred ... asta ca sa raspund si karmenutzei. CVS e ceva similar amniocentezei numai ca se face mai devreme in sarcina, respectiv sapt. 10 -12.
Va pup si fruntea sus.
ruxandra (13+)
mysweetest spune:
Nadina bine ai venit!
.
Fetelor ne inmultim pe zi ce trece

Si eu vreau sa se incalzeasca
si chiar am auzit la un post de radio ca dupa 15 martie vor fi 15-20 grade afara.
14 sapt.