Copilasi din Aprilie 2003 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Pt.GEARDIA ceva naturist si poti sa-i dai chiar daca i-a antibiotic:

cumperi seminte de dovleac NEPRAJITE(din piata sau la plafar)si ii dai in fiecare dimineata pe stomacul GOL cate 20-30 de seminte curatate,apoi dupa circa o jumatate de ora incepeti masa!

Noi papam fructe si nu ma prea stresez cu vitaminele din farmacie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Cu siropurile nu ne omoram nici noi...
In schimb cate ceva dulce mai scapam...ii dau de la Nestle si Kinder, dar nu f. mult si nici zilnic.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Corina felicitari pt. concurs ! Pai sa nu ne zici si noua sa votam papusa...?!
Sper sa nu fac vreo confuzie...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

La multi ani Ilinca!
La multi ani Calin!
La multi ani Raluca!!
La multi ani tutoror bb-ilor adica copilasilor de martie-aprilie 2003 sa ne traiti,sa fiti sanatosi sa cresteti mari si frumosi sa aveti mult noroc si o viata plina de fericire!
Of,of uite asa ne dam si noi seama ce rpd trece timpul!
Si eu ma gandesc de multe ori la noaptea in care s-a nascut Ioana si parca ar fi fost ieri.
n-am fost pregatita pentru Ioana,mi-a fost teama si am plans cand am aflat ca sunt gravida dar acum ii multumesc lui Dumnezeu pentru puiul meu nepretuit,pentru fericirea din viata mea,Ioana Carrina.
Si La Multi Ani,dragelor!se implinesc aproape doi ani de cand "ne cunoastem"!
Eu imi amintesc de primirea frumoasa pe care mi-au facut-o Cary si Mihuletu cand eram si io mai derutata.
Aaaaa si (pe langa toate discutiile pe care le-am avut)cand au inceput sa se nasca bb-ii stiu ca m-am mirat de Cary ca a venit acasa in ziua in care a nascut sau a doua zi?????????nu mai stiu.....ca sa se spele si se vaita din cauza epiziotomiei iar io gravida ma gandeam cu groaza cum e si cum a putut Cary sa "fuga" din spital.............
of....m-au apucat nostalgiile...........scuzati va rog

Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La multi ani Ilinca!

La multi ani Calin!

"La multi ani" la toti copilasii din grupa martie-aprilie! Sa ne traiasca puii, sa fie sanatosi si sa creasca mari (... sa fie si cuminti, daca se poate ) !

Laura
_

"We build too many walls and not enough bridges." Sir Isaac Newton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

La multi ani Ilinca!

La multi ani Calin!

Doamne,si pe mine m-au apucat de ceva vreme amintirile,cum am nascut ,cum am venit cu Alex acasa,cum plingeam ca nu am sa fiu o mama buna,cum ma intrebam cind eram insarcinata "ce fac daca nu-mi place de bb?",si cit de topita am fost cind l-am vazut ,cum m-am mirat ca are ochii negri(eu credeam ca toti copiii au ochii albastri!!),ce de amintiri!!
Oana imi pare nespus de rau ca puiutul tau e bolnavior,sper sa se faca repede in cel mai scurt timp!!
Alex a facut din nou febra dupa 2 zile de la terminarea tratamentului cu Zinnat,asa ca am inceput sa luam Fromilid,7 zile ,dar facea febra mai mare ca inainte39.8,dr ne-a spus ca daca dupa 3 zile nu-i trece febra tb sa ma internez din nou,pt tratament injectabil,asa ca ieri ma pregateam sufleteste pt o internare...dar nu a fost cazul pt ca de luni seara nu a mai facut deloc febra,sper din tot sufletul sa fie bine!!A inceput si sa manince ceva mai bine!!
O primavara superba va doresc,cu bucurii multe de la minunile din viata voastra!!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Draga Toni sa-ti traiasca printesa Raluca,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!zile senine si fericire,LA MULTI ANI!

Vai ce m-am emotionat draga PICO,tu ai tinut minte ceva din poveste,ca stii cum se spune,durerea se uita si trece,dar o fuga din spital BA!!!
Asa este, am fugit intre 2 alaptari sa vad ce faceti voi pe aici!

Acvi incearca sa gasesti o asistenta medicala pe care s-o platesti si sa vina acasa sa va faca injectiile,decat sa ajungi iar in spital!eu asa am procedat si crede-ma ca pentru 50.000lei injectia vine SIGUR!

Mihu nu mi-ai spus ca ti-ai actualizat pozele,iar aseara am tras cu ochiul la copilasi si ce sa vad:o frumusete de SARA intr-o rochita in ingeras......numai aripioarele ii lipseau!
Cand ai timp te rog sa mai introduci un copilas in catalog pe 1 Martie,este vorba de mamica oana(ghinetz)cu baietelul Stefan Vladimir.

Hai pupici tuturor,ce copilasi frumosi avem.

Mergi la inceput

La multi ani Raluca !!!
Multa sanatate Alex ! Si eu zic, daca va mai fi cazul, sa chemati o asistenta acasa pt. injectii, sa nu va mai internati...
Fug si eu sa o admir pe Sara !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Unde ai vazut-o Cary pe Sara? Ca n-o gasesc niciunde...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Cary, multumesc pentru sugestie. Am sa incerc. Deocamdata mancam usturoi la greu...
Acvi, ce diagnostic are Alex? Incearca sa eviti totusi internarea. Bine ca vrea sa ia Fromilid. Si lui Stefan i-a fost recomandat, dar nu am reusit sub nici o forma sa-l conving sa ia.
Vreau si eu sa stiu despre ce catalog e vorba. Vreau sa vad si eu.
incerc de ceva vreme sa pun si eu poze aici, dar cele pe care le am sunt f. mari si... Dra nu ma dau batuta.

OANA SI STEFAN-VLADIMIR

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput