Copilasi din Aprilie 2003 (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

La multi ani frumosi si luminosi Ilinca !!! Sa ai parte de tot binele din lume !
Si uite asa se deschide lunga lista a sarbatoritilor nostri...mie pur si simplu nu-mi vine sa-mi cred ochilor, cand vad ce mari s-au facut !
Corina - nu te mai framanta atat, ca nu ai cum sa fii o mama rea...e normal sa-ti doresti pt. puiul tau tot ce e mai bine. si uite acum ce fetita mare si frumoasa ai !!!
distractie placuta si asteptam poze !
Pupici

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Tocmai studiam listuta si mi-am dat seama ca am omis pe cineva.... La multi ani Calin !!! ( desi nu stiu daca Karmen mai ne citeste...).

Cat despre numarul de kg, pur si simplu nu pot crede ! Poate ca a gresit, o fi vrut sa zica 14....dar 24..? Imposibil !!!
Vorbeste cu ea, daca-ti este mai apropiata, sa mearga urgent la doctor, cred ca are mari probleme copilul....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

La Multi Ani!!! Ilinca, sanatosi, voiosi si lipsiti de griji! Ia uite Corina, asa aflam si noi ca pe langa recapitularile de sfarsit de an, cand punem in balanta realizarile si... parerile de rau, la fel facem si la aniversarile puiutilor nostri.eu nu fac comparatii intre Sara si ceilalti puiuti... ii iubesc pe toti, dar Sara mea e cea mai cea, pentru ca e a mea. soacra-mea se mai ataca, dar eu sunt constienta ca toti puiutii fac cate ceva ce nici un alt pui nu mai stie sa faca, asa ca, in felul lui, e unic si cel mai grozav. La multi Ani si tie, mamica draga. asteptam sa ne povestesti si pozici de la petrecere (sa ne dai si noua idei de cadouri - adica sa ne spui si ce cadouri a primit Ilinca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

La multi ani ! Ilincuta
La multi ani ! Calin
Iata si primii doi sarbatoriti ai grupei... URA!!!
Ce frumos, copilasii vostri s-au nascut de martisor. Chiar ca voi mamici ati primit un martisor deosebit.
Acu e tarziu si mergem la culcare, mai revenim maine cu noutati.
Numai bine,
Mamamariana

PS. Si Emi tot 12 kile are. 24 e enorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Multam frumos ptr urari!

Apropo de 24 de kg, baiatul verilor are 24 kg la 4 ani si este imens, aproape obez asa ca 24 kg la 2ani este enorm.

Corina si bb Ilinca 01.03.2003

Ilinca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

La Multi Ani Ilinca!
La Multi Ani Calin!
Nici nu-mi vine sa cred ce mari au crescut copilasii nostri! Mie imi este tare, tare dor de Cezar cand era mic, cand stateam cu el acasa... Doamne ce dor imi este. Cand il vad ce mare s-a facut, parca timpul a zburat. Astazi chiar mi-am amintit cum a fost cand m-au apucat durerile nasterii, si Ziua aceea minunata in care l-am vazut pt. prima data. Cat de neandemanatica eram. Chemam asistenta sa-i schimbe pampersul. Parca as mai vrea un copilas, dar cand ma gandesc la viata asta ce grea este parca nu-mi mai vine.

Numai bine tuturor si petrecere frumoasa sarbatoritilor!

Sa dea Bunul Dumnezeu tuturor oamenilor de pe acest pamant numai sanatate si bucurii!

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Iaca ia a sosit"Sezonul aniversarilor si a cadourilor"pt.puiutii nostri!

LA MULTI ANI !Ilincuta,sa fii sanatoasa si mami Corina sa se linisteasca,ca nu tot timpul suntem in toane bune si e normal sa mai avem scapari,asa cum a zis Mihu fiecare copil face ceva SPECIAL in felul sau,doar noi trebuie sa avem ochi sa vedem!!!

LA MULTI ANI! Calin,sa fi sanatos fericit si iubit,mult noroc in viata si sa aduci numai bucurii parintilor.

LA MULTI ANI! Stefan,sa fi sanatos,sa ai mult noroc si numai clipe minunate alaturi de parinti.

Va dorim PETRECERI MINUNATE! asteptam poze si sugestii de cadouri,ca eu tot nu stiu ce sa ii iau.

Mergi la inceput

La multi ani de Martisor!!!
Va doresc din suflet ca primavara care incepe astazi sa va aduca multa bucurie si speranta !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

la multi ani, ilinca!
la multi ani, calin!
si o primavara frumoasa tuturor.

OANA SI STEFAN-VLADIMIR

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

tocmai a venit radu (sot si tata iubitor)cu un superb trandafir rosu, dar si cu analizele lui stefan. are staflococ auriu si giardia. d-n dr. a recomandat deocamdata pt stafilococ augmentin. of! oare nu se poate fara antibiotic? se pare ca nu.
pt giardia vom vedea dupa cele 10 zile de tratament cu antibiotic.
mi-e groaza ca nu prea vrea sa ia pastile. decat vit. C (imi cere mereu, nu stiu cum sa-l fac sa intleaga ca n-are voie decat 2/zi). iar cu siropelul cu vitamine - Pikovit - nu ne impacam deloc. exista oare si o alta alternativa pt complexul de vitamine decat siropurile? ca nici fructe nu vrea!
copilasii vostri nu cer dulciuri? ce le este permis? eu il mai amagesc cu cate un baton cu cerelale...

OANA SI STEFAN-VLADIMIR

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput