Copilasi din Aprilie 2003 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIB spune:

La multi ani Ilinca, sa cresti mare si sanatoasa !
La multi ani Calin , sa cresti mare si sanatos !

scuze de intarziere dar Binladenut nu ma lasa nici sa citesc de pe forum.

Oana am incercat si eu sa-i dau dulciuri ca sa-i pot da ampicilina si am reusit dar acum toata ziua vrea "coco"= cioco si face niste crize daca nu-i dau, mama mama. Oricum incerc sa-l dezvat de "coco" si altele de acest fel ca nu mai vrea sa mamace altceva.
as mai scrie dar nu mai pot
pupici cu lipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Andreea la cap 17 pe prima pagina se afla Catalogul care la facut Mihu,pe date de nastere si in ordine cronologica,SUB el este in link,acolo se afla pozele cu,copiii nostri frumosi!
Acolo este si Sara-ingerasul!

Oana de acel catalog vorbeam,de la pagina 1,sa fi si tu pusa!

Pupici.

Mergi la inceput

Tot eu,ca ACUM am observat:

Ghinetz cu Stefan sunt trecuti in catalog,DAR pe data de 11 Martie?!?!?
Oana te asteptam sa ne spui cum este corect pe 1 sau 11 martie?
Eu cred ca pe 1!am ghicit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

cary, suntem pe 11, dar daca tu l-ai simtit pe stefan ca pe un martisor...eu nu ma opun.. oricum, pentru mine e un martisor. radu mi-a facut o poza de-a lui si cu un snur alb-rosu mi-a agatat-o ieri in piept.

a! acel catalog...eu credeam ca ati facut ceva in genul braduletului de craciun, cu pozele copilasilor. asa, ca un cadou pt mamaici de 8 martie. poate asa ma stimulati sa imi dau silinta cu pozele lui stefan.

OANA SI STEFAN-VLADIMIR

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Pai pe alea le stiu, dar nu sunt noi...ultima actualizare e din 14 aprilie 2004...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Draga Oana cred ca ochii mei au inceput sa-mi joace feste,deoarece acum cateva zile te-am felicitat pt.fiul tau la "Evenim.comunitatii" unde ai postat!?!?dar acum am vazut ca era vorba de 11!!!!
Mai,mai,ochii mei,... se vede ca sunt batrana!

Hai pupici tuturor!

Mergi la inceput

Pe mine nu m-ai lamurit Cary...mai sunt si alte poze recente si eu n-am observat...?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Probabil ca nu prea s-a mai actualizat acest capitol,DAR ar fi minunat sa fie ACUM actualizat,macar cu cate o poza de la aniversarea de 2 ani!!!!hhhmmmm.........

Mihu te bagi???

Mergi la inceput

Daaaa, super idee cu pozici de la 2 ani !!!
In sfarsit am reusit sa intru...la noi a fost pana de curent si nenorocire mare cu Vlad ca vroia desene...
Si sunt si tare incantata - sambata plecam la munte, la Moeciu !!! O sa ne facem de cap...si multe,multe poze...
Singura grija pe care o am e ca o sa se cam duca de rapa regimul meu, dar vorba aia, doar o data in an e ziua lui tati.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Sa-ti traiasca sotul si sa vina cu VAGONUL de bani acasa!!!
Distractie maxima la munte!

Mergi la inceput