Copilasi din Aprilie 2003 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura B spune:
La multi ani Rares-Costin!
La multi ani Mihail!
Adela, felicitari! Sa va traiasca! Putem vedea si poze cu puii tai?
Laura
_
"We build too many walls and not enough bridges." Sir Isaac Newton
Cary spune:
Andreea saru-mana pentru ajutor,deci aici s-a schimbat numele zanei,stai linistita ca nu m-am suparat!
Intalnirea cu scumpi mei colegi a fost una super emotionanta,unde toata lumea m-a luat la pupacit,pana chiar si directorii mi-au urat personal un calduros:Bine ai venit!Toti au vrut sa vada poze cu puii mei asa ca mi-am luat CD cu poze.
In rest cam nasol ca nu am calculatorul meu(s-a bagat alt cineva pe el)dar in scurt timp se vor aduce prospaturi,linia de net merge ingrozitor de greu,dar am sa ma stradui cat pot cu ceea ce am la dispozitie.Sunt doar 2 calculatoare legate la net,din 9,iar cand voi prinde unul liber am sa intru,ca nu se supara nimeni.
Pe curand.
vlada spune:
Cary - ma bucur mult ca a fost bine , mai ales ca prima zi e cam cea mai dificila...cat despre problema cu computerele, abia asteptam sa se rezolve. Dar oricum gasesti tu o cale sa fii mereu prezenta.
Pupici si noapte buna !
Andreea si Vlad
Iubirea mea
acvi spune:
Lili,multa sanatate Dariei!!
Cary ,mult succes in cimpul muncii si te asteptam cu programul tau ,sa ne inspiram si noi astea care sintem pe picior de duca...spre scirbici!!Eu una deocamdata am aflat ca postul meu s-a desfiintat asa ca am inceput sa-mi caut timid,servici dar am si examen la scoala de soferi marti si nu reusesc sa invat mai nimic.Alex e din ce in ce mai vorbaret ieri mi-a spus ca pe mama lui o cheama "Babi",simbata si duminica s-a zbintuit cu cei 4 verisori ai lui incit duminica a dormit de la 16 pina a doua zi la 7 ,ma speriasem de el!!Este foarte ordonat ,ii place f mult sa ma ajute ,ii dau burete si sterge mobila de bucatarie cit eu spal vasele ,iar la dat cu mopul pe jos e veteran,isi pune imediat papucii ca stie ca nu-l las altfel (aveam o mare pb cu papucii de casa are vreo 4 perechi ,de toate felurile numai nu vrea sa-i poarte!!).
Si la noi se apropie cheful de 2 ani si-mi pare rau ca-s prinsa in pb astea ale mele si nu ma pot gindi in liniste la ziua lui.Imi dau seama ca aveam peste 2 ani de cind scriu aici la mamici de aprilie,de cind ne cunoastem...acusica schimbam pareri despre prima zi de scoala..Doamne ce repede trece timpul!!
Noi,deocamdata am renuntat la ideea cu cresa de ieri vine si sta soacra mea cu el(noroc ca stam aproape,ne desparte un singur bloc!!),dar sint un pic ingrijorata ca nu prea se joaca cu alti copii in parc.Ai vostri se joaca??Nici la cresa in cele 8 zile cit a fost spuneau educatoarele ca nu dadea voie la copii sa se atinga de el!!
Adela ,felicitari pt bb si felicitari pentru curaj,si noi ne dorim inca unul..dar viata asta e asa cum e ..si-mi dau seama ca daca mai las mult ,nu o sa mai am curaj deloc...Cum l-a primit Jonathan pe bb??Ca la mine deja Alex mi se pare gelos,nu-i place sa ma vada ca pun mina pe alti copii,iar cei mici nu-l intereseaza deloc!!
Felicitari Pico,sarcina usoara ..si la fel..felicitari pt curaj!!
Gabi si Alex.
acvi spune:
Nu pot sa va spun cea mai mare realizare a lui Alex:a renuntat la SUZETAAA(cu putin ajutor din partea noastra of course!!!).
Gabi si Alex.
Cary spune:
Mi-am intrebat sotul cum a facut Axel cand a vazut ca nu-s acasa???
Cica s-a dat jos din pat,m-a cautat in toata casa si a vazut ca nu sunt,apoi s-a dus la baie sa-l i-a pe tasu de mana si la dus la usa de la intrare si i-a aratat ca AM PLECAT!!!
Programul:
Incepe la 6.00 cu trezirea,inviorarea,cafeluta,dusul si ma fortez sa mananc o banana,la 6.50 trezesc copilul 1(Rebecca) se imbraca,spala dinti si iesit pe usa;o l-as la gradinita si ajung la servici la 8.00.
Razvan cand se scoala,mananca si-l duce pe Axel la parinti mei,unde sta pana dupa amiaza si-l aduce tata pe la 18.30
Plec de la birou la 16.30,trec pe la gradinita s-o imbarc pe Rebi,apoi sosim,papam si ne apucam de treaba(gatit,spalat,calcat,curatenie,lecti cu Rebi)dar astea sunt repartizate pe zile,ca nu se pot face toate o data.
Am uitat sa va spun ca si lui Razvan i s-au atribuit sarcini pe care le faceam eu,cand eram acasa!!!
De joburile de casa inca ma mai ocup atunci cand am timp,eu pana la ora 21.00 apoi continua Razvan pana la 23.00 cand face nani.
Acum e musai sa ma pun in pat la 22.30 ca sa-mi fac trezirea la 6.
Gata,va pupacesc pe toate.
vlada spune:
Gabi felicitari pt. si tinem pumnii, abia asteptam sa devii !
Vlad e f sociabil, e innebunit sa se joace cu copiii...iar cand il intreb daca vrea sa avem si noi un bebe, e f incantat, zice ca il leagana el si-mi si arata...ma topesc ! Acum nu stiu daca el chiar intelege, dar e asa dragut...
Wow, ce activa esti Cary !!
Andreea si Vlad
Iubirea mea
mamamariana spune:
Sunt 5 zile de cand Emi a facut pishu NUMAI la olita. IN afara de noaptea cand ii pun pampers. Meritam felicitari din plin. Mai ales bunica pentru ca ea a muncit!
In schimb, cand e vorba de kk, e rasul lumii pentru ca se sperie de ce ii iese din fundulet si fuge de la olita. Astazi a facut caca pe cosul de gunoi
Ieri am fost din nou la piscina si acum stam cu emotii sa vedem ce se intampla. Speram ca totul sa fie bine. Oricum, Emi a fost f. fericita, s-a jucat o gramada cu toate barcutele, ratustele, tot ce a prins prin piscina ale ei sau ale altor copii. A fost criminala cum le vorbea copiilor in romaneste si ei ii raspundeau in engleza sau thai. Vineri e liber la noi (de good Friday) si vreau sa o duc la gradinita din nou sa se mai intalneasca cu copiii si cu teacher ca sa nu fie prea mare shocul cand se va duce din nou dupa ce pleaca bunicii.
Intre timp si-a mai tras un cucui in frunte pentru ca e inebunita sa mearga cu bicicleta pe driveway si nu in casa sau in alta parte si a luat o tranta.
Acvi, felicitari in operatiunea suzi - noi inca o tzoshcaim cu spor seara inainte de culcare. Peste noapte nu o mai cere... dar nu adoarme usor daca nu o are la ros.
Cary, sunteti niste frumosi cu totii, tare-mi sunteti dragi ca sunteti tinerei si aveti doua floricele de copilasi, sunteti o familie implinita - bravo voua!
Pico, cum te simti? au inceput greturile??
Adela, felicitari pentru bb2. Esti o mamica tare curajoasa. Ti se pare mai usor acum? Cum se comporta bb1? ii place fratiorul? ce spune?
Am plecat si eu putin la joaca. Mai asteptam vesti si de pe la altii.
Numai bine,
Mamamariana
mihuletu spune:
felicitari Emi pentru olita si Alex pentru suzeta.
Sara mi-a facut de 8 Martie cadou un pisulet la olita, de-atunci nu mai reusim... si e si rece in casa inca, am mai lasa-o dezbracata ca se aseaza pe, dar stranuta dupa o ora cu piciorutele goale si daca o prindem imediat dupa pisu in pampers... am mai pus-o si la WC-ul mare, e incantata ca sta acolo ca un om mare, dar dupa ce o tin 5 minute imi amortesc mainile si pishu tot pe drum e. suzeta n-am avut,inca isi mai tzoncane degetelul la culcare, pana adoarme, n-as vrea sa o dezobisnuiesc ca mi-e tare draga, o sa incercam dupa doi ani. de inteles intelege, cum ii spune tac'su sa nu bage degetul in gura, nu-l baga, dar nu stiu ce face cand e singurica in camera.
Cary, sunteti o familie frumoasa si vesela, tare frumoase pozicile.
cum acvi? nu stii inca ce tortulet ii faci lui Alex la 2 anisori? multa bafta cu serviciul.
Lasa Pico, si la noi ii sufla toata lumea in fundulet Sarei si si-a cam luat-o in cap. i-am tras si eu o palmuta la funduletul gol, altfel credea probabil ca bataia e ceva de mancare ca radea cand spuneam ca-i dau bataita, de atunci nu mai rade cand o amenint... dar am suferit rau dupa ce am lovit-o. dar cel mai rau ii stie de frica lui tac'su, desi n-a atins-o asta niciodata.
Lilib, ai pus-o cu Daria. si Sara cand vede pe unii pupandu-se la TV zice pe un ton confidential, "iubeste", adica ei se iubesc.
si Doamne, mai fetelor, cat e de atenta. fac ceva convinsa ca nu se uita la mine, si imediat incepe si ea sa ma imite...tre sa fiu tare atenta.
in alta ordine de idei, mi-am cumparat Henna sa-mi schimb nitel culoarea parului. a iesit un rosu turbat... de care nu stiu cum sa scap. imi trebe multa rabdare.