Copilasi din Aprilie 2003 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
ghinetz spune:
buna, fetelor...
revenim si noi dupa o experienta nu tocmai placuta. exact de ziua lui stefan a fost internat in spital. diagnostic: angina pultacee. o forma fff urata. pe amigdala stanga avea puroi cam cat o zmeura.si forma aemanatoare unei zmeure. asa ca...penicilina - prietena noastra din 6 in 6 ore. conditiile din spital n-au fost asa groaznice ( Spitalul de Recuperare), iar medicii chiar f draguti. si asistentele...
totusi...simt nevoia unei petreceri cu nabadai pentru piciul meu care a fost asa de cuminte si care a trecut prin atatea!!! o sa ma inspir de la voi.
si uite asa a scapat soacra de coif! ca ea a venit pregatita pentru distractie. exact cand a ajuns, noi ne pregateam sa plecam la spital, iar ea se tot jelea ca daca stia nu mai venea. pana i-am spus ca poate e bine sa fie alaturi de noi si la nevoie, nu doar la bine. ar fi vrut ea sa-mi dea replica, dar daca risca..la ce stare aveam atunci!!!
OANA SI STEFAN-VLADIMIR (11 martie, 2003)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Pico spune:
Cary,bravo tie!Io nu stiu daca voi putea fi vreodata asa de activa.Mie nu-mi place sa ma scol de dimeneata!!!!!!!!!!Asa ca ma gandesc cu groaza la servici.Si .....foarte frumoase pozele! Sa fiti sanatosi!
Mamamariana felicitari pentru olitza...hihihi am ras la faza cu kk. Dar cum a ajuns Emi pe gunoi? La noi nu cred va merge operatiunea olitza..pana la vara cand sunt decisa sa renuntam la pampersi !
Draga Mamamariana sa stii ca greturi slava Domnului nu prea am.Sunt uneori putin ametita si nu am chef de invatat.Si sunt si mai obosita...in rest toate bune.
Ieri am fost la medic.Am facut eco,mi s-a confirmat sarcina totul e Ok.Dr. a fost incantat sa ma revada dupa care mi-a spus ca o luam de la capat.Asta e.Acum se vede doar un samburel.Mi-a spus sa ma feresc de locurile aglomerate pt ca la noi "umbla" viroza.
Mihuletule mersi de raspuns.Totusi Sara a ta e mai cuminte decat Ioana mea.Cum e la servici?Tu deja esti veterana.Ma bucur cand intri si vii cu vesti noi.
Ghinetz, bine ca ati scapat.Uff! urate sunt spitalele.Multa sanatate la pui si petrecere super!!!!!!!!Merita puiutzul....a si mi-a placut ce i-ai spus soacrei.
Gabi,multumesc de urare.Felicitari pentru pasul facut.Si eu vreau sa o dezvat pe Ioana de..degetelele pe care le suge cu mare placere dar nu prea stiu cum sa fac.M-am gandit sa o dau cu o solutie amara.daca nu merge....punem capul la contributie.
Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag
mihuletu spune:
chiar Dy, am vrut sa te intreb, dar m-am luat cu vorba... de ce a facut Cezar febra? si Sara mi-a facut 2 zile la sf. saptamanii trecute, aparent din cauza unui dinte, ca tot isi ducea degetul la dintele respectiv, dar ii trecea cu siropel de febra, asa ca n-am pus prea mult la inima.
ghinetz, bine ca ati scapat... si de spital si de angina si de mamasoacra. petrecere frumoasa.
pico... la un moment dat imi doream sa vin la servici, mai ales dupa ce i-am dat-o pe Sara soacrami-i, daca mai stateam nitel acasa ma luau bazbadacii. trebuie sa recunosc ca au fost momente cand am regretat, dar putine. ce-o sa faci cu bebe 2? termini scoala pana atunci?
vad ca nici cary nu prea mai intra... mama lui de servici
Pico spune:
Mihuletu am terminat facultatea anul trecut in septembrie(ASE) si tot cam pe atunci am inceput un master.M-am gandit sa-l fac si pe bb2 ca sa fie o diferenta nu foarte mare si pt ca tot stau acasa.Cred ca mi-ar fi fost mai greu si master si servici si Ioana(desi sunt multe femei care le impaca f. bine).Cand voi naste voi fi terminat 2 semestre din treiiar cu al 3-lea......????????nu stiu.Vazand si facand.
Cred ca e totusi bine sa te intorci la servici pt ca acasa o iei razna.De multe ori in ultima vreme m-am tot trezit cu fata la cearceaf...asa fara un motiv.Fac pe bb2 si dupa un an ma bag si io undeva ca nu se mai poate.
Pupici la toate mamicile care au reinceput serviciul
Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag
vlada spune:
Si eu am stat mult sa ma gandesc daca sa revin la munca....dar cum efectiv nu am nici un ajutor cu Vlad si nu m-am indurat sa-l las pe mana oricui, si cum tot vrem si bebe2, fetita,acum prin vara, am zis sa renunt si eventual voi reveni candva... nu va spun cum stau cu nervii...dar totul dispare cand privesc mutrita fericita si primesc pupicuri...
Sper sa fi facut alegerea cea buna....
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45899" target="_blank">Copilasi din Aprilie 2003 (18)
Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze