Copilasi din Aprilie 2003 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

lilib72, uite ca nu trebuie sa astepti prea mult un raspuns...am prins un moment liber de-am intrat pe forum si cum n-am mai scris de mult, o fac acum. Asadar, de pe 11 martie ma numar si eu printre mamicile cu doi copii, Jonathan are un fratior, Stefane, mancacios cat cuprinde, cumintel si adorabil. Poze n-am pus inca dar am s-o fac cat de caurand. Mama mea a reusit sa vina la noi asa ca toate grijile mele cu "cum ma voi descurca" s-au spulberat. Nasterea a fost mult mai usoara decat la Jonathan si m-am refacut si mult mai rapid, aviz fetelor care cochetati cu ideea de a mai avea un bebe.

Si cu ocazia asta asta uram si noi La multi ani tuturor copilasior care si-au serbat ziua de curand si celor care urmeaza s-o faca, sa creasca mari si sa fie fericiti.

Adela http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Sa-ti traiasca puiutul,Adela!!!!!!!!!! Stiam ca ai nascut pt ca am tras cu ochiul la mamici de martie-aprilie 2005.
Sa fie sanatos,sa creasca mare si sa aiba noroc!
....si...zici ca a fost usor ...sa speram ca e regula si asa va fi si la mine.

Multumesc lilib.Asteptam vesti si de la tine.

Cary

Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Azi mare aniversare:

LA MULTI ANI! Rares-Costin.
LA MULTI ANI! Mihail.

Sa aveti parte de multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.

Adela FELICITARI,sa fiti sanatosi cu toti si puii stai sa te faca fericita!Numai bine va dorim,acum ca s-a marit gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

La Multi Ani minunilor mici, Alexandra, Axel, Rares-Costin si Mihail, s-aveti o viata tihnita si numai realizari!!

Felicitari, Adela, sa-ti traiasca micul mancacios.

Fetelor, copilasii vostri n-au inceput sa fie ... posesivi? Sara, tot ce vede, zice "A mea". Eu sunt mai mult decat fericita sa fiu "a ei", dar tot in seria asta intra si casa buncii, si ceasul lu tac'su... Si s-a facut o pupacioasa... ne pupam cum prindem, pe unde prindem: pe covor, pe pat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

La multi ani Rares - Costin si Mihail !!! Sa aveti o viata frumoasa si imbelsugata !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

La Multi Ani Alexandra, Axel, Rares-Costin si Mihail, sa aveti parte numai de bucurii si realizari!!

Felicitari, Adela, sa-ti traiasca micutul bb.

Mihulet, si Cezar este posesiv la fel ca si Sara.

Cezar a fost tare bolnavior zilele astea. Mi-a facut febra f. mare, 39.5 si am fost f. suparata. Acum este mai bine.

Serviciu usor Cary!

Numai bine tuturor!

Dy

Mergi la inceput

Felicitari Adela !!! Sa-ti traiasca mica minune !
Cary - zi-ne cum e prima zi, acomodarea...?
Si nu in ultimul rand felicitari Emi pt. reusita operatiune olita !!!
Cat despre posesivitate si pupacit... seamana ca picaturile de apa copilasii nostri. Noroc ca eu sunt cea mai cea in ochii lui si numai pe mine ma vrea...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

LA MULTI ANI RARES, MIHAIL! o viata frumoasa si plina de bucurii!

adela sa-ti traiasca bebelinul sa fie sanatos si voinic! asteptam pozici.

daria abia a scapat de rubeola, a facut saptamana trecuta (luni)febra mare apoi i-au iesit pe burtica puncte mici rosii, am fost la dr. si mi-a confirmat banuiala; acum este bine, a reintrat in ritmul ei alert. Stiti ce mi-a facut intr-o seara? ea se juca eu ma uitam la televizor la un film, la un moment dat era o scena (in film) in care un barbat era deasupra unei femei si o saruta, fiica-mea vine fuga se urca pe mine ( eram lungita pe canapea)si imi trage un pupoi zdravan pe gura, eu ...ea imi zice "nenea pupi tanti" asa ca nu ne mai uitam la filme "siropoase" cu cupilu' de fata

o zi buna tuturor.
http://community.webshots.com/user/lilib72

Mergi la inceput

Off, saracuta Daria...dar bine ca a scapat si e sanatoasa ! Dar nu o vaccinasei impotriva rubeolei sau a facut oricum ?
Si acum sper sa nu ma certe Cary, dar am zis ca poate vreti sa admirati si voi minunatie de familie - Poze de la aniversarea lui Axel.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

La multi ani sarbatoritilor!
haha Ce-am mai ras mai Lilib.Daca stau sa ma gandesc si Ioana incerca sa ne imite pe noi doi(io si taica'su).Face parte din inocenta copilariei.
Mihuletu si Ioana este exact la fel totul,dar absolut totul este "mea" sau "meu". De exemplu,venise in vizita la noi nasa noastra care tocmai nascuse fetita(dupa ani de tratamente,operatii,chinuri).Au stat ei pe la noi,ne-am simtit bine am vazut si noi mai bine galusca si cand sa plece Ioana incepe sa traga de "scoica" in care era bebelusa spunand, "Nu,nu, e a mami!E a mami!" La care nasa mea ii raspunde "Pai, bine tu, m-am chinuit atatia ani ca sa zici tu ca e a mami?!".

Eu am alta problema ....Desenele!Se uita toata ziua(mai putin cand doarme sau cand mergem afara).Recunosc ca sunt vinovata ca eu am invatat-o dar nu credeam ca va sta toata ziua cu ochii in tv.Am zis ca e urat afara si ca se va dezobisnui cand va veni caldura si vom sta pe afara.
Radu imi reproseaza ca o alint prea mult.Recunosc ca ii cam fac toate poftele adica vrea suc,suc este,vrea sa manance la desene..acolo mananca,vrea iaurt nu'stiu unde...asa se face.Iar daca i-am taiat desenele sau orice altceva incepe un plans isteric.
De exemplu astazi facuse kk si Radu a luat-o sa o schimbe....plansete bineinteles,isterii,pt ca vroia sa o schimb eu.Precizez ca e deosebit de "lipita" de mine. Deci unde gresesc?
I-am mai dat si cateva palme la fund dar nu-mi place sa dau in ea.Pe urma am mustrari de constiinta.
E copila mea mai alintata(ceea ce nu are cum sa fie exclus pt ca suntem constant 7 adulti care ii suflam in fundulet)sau asa sunt toti copiii la varsta ei?Exista o perioada critica asa cum scrie in carti?

Cary cum a fost reintalnirea cu colegii?

Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag

Mergi la inceput