Copilasi din Aprilie 2003 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura B spune:
La multi ani Axel!
La multi ani Alexandra!
Petrecere frumoasa si numai bine.
Laura
_
"We build too many walls and not enough bridges." Sir Isaac Newton
vlada spune:
Uite ca vremea tine cu Cary, desi nu e soare, macar n-a plouat...cred ca deja e gata gratarul ! Asteptam povestiri si multe poze...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
andreea-ana spune:
La multi Axel
La multi ani Alexandra
Multa sanatate si bucurii si nu in ultimul rand pentru mamici
Andreea si Anaïs (2 ani pe 26.04)
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604
vlada spune:
Neata ! Intrasem sa vad daca Cary a avut timp de vreo scurta povestire... Si sunt f fericita ca-i asa frumos afara si mergem sa ne motorizam...
Succes maine in prima zi de munca Cary si acomodare usoara ! Nu ne-ai zis daca poti intra si de la munca....
Pupici si o zi minunata !
Andreea si Vlad
Iubirea mea
mamamariana spune:
Buna fetele!
Am intrat si eu sa zic fuguta "la multi ani" lui Rares si lui Mihail pentru maine. Sa cresteti baieti mari si sa fericiti pe mamicile voastre.
Noi am fost azi pe munte si am vazut niste chestii f. interesante. O alta noutate e ca am tuns-o scuuuuuurt pe Emi - era si f. cald, asa ca se mai racoreste si ea mititica.
Si cea mai tare noutate e ca astazi a facut de 3 ori la olita. Pishu. Si pe anuntate. Adica a cerut ea sa faca pishu si chiar a facut.
Am facut si poze... am fost f. fericiti. URAAAAA!
Cary, iti uram si noi un inceput de servici usor, cu mari succese si toate cele bune. Asteptam povesti de la petrecere.
V-am pupat!
Numai bine,
Mamamariana
Cary spune:
Multumesc Andreea pentru urari,inca nu stiu daca mai am net la servici,caci in birou(cand am plecat eu)erau 7 calculatoare si doar 2 erau legate la NET,banuiesc ca s-a bagat cineva pe al meu(care era unul dintre cele 2)si nu e frumos sa sar in sus,inca din prima zi,pe noul proprietar;o sa vad cum sta situatia.
Gratarul s-a amanat pe un w-e mai frumos,fara nori si vant,asa ca dimineata am fost in Herastrau,iar dupa amiaza am avut o invitata,copiii s-au jucat si au topait in toata casa,s-a papat tort si prajituri si nu s-a petrecut nici un incident ne dorit.
Axel a fost super cuminte si nu si-a bagat mainile in tort,precum a facut Rebecca la aceeasi varsta.
Pentru a servi si voi o bucatica de tort si a viziona pozele trebuie s-o asteptati pe Zana cea Frumoasa si ISCUSITA..........,inca nu ati ghicit...........va las'sa asteptati pana maine,cand o sa apara(pozele)!(este o balanta de nadejde).
Mamamariana BRAVO voua ca noi nici pish nu spunem,darmite sa facem la olita!dar cu aceasta indeletnicire se ocupa mama mea de maine,cand isi va intra in rol.
Mii de multumiri tuturor pentru felicitari si pupaceli,va dorim numai bine si voua.
Pana atunci va doresc o saptamana buna,cu multe realizari si BANI MULTI!
Pico spune:
Mamamariana felicitari lui Emi.Noi asteptam caldura ca sa incepem operatiunea olitza!
Cary, acomodare usoara!
pupici
Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag
lilib72 spune:
LA MULTI ANI tuturor copilashilor cu ocazia implinirii a 2 anishori! sa aveti parte de tot binele din lume si sa aduceti multe bucurii parintilor.
am avut probleme cu net-ul si trei saptamani am stat stat ca pe ghimpi, chiar am cautat prin zona o sala de internet, insa ale naibii, toate s-au desfiintat!
pico felicitari pt. BB2!
dar gravidutzele noastre tuchi si adela ce mai fac? au nascut oare?