Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

LA MULTI ANI DIANA!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

LA MULTI ANI DIANA!LA MULTI ANI OTILIA!SA CRESTETI MARI,FRUMOASE SI CUMINTI SI SA-I BUCURATI PE PARINTI! BINE AI VENIT PE LUME AILISH,MULTA SANATATE SI FERICIRE VA DORESC TIE SI FRATIORULUI TAU, PRECUM SI PARINTILOR TAI!multe, multede la mine pentru tine Saphir

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

LA MULTI ANI FETITA MAMEI! CEA MAI MARE BUCURIE A VIETII MELE!VA MULTUMESC MULT PENTRU URARILE VOASTRE!
Va urez si voua tot ce e mai bun pentru copilasi dar si pentru voi!
Noi am rupt turta Dianei simbata unde a venit tot familionul, adica 20 de persoane.. Diana a ales pix, cosmetice si pasaportul! Speram sa fie de bun augur. A fost frumos dar destul de obositor..Diana face 4-5 pasi singurica si pe zi ce trece isi face mai mult curaj.Vorbeste de ne innebuneste mai ales pe limba ei dar cind vrea ceva spune clar sa intelegem ce vrea..Deja intelege tot. Eu nu prea am timp de net, dar cind intru apuc macar sa va citesc.

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)
Album pe yahoo:http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/b17e
Album pe webshots: http://community.webshots.com/user/anabordea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Adina, ai putea sa-i iei cadou ceva care sa aiba peste ani, spre exemplu aici se gasesc niste chestii in care sa imprimi forma mainilor si a picioarelor (gen plastilina care se intareste) si ii poti arata peste ani cat avea manuta la un an....sau sa-i iei o cruciulita de aur, niste cercelusi, ceva.
Nasii Laurei i-au facut un album cu poze de cand s-a nascut pana la un an...ceva foarte frumos, ne-au impresionat tare...
Eu zic sa-i iei ceva care sa-i reaminteasca in timp de primul an, hainele si jucariile se duc!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by CataD
spre exemplu aici se gasesc niste chestii in care sa imprimi forma mainilor si a picioarelor (gen plastilina care se intareste)

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Habar n-am despre ce e vorba si suna tare tentant.Imi poti da mai multe amanunte, cum se numeste si unde se gaseste?

Noi am incercat cu vopsea pentru asa ceva sa-i imprimam minutele si piciorusele dar a fost esec.Ceea ce descrii ar iesi minunat.

Mercic mult!!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

LA MULTI ANI DIANA !!!
LA MULTI ANI OTILIA !!!

(scuze dar la mine nu merg nici emoticoanele, nici culorile)

Am intrat sa va salutam un pic si noi.
La mine a inceput o noua saptamana, un nou iures desigur.
Arturicii sunt bine in general. Din pacate sunt cam maraiti ptr ca le iese cate o masea (copii mei sunt teribili: daca unuia ii creste dintele x, si celuilalt idem. Acum la masele nu sunt mai prejos).
Azi au iesit un pic la zapada, de manuta. Le-a placut tare mult se pare.

ADINA
de la mine era sms-ul!
Despre cadou, ce sa zic. Eu le-am descis Arturicilor cate un cont (mi s-a parut mai ok decat varianta cu asigurarea). Le virez lunar bani in el.

EMILLY
Eu am amprentele de la talpile Arturicilor luate in gips. Su iesitt super. La o luna le-am luat.

ADRIANA
Succes cu renuntarea la masa de noapte! E baiat mare Rares, va intelege! Plus ca tb sa te gandesti ca ii faci si stomacelului lui un bine pt ca il vei lasa sa se odihneasca asa cum trebuie!

Va uram o seara linistita si sanatate puilor bolnaviori!
Si maine cat mai multe martisoare!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Adriana nu stiu ce sa zic cu masa din timpul noptii....noi reusisem sa scapam de ea si acum din nou la 2 noaptea vrea laptic.
Eu cred ca sunt copilasi cu asemeanea nevoi, de a bea laptic noaptea sau o fi din nou o perioada??...
Sunt tare suparata pe fiica-mea ca in felul asta si-a micsorat portia de somn din timpul diminetii cu 2 ore, 2 ore pe care le dormeam si eu

Sper sa-i treaca cit mai repede.

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ioana si Emilly, multumesc mult pt. incurajari!!!
Deocamdata nu incep operatiunea pt. ca nu voi rezista fara sa dorm noptile. Of, sunt asa de rea de somn, cu greu fac fata solicitarilor si cred ca s-a adunat si oboseala de un an, noapte de noapte.
Intai vreau sa termin cu examenul de pe 15 martie, apoi vad ce voi face.

Astept de la voi orice sugestie referitor la cum sa procedez. Problema este ca Rares nu bea mai nimic in afara de lapte si suc de fructe. Ceai nu vrea, apa doar asa o gura dupa masa. Cu ce sa-l amagesc noaptea???

Tare greu cred ca va fi.
Voi cum ati reusit sa-i dezvatati de masa de peste noapte???

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adriana, succes, eu inca nu am avut curajul sa incerc. Problema mare trezitul asta noaptea,da cum vrei sa simti ca ai copil mic? Fac haz de necaz. Poate chiar ii e foame, eu stiu ce sa mai zic? Am un nepot care a baut lapte noaptea pana la 4 ani .S-a dezvatat numai in momentul in care i-au luat sticluta,biberonul. Fara biberon nu mai avea farmec, placerea lor e sa suga bibele cu lapte, combinatia asta, lapte fara biberon nu prea merge noaptea.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor, aseara am ajuns de la serviciu la ora 23. De abia ma mai taram, asa ca nu am maiavut chef de net. Insa dependenta nu m-a tinut departe azi.

Oricum, intrasem sa va urez cu ocazia zilei de 1 Martie sa aveti o primavara frumoasa, cu iubire si caldura in suflete!
Pupici.

PS Adina, si eu ma chinuiam ce sa ii iau cadou. Cel mai bine a functionat hoinareala prin magazine. Am vazut tricicleta si mi-a cazut cu tronc.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput