Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

La multi ani de Martisor!!!
Va doresc din suflet ca primavara care incepe astazi sa va aduca multa bucurie si speranta, verdele crud al ierbii si razele blande ale soarelui.

Noi am petrecut din nou o noapte cu cantec. Dupa ce la ora 9 Rares suflase un biberon de 300 ml de lapte cu cereale, la ora 12 s-a sculat in urlete si nu s-a potolit decat cu un alt biberon de 250 ml de lapte. E adevarat ca pana la ora 6 a dormit binisor, dar oricum nu a mai primit lapte deloc. La 6 iar un biberon de lapte cu cereale si s-a trezit de tot la 8.
Stiti cum plange cand se trezeste asa! Ti se rupe sufletul, zici ca are cosmaruri. Ii curg lacrimile siroaie si suspina de plangi si tu langa el.
In gingie se simt f.f. umflati caninii si cred ca ei sunt totusi de vina. De-ar pocni odata.

Roxana, chiar ma intrebam de ce ai disparut cu totul??? Alex este bine, nu? Sper ca azi sa ai o zi muuuult mai scurta.

Adina, sunt de acord cu Roxana! Mergi prin magazine si-ti vor cadea tie okii pe ceva interesant.
Am insa si doua idei:
1. o sedinta foto cu un fotograf profesionist. O sa va ramana un album de poze super care peste ani vor avea mare farmec.
2. un set de ceva (tacamuri, hainute, set de baie cu prosopele, halat...) imprimate cu numele Oliviei sau cu initialele ei.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

va dorim "la multi ani" de 1 martie, o primavara minunata in suflete.
sa va bucurati nespus de copii si de cei pe care ii iubiti, sa aveti numai impliniri si sa va mearga toate asa cum va doriti

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

DE 1 MARTIE VA DORESC TOATE CELE BUNE SA SE ADUNE,SA VI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE SI VIATA SA VA FIE O PRIMAVARA FARA SFARSIT!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

LA MULTI ANI DE 1 MARTIE!!!
SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA SI PLINA DE CALDURA,FLORI SI BUCURII!!!
Si tuturor mamicilor is fetitelor din partea lui Andrei un martisor, o si multi !
Am pus de la petrecerea cu copii!!!
O zi minunata si o primavara asemenea!!!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Aici
pentru toate mamicile, toti taticii si toti copilasii de ianuarie-februarie 2004.

www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=217448301205&page=1&sort_order=0" target="_blank">cu Erica la un an
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La multi ani la toata fetele!!! Multe
Adina, ideile Adrianei mi se par super in privinta cadoului!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Imelda, ce frumoase poze, si eu am cateva cu Andreiutu si sa facem schimb pe mail. Si inca ceva: florile au fost nu numai de la noi, ci si de la Roxi&Alex.
Adriana, zici ca nu stii si apoi vii cu idei bestiale! Da' ajutati-ma sa:
1. Gasesc fotograf profesionist (tare imi place ideea asta)
2. Gasesc unde se inscriptioneaza halate de baie&prosopel
Le-as face pe amandoua.
CataD, la fix cu ideea cu bijuterii, ne-a trecut si noua prin cap, si o sa-i luam ceva (desi are lant, medalion cu Pesti - zodia ei, bratara) ...dar cred ca am sa-i mai iau cercelusi cu pietre de diferite culori.
Ioana, mai imi zici o data cum le-ai imprimat manutele Arturicilor? In ce? E grea tehnica? S-o incercam si pe asta! Cont nu-i fac, cred ca e de-ajuns ca tot ce avem e al ei de fapt.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Am uitat ce era mai important:
La Multi Ani, fetelor, de 1 Martie, sa aveti o primavara linistita si frumoasa!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Adinaincearca aici de fotograf http://www.roportal.ro/subcategorie/73.htm si pt inscriptionari hainute incearca la MONDO ART S.R.L.

--------------------------------------------------------------------------------

Telefon: 031 1001 382(retea AstralTel.); 0723 159 195; 0724
Fax:
Rox,multumim pt flori!!!De ce n-ai spus nimic?

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Adlemi, saru-mana de linkuri. Apucam sa sondam.
Pupix

pozele noastre

Mergi la inceput