Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

La Multi Ani, Amos!

La Multi Ani, Diana-Alexia!

Bine ai venit, Ailish!

Saphir, frumos cadou i-ai facut lui Amos de ziua lui! Felicitari!

Mie cine mi-a trimis ieri mesajul cu nasterea lui Ailish? Ca n-am recunoscut numarul. Ioana, tu?

Adlemi, multumim mult pentru invitatie si cadou. Ne-am simtit tare bine! Moti a adormit si ea pe drum spre casa, in carut (de unde am tras concluzia ca ii era somn!). Pupici lui Andrei!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Diana Alexia!!

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

BINE AI VENIT PE LUME SAMBURICO! SA FI SANATOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURI PARINTILOR TAI ALATURI DE FRATIORUL TAU!!![size=3]

Saphir sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si refacere rapida ca sa ai putere sa-ti cresti comorile.

Noi am fost cu totii bolnavi. Mica mea a facut saptamana trecuta febra mare, am fost cu ea la spital si mi-au bagat-o pe antibiotic. Nu ne-a internat. Am avut si eu febra mare si mi-a trecut foarte greu gripa. . Miercuri mica mea a facut iar febra de nu am stiut cum sa fug mai repede de la serviciu si am chemat medicul de familie acasa sa mi-o vada. Intre timp s-a deranjat si la stomac si mi-a refuzat mancarea in asa fel incat ma dusese la exasperare!!! Helen, abia acum inteleg cu adevarat prin ce ai trecut cu Cosminelul tau. Vreau sa va zic ca vineri pana la ora 4 dupa amiaza nu mancase decat 100 ml de lapte si 2 lingurite de iaurt si urla ca din gura de sarpe si era moale si fara nici un chef. Si am sunat-o din nou pe doctorita si mi-a zis ca daca nu mananca trebuie sa o duc la spital sa mi-o perfuzeze. Cand am auzit am crezut ca innebunesc!!!! Pana la urma mi-a trecut prin cap sa-i iau un gel pt. calmarea durerilor gingivale pt. ca ne asteptam la o eruptie dentara, dupa spusele doctoritei. Dupa ce i-am dat cu Calgel s-a mai linistit si a mai inceput sa manance puica mea. A slabit saracutza de ea!!!! In schimb a inceput sa mai manance si sa-si mai revina puica mea. Pe langa ea am slabit si eu de cred ca am ajuns la 42 kg! Si ma simt slabita fizic rau de tot si imi inchipui cum se simte si ea. E pentru prima oara cand o am bolnava si pentru mine a fost un chin psihic enorm!!!
Va las acum. Va pupam si dormi sanatate bebeilor bolnaviori!!

Magda si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La Multi Ani Diana Alexia !
La Multi Ani ingeras mic si scump !
Sanatate, Fericire, Noroc si numai Bucurii sa ai parte in toata Viata ta !!!

Bine ai venit intre noi, samburica Ailish !
Sa ai parte de o viata lunga, frumoasa, si minunata, plina de bucurii si impliniri...

Multi Ani traiasca,
Multi Ani traiasca,
Laaaaa Multi Ani,

Multi Ani traiasca,
Multi Ani traiasca,
Laaaaaaaa Muuuuuuulti Ani !

Ailish sa traiascaaaaaaa,
Laaaaaa Muuuuuuuuuuuuuuulti Ani !

SAPHIR ,

DARAEL & DARAEL & Maria Daria
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

DIANA ALEXIA

Adriana si la noi situatia este asemanatoare. Cand ii este somn ia bona de mana sa-l duca in dormitor sa se culce, in schimb cu mine in weekend imi face un circ de ma stie tot blocul. Noroc ca dormim bine noaptea! Cred ca s-au prins ca noi suntem parintii pe care pot ei sa-i fraiereasca cum vor.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Veste mare...

Bine ai venit pe lume, Samburica!!!
Saphir, felicitari! Sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea!

La Multi Ani! Diana Alexia

Eu am avut un weekend foarte relaxant, de mult nu m-am mai simtit asa bine. Am fost la o sesiune de yoga de 4 ore, cu aromoterapie si masaj...m-am relaxat complet.
Iar seara am fost la niste prieteni la un chef de "La revedere iarna" ...ne-am distrat foarte bine. Laura era in mediul ei, a dansat cu noi, a mancat cu noi la masa, nebunie.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Fetelor, ajutati-ma si pe mine, spuneti-mi ce-as putea sa-i iau cadou lui Moti de ziua ei?
Sunt disperata! Are tot ce-i trebuie...poate ati vazut ceva interesant, o jucarica ceva (desi tocmai i-am luat doua sacose pline), de haine nici nu mai vreau sa aud, zac neatinse in sertare...
Nici nu conteaza cat costa, doar sa ma simt eu bine ca am luat cadou copilului!

Pupici

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Fetelor, ajutati-ma si pe mine, spuneti-mi ce-as putea sa-i iau cadou lui Moti de ziua ei?
Sunt disperata! Are tot ce-i trebuie...poate ati vazut ceva interesant, o jucarica ceva (desi tocmai i-am luat doua sacose pline), de haine nici nu mai vreau sa aud, zac neatinse in sertare...
Nici nu conteaza cat costa, doar sa ma simt eu bine ca am luat cadou copilului!

Pupici

pozele noastre

Poate e o idee tampitzica, dar ma uit la fie-mea cat de incantata e cand vine Tasha (pisicul meu) sa se joace cu ea, deja sunt cele mai bune prietene...asa ca daca ai conditii si nu te temi de par, un animalut de casa ar putea fi un cadou interesant pentru ea, mai ales un caine.
E o idee, nu dati cu

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Mikkky, AVEM CAINE! E o fetita samoyed alba, frumoasa, chiuie mereu Moti de fericire cand o vede! (o tin la maica-mea care sta la scara alaturata!- pana o merge Moti in picioare si atunci o iau din nou acasa, daca nu si-o vantura prea tare coada pe la nasul micutei!)

Please!...alte idei!...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

Diana Alexia sa fii sanatoasa!!sa cresti mare si sa-i bucuri pe parinti!!

Adina eu nu am nici o ideie...daca zici ca are tot ce-i trebuie...chiar nu stiu.Imi pare rau ca nu te pot ajuta.

Zilele trecute i-am luat Ilincai plastilina si avem program la prinz cind modelam impreuna, a se citi eu modelez si fiica-mea le strica, normal.Ne mai prostim si cu creioane si hirtie.Vesnic e pusa pe descoperiri si am zis sa ajut copilul

In rest sper ca toti bebeii sunt bine, sanatosi.

Sper sa avem curind vesti de la SAPHIR, sper ca sunt bine.

O zi frumoasa in continuare!!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput