Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
adameasca spune:
Saphir, felicitari pentru samburica! sa fiti sanatosi toti 4 si sa aveti o viata frumoasa!
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
buli spune:
Otilia
sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
Andruska spune:
AILISH bine ai venit pe lume - sa ai parte de o viatza frumoasa, cu multe bucurii si impliniri si sa fi la fel de curajoasa si frumoasa ca mama ta
Saphir - sa iti dea Dumnezeu putere si sanatate sa te bucuri de cele doua minuni alte tale si de sotiorul tau...care mi-aduc aminte ca atunci cand ai ramas insarcinata ti-a spus ca o sa ii faci o feritza si a avut dreptate. Sa fi iubita !!!
Ioana multumesc de SMS .
Adriana bine ati revenit !! Ma bucur ca ati avut putin timp doar pentru voi... si felicitari parintilor tai ca s-au descurcat. Apropos de aparat...asteptam poze cu Rares frumosul !!!
Noi am fost la o petrecere la McDonalds- o prietena de a lui Andrei - unde ne-am simtit tare bine, iar acum Daniel se plimba cu amandoi ca Matei a adormit .
Este asa de scump: spune mama iar astazi am avut impresia ca spune mama mea . Cand i-am facut baie spunea ama in loc de apa, iar eu tot ii repetam si el una si buna ama, ama, ama..si cand s-a enervat a spus pe un ton putin mai ridicat MAMA - ceva de genul, mai lasa-ma in pace . Merge super bine, se ridica singur de jos, sta pe vine mult timp si se joaca, isi face singur de treaba...ce sa mai, este un simpatic si un dulce. A inceput sa se rusineze cand vede persoane straine. Ai vostri fac asa?
Andrei se pregateste pentru serbarea de 8 Martie si este f incantat ca ma duc. Nu vor merge decat mamele....abia astept sa il vad.
Ii iubesc tare mult pe amandoi - ei sunt sufletul si viatza mea .
Ma duc sa mai fac una alta pana vin acasa ca dupa aceea va trebui sa stau dupa ei .
O seara placuta tuturor
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
claudiachirila spune:
OTILIA!!!!!!!
Andra, si Dragos a inceput sa se rusineze cand vede persoane straine. Se ascunde asa dulce, ca iti vine sa il mananci.
Roxana_G spune:
Otilia
Diana Alexia
Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si norocoase, sa aveti parte numai de bucurii si iubire!
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
anabordea spune:
MULTA SANATATE SAPHIR!!! SA-TI TRAIASCA COMORILE!! MI-AU DAT LACRIMILE CIND AM CITIT!
Ana si Diana Alexia(28.02.2004)
Album pe yahoo:http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/b17e
Album pe webshots: http://community.webshots.com/user/anabordea
firutza spune:
FELICITARI <SAPHIR!!!SA-ti raiasca puii mici si sa te bucuri de ei!! SAMBURICA<BINE AI VENIT IN LUMEA ASTA MARE<IN CARE VEI FI UNICA IN FELUL TAU!!!
Firu&Edifoto Edi
ad_risnov spune:
'Neata!
Diana Alexia!!!
1 Anisor
Ce de !!! Parca nici nu vine Martisorul...
Azi noapte Rares a avut iar program artistic cu noi. Dupa ce ai mei mi-au zis ca a dormit super bine noptile trecute, acum si-a dat in petec de m-am trezit cam asa. Nu mai stiu ce sa-i fac ca sa nu se mai scoale si sa nu mai urle in halul asta. Poate or iesii odata dintii aia.
In jur de 15 martie am alt examen pt. doctorat, dar dupa aceea am decis ca ne vom chinui o saptamana, dar vrem sa incercam sa-l dezvatam de masa de noapte. Sper sa ne si iasa.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
Elena I. spune:
oau! nu-mi vine sa cred ca s-a petrecut deja miracolul!
Saphir, felicitari, refacere rapida, sanatate si putere multa ca sa te ocupi cit mai bine de cresterea dragalasilor!
Simburico, bine ai venit pe lume! Sa ai o viata fericita si implinita!!!
www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=217448301205&page=1&sort_order=0" target="_blank">cu Erica la un an
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie
Andruska spune:
Buna dimineata .
Sunt bucuroasa ca am ajuns la birou, unii din colegii mei nu au reusit decat cu greu iar altii deloc. Sper sa pot ajunge si inapoi acasa .
Adriana imi pare rau ca nu a dormit Rares - cheama-i inapoi pe parintii tai .
Va pup pe toate si va doresc o zi super frumoasa .
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!