Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
Helen spune:
Acum am vazut si eu pe tel mesajul de la Ioana... nici n-am nimerit sa ajung mai repede pe forum.. Doamne ce frumos!
Nici nu stiu ce sa spun acum... decat FELICITARI SAPHIR SI BINE AI VENIT PE LUME AILISH (Samburica)! Saphir inca o data iti spun: esti minunata si f puternica! Felicitari si taticului dar si lui Amos care acum are o surioara!
dadi_t spune:
LA MULTI ANI SAMBURICA!
SA CRESTI MARE , SANATOASA, FRUMOASA, CUMINTE SI NOROCOASA!
SAPHIR, SA-TI TRAIASCA FETITA, SA VA BUCURATI IN FIECARE MINUT AL VIETII DE MINUNILE DIN VIATA VOASTRA(AMOS SI AILISH)SI SA VA IUBITI MULT IN CONTINUARE!
FELICITARI SI TATICULUI FERICIT!
IOANA, MULTUMESC MULT PT. VESTE MINUNATA!
Eu am avut aseara intalnirea de 13(!) ani de la terminarea facultatii. A fost super emotionant si frumos...Mi-as dori din toata inima...candva...sa aiba loc MAREA INTALNIRE... a noastra, a tuturor! Oare sper prea mult?
O zi minunata tuturor!
Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze MOTZ!
Roxana_G spune:
Felicitari Saphir! Sa va traiasca Samburica si Amos si sa fie sanatosi si norocosi amandoi!
Chiar ieri ma gandeam cum ar fi sa nasti chiar de ziua lui Amos (asta pentru ca am o colega care a nascut chiar de ziua ei si vineri au sarbatorit cele 2 evenimente) si uite ca micuta Ailish a vrut sa aiba ziua ei separata, insa nu departe de ziua lui Amos. Ma gandesc ce emotii si fericire va fi mereu la voi in aceste zile.
Bine ai venit pe lume Ailish, sa iti rezerve viata iubire, fericire, noroc si sanatate si sa aduci numai bucurii familiei tale!
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
ane2 spune:
Felicitari Saphir!!!!!!!!!!!!!!!! Sa-ti traiasca comorile!!!!!!!
Ailish bine ai venit pe lume!!!!!!!!!!!
Ioana saru-mana de sms......eu acum am ajuns acasa iar tel il lasasem la incarcat.....
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
anda141 spune:
Bine ai venit pe lume, Ailish!!!!!!
Saphir, felicitari , multa sanatate tie la fetita mica, si pupici la toata familia!!!! Esti o mamica si o sotie super!!! Toata admiratia pentru tine!!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
ad_risnov spune:
Wow, ce frumos am inceput ziua: mesaj de la Ioana cum ca samburica a sosit.
La multi ani, Ailish!!! Sa ai parte de tot binele din lume, de frumos, de pace, de bunatate, de dragoste.
Saphir, sa va traiasca minunile si sa fiti la fel de puternici si de iubitori ca in zilele acestea minunate!!!
La multi ani si lui Amos!!! Sa creasca mare si voinic, sa-si iubeasca si sa-si ocroteasca surioara scumpa, sa-si bucure parintii mereu.
Sa va dea Dumnezeu tuturor multa fericire si armonie!!!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
ad_risnov spune:
Dragelor, noi ne-am intors acasa dupa doua zile de vis, petrecute in Poiana Brasov, la Hotel Ruia, impreuna cu alti cativa colegi de breasla ai lui Cosmin.
De fapt totul a fost un cadou primit de la Microsoft Romania pentru cei care au avut vanzari de nu stiu cate mii de euro. Vremea a fost ok (cam incetosata din pacate), cazarea si serviciile de nota 100, decorul splendid, compania vesela si pusa pe sotii.
Am avut planificat un zbor cu parapanta, dar, din pacte, din cauza cetii planul asta a cazut. Vor mai fi insa si alte ocazii.
Aseara am avut o cina festiva la Sura Dacilor si am fost super incantati, mai ales ca eu nu mai ajunsesem pe acolo.
Una peste alta ne-am odihnit cum n-am mai facut-o de mai bine de un an de zile, ne-am relaxat si am mai avut timp si pt. noi doi.
Rares a ramas cu parintii mei care s-au descurcat nesperat de bine. Chiar i-au reglat programul de somn si acum se culca puiul si dupa amiaza. Nu stiu cum de au reusit acesta performanta.
De vineri am intrat in posesia camerei foto. Sa va tineti de acum poze.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
Emilly spune:
...mai mi s-a ridicat parul pe mine...Saphir esti nemaipomenita, sa-ti traiasca gazuta mica, sa fie sanatoasa, voinica si frumoasa!Doamne e minunat, ma bucur enorm pentru voi, tare mai imi sunteti dragi....pupici multi si dragi
Sa ai refacere usoara si bebe mic sa fie mincacios, fara colici si sa doarma bine iar Amos sa-i fie alaturi ca sa se poata odihni si mami lor, iar lui tati,sanatate sa poata munci pentru toti trei.
Sa fiti fericiti, sa aveti parte de bucurii si iubire!!!
pentru proaspata mamica.
pupicei!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Emilly spune:
Adriana super fain suna weekend-ul vostru...care va sa zica ati stat la Ruia?acolo in salonul spaniol am avut noi nunta...ce vremuri...
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
claudiachirila spune:
Saphir, sa-ti traiasca fetita si sa fiti toti sanatosi. Chiar ma gandeam la tine daca ai nascut. Felicitari, esti o curajoasa.