Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
layla spune:
Buna seara,
S-a culcat si "titirezul nostru" cred ca maine la 6 este in picioare. Azi nu prea a dormit la pranz si cu greu l-am putut tine pana la 20.30.
Adriana nu mai tin minte exact, cred ca vreo 2 saptamani. Important este sa va mentineti pe pozitie daca asta ati hotarat si sa nu va lasati induiosati de plansetele lui. Stiu ca este greu, eu in primele nopti plangeam cu el ca mi se rupea sufletul. Mult succes!
Fug sa mananc si sa ma bag in pat,
Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Roxana_G spune:
pentru Rares.
Saphir, bine ai revenit. Asteptam vesti si detalii despre Ailish. Auzisem ca a doua nastere e mai usoara, asa e?
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Babee spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40492&whichpage=3
va rog frumos incercati si ajutati-l pe Stefanita.Merita din tot sufletul sa traiasca..Un elev bun(al meu, acum 4 ani)..cuminte...nu cred ca-i poate nimeni reprosa nimic
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
----------------------
Haideti sa-l ajutam pe Liviu Ungureanu
Diana_b spune:
In primul rind la multi ani pt. toti bb-ii care au implinit 1 an.
Multumesc ca ati intrebat de noi, sintem bine merci, ceea ce va dorim si voua.
Eu nu mai reusesc sa intru pe forum decit f. rar, am inceput mai de mult serviciul si am din ce in ce mai mult de lucru. Noroc ca mai sta mama cu Mircea. Cind nu, stau eu si recuperez noaptea pt. servici (lucrez acasa din fericire).
Mircea are 8 dinti si 4 masele (ieri a iesit a 4-a) si Alexandru are 8 dinti si acum se lupta cu primele maselutze.
Mircea are 12 kg si vreo 80 cm (nu sta niciodata locului sa-l masor). Merge destul de bine dar tot mai cade cind nu te astepti si se loveste cu capul de cite ceva, asa ca afara nu am curajul sa-i dau drumul singur, il tin in ham sau cu un fular. Doarme de la 19,30 pina dimineata la 7 si in timpul zilei intre 30 minute si 2 ore. In rest e bb dinamita. E vesel aproape tot timpul, vorbeste f. mult, dar clar nu spune decit "tata" si "titza"-catelusha. Maninca destul de bine, dar are si zile cind nu prea vrea sa manince si atunci nu-l fortez, ii dau doar lapte sau iaurt. In schimb, piine si biscuiti ar minca tot timpul. Daca vede vreun copil cu piine pe strada, intinde si el mina dupa coltucul copilului, numai bine sa zica lumea ca-mi tin copilul nemincat.
Se intelege f. bine cu Alexandru, se bucura f. tare amindoi cind se vad, se pupa si rid. Ultima intilnire au avut-o intr-o zi ploioasa si a facut Lia poze: http://community.webshots.com/album/280954523FNyidA
Chiar daca intru mai rar pe forum, sa stiti ca mai citesc din cind in cind ce scrieti si sint cu sufletul alaturi de voi. Poate o sa reusesc sa vin la urmatoarea intilnire de grup, daca alegeti o ora mai matinala, ca Mircea daca nu e in pat la 19-19,30 devine f. morocanos si nu mai inteleg cu el.
Pupici.
Diana si Mircea (2.01.2004)
Album Mircea
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
Diana_b spune:
In prima poza cu Mircea si Alexandru, Alexandru e in stinga si Mircea in dreapta (in caz ca nu v-ati prins).
Si am uitat sa va zic ce era mai important: nu mai sintem suzetisti! Si zau ca n-am avut nici o contributie la asta, pur si simplu n-a mai vrut suzeta.
Pupici.
Diana si Mircea (2.01.2004)
Album Mircea
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
claudiachirila spune:
Buna la toata lumea!!!!!!!
Si noi am lipsit de cateva zile!!!!!
In primul rand LA MULTI ANI LA TOATA LUMEA SI O PRIMAVARA FERICITA!!!!!!!
Eu nu am mai reusit sa intru ca am inceput si eu serviciul. Si cand vin de obicei ma ocup de Dragos. Si la serviciu e in lucru conectarea calculatorului meu la internet. Dar am sa incerc tot sa intru de acasa.
Pe noi ne chinuie maselele si avem concert pe la o bucata de noapte. Si l-am mutat pe Dragos cu patutul in camera lui. Deja a dormit cateva nopti. Sper sa fie ok.
ralualexandrei spune:
MAV sanatate multa si tie si lui bebe.Adriana asa de mult iti seamana Rares ca am ramas cu gura cascata,se subintelege ca e la fel de frumos si dulce ca si mamica lui.Saphir bine ai revenit si un de la mine pt tine si cei doi pitici ai tai.Eu am avut o zi groaznica si sper intr-una mai buna maine,cam atat ca deja sunt truli la ora asta si mai am ceva treaba asa ca o noapte buna si o zi cat mai buna maine,va doresc.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2
mav spune:
Eu doar ce m-am certat cu sotul meu ingrozitor de tare, pentru ca, am constatat, dupa 6 zile de tratament, ca nu i-a preparat corect antibioticul lui Sebi (a pus cam de doua ori mai multa apa, decat ar fi trebuit)!!!!!
.... si el ridica acum din umeri si zice: "Da', ce vrei draga, daca n-am vazut semnul pe sticluta?!".
Sunt momente din viata noastra, cand pur si simplu, ma aduce la disperare si n-am cui sa ma plang. Cine ar sta sa asculte?! Toti sunt "bagati in priza"...... Ma simt singura... si-mi vine sa mor de necaz ca Sebi a slabit mult in ultima saptamana (a ramas pielea si osul!) si se vede clar ca nu-i merge bine, refuza laptele din biberon, tot zilele astea s-a si intarcat singur (nu putea si sa suga si sa respire....asa ca a renuntat la tzitzica) si nici eu nu mai stiu sa spun ce s-a mai intamplat cu el, ca este tare tarziu (ora 1,35 AM) si eu ar trebui sa ma odihnesc la ora asta.......... ca maine o iau de la capat.
Poate ca n-ar fi trebuit sa va spun lucrurile astea voua, dar chiar simteam nevoia sa ma descarc!!!! Si voi sunteti mame si cred ca realizati de ce sunt asa suparata si ... speriata!
Nici mie nu-mi este bine (desi m-a mai lasat durerea de cap): pe langa amoxicilina+humex, am inceput sa fac si gentamicina injectabil, asa ca..... plesnesc de sanatate!
Si cat suflet am daruit si cat efort am depus, sa-mi ajut puisorul sa cresca: iubit, sanatos, frumos, destept, etc......................... Imi vine...... nici nu pot sa scriu... ce sa-i fac, "jumatatii mele"!!!!
Dar, hai sa inchei, ca poate v-am obosit cu vaicareala mea!
Vic & Sebi (04.02.2004)
ad_risnov spune:
Salutare!
Ce e linsitea asta??? Inteleg ca Adina e ocupata cu pregatirile pt. maine, dar restul lumii???
Mii de multumiri pentru aprecieri!!! Uite atat e pipota in mine.
Andra, si eu zic ca Rares imi seamana, dar daca si tu ai vazut inseamna ca nu ma insel deloc!!!
Cum te mai descurci cu piticii? Robert s-a facut mai cumintel? Eu inca astept sa ne vedem.
Pentru noi azi este o zi mare: l-am tuns pe Rares!!! Deci putem scrie in jurnal ca azi i-am aranjat baiatului pentru prima oara freza. A cam protestat, dar vecinica mea care a venit sa-l tunda are si ea un baietel de 2 ani si am reusit amandoua sa-l pacalim. O sa-i fac poze sa vedeti gulia. Ii sta asa de bineeeeeeeeeee, ptiu sa nu-l deochi.
Azi noapte am continuat cu ceai, dar la 4 i-am dat un biberon de lapte. Am observat insa ca a scazut cantitatea bauta. Sa vedem cum o fi in continuare.
Mav, imi pare tare rau pt. voi. Of, tare greu este si te inteleg perfect ca doar ce am scapat si noi de boala. Si eu as fi suparata pe tati !!! Dar, cum fiecare mai poate gresi, trebuie sa-l ierti. Nu se va intampla nimic, vei vedea. Sebi o sa se faca bine si va inceta cosmarul asta urat. Cu pediatra nu ai vorbit??? Multa, multa sanatate si putere sa treci peste toate. Sa ne tii la curent si termina cu prostiile cu vaicareala. Daca noi nu ne ascultam, atunci cine???
Diana, super pozele cu Mircea si Alex!!! I-am recunoscut din prima. Ce mari si frumosi sunt!!! Pupici si Liei.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
ad_risnov spune:
Revin, ca am uitat sa raspund la cateva mesaje de ieri.
Emilly, nu mai tin cura, dar ar cam trebui sa ma reapuc de ceva ca am dat iama prin prajituri, ciocolata.... Of, sunt asa de pofticioasa! Mie imi trebuie scris negru pe alb ce sa mananc, ca altfel o iau razna. Cu kg inca stau binisor, adica m-am stabilizat la 59, dar pana la 55 mai am inca vreo 4 de dat jos. Multumesc de aprecieri, dar aratam ca un ciufulici ca abia ma sculasem.
Despre tipat, Rares cred ca este campion. Tipa, chiuie, face ca leul de ne miram cum de nu-l doare in gat ca noi suntem terminati daca facem ca el, vorbeste pe limba lui... e vesel si ferice mai mereu. Asa ca Ilincuta se poate lua la intrecere cu el.
Cristiana, am vazut-o si eu pe Andreea frumoasa. Sunt super pozele, iar modelul ce sa mai zic. Vad ca e innebunita dupa tataie. Si Rares la fel. Mamaie e chiar geloasa!
Ce motata a fost!!! Te-am zarit si pe tine in poze. Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii!
Imelda, cum de a racit Andreiutz??? Of, of, parca e un hotar implinirea unui an. Multi copilasi s-au imbolnavit exact dupa ce au facut 1 anisor. Si cu greutatea??? Andrei nu pare doar de atat. Sa ne spui ce ati mai facut cu analizele!!! Multa sanatate.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares