Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 14
Cris_N spune:
Ai dreptate adriana.. cam liniste azi pe forum ...
Acu o sa fim si noi prezente mai des... la toate
au de dimineata de la 8 cu Andreea ``.. Cam asa..Azi si-a reintrat in programu ei... Daca o pun mai devreme in patut la nani (de ex m-am gandit ca si in alte zile ca daca se trezeste la 7:30 atunci la 11 ar trebui sa fie obo) .. Sa vezi ce tipam cat ne tin plamanii.. si daca nu raspund la apel
Asa ca asteptam frumos ora 13 cand nani pana la 15-15:30.. C'est la vie.. Si apoi la 20 -20:30 maxim naaaani
In rest toate bune si frumoase..
Mav: multi ca sa treaca toate mai repede. (te inteleg cu sotzu da.. mai greseste si el ca sunt cam buimaci daca ii pui sa faca ceva .. altceva decat stiu ei bine rau)
Diana: felicitari pentru renuntarea la suzi...
Adriana cum e noua frizura?
Saru pentru aprecieri.. Andreea e inebunita dupa tataie si mamaiE (Ai mei ca pe ceilalti i-a vazut rarutz) da mamaia n-a putut veni atunci.. Oricum o sa vina pe 18-19 cand iau copiii vacanta (mama e profesoara) si atunci am si eu timp mai muuuuuuuuult..pentru altele
Intre timp m-am gandit la ce am mai facut in ultima vreme si raspunsul a fost un mare nimic , exceptand bineinteles Andreea (pe care o pupicesc tot timpu si ea pe mine). Dar pentru mine nimic ... Cred ca am fost si un pic .. nu mai aveam chef de nimic. Acuma m-a luat pe mine deprimiciu... dupa 1 an .. Am zile si zile..... Ei da acuma parca e timpu pentru schimbari majore . Eu trebuie sa imi reiau masteru ... Sa ma aranjez s.. sa mai slabesc ceva.. Deja incep s ama simt mai bine .......
Cristiana si BB Andreea
Poze1
Poze2
Poze3
Poze4
Poze5
Ioana Co. spune:
AILISH bine ai venit, sa iti fie viata plina de lumina, dragoste si caldura, sa fii sanatoasa si norocoasa!!!!!!!!!!!
Saphir un sincer FELICITARI!!!!!!
Adlemi - eu stiu ca dupa 9 luni, copii pot sa nu mai ia in greutate chiar deloc in cate o luna fara sa fie nici o problema.
Tatiana - - ne e dor de voi si va asteptam in vizita. D-na care sta cu Dary a facut un preinfart saraca si am stat acasa saptamana asta, dar acum a venit mama si sunt back la job.
Ad_rasnov - eu am zis de ceva vreme ca Rares e un scump, dar nu m-a ascultat nimeni ...si cred dupa poza postata pe babystar ca va fi "the one". Personal oppinion. Nu dati cu pietre!!!!!!!!
Pupici
Ioana & Co.
Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 21s
buli spune:
buna ziua
eu am inceput aseara o carte de Dan Brown, Ingeri si Demoni. auzisem lucruri bune despre ea. insa e o carte captivanta si cam atit. am terminat-o acu.
mav, sint sigura ca sotul tau n-a vrut sa greseasca. se mai intimpla. eu zic sa-l ierti. stii vorba aia: cine nu munceste, nu greseste
sa va faceti bine repede. stiu ca e greu cind sint puii bolnaviori, dar asta e. bine ca nu sint lucruri grave. astfel de raceli trec si in scurt timp totul va fi ca inainte
Adriana, musai sa pui poze cu frizura
Cristiana, cam asa e si programul lui Matei. mie mi se pare ok. e adevarat ca e cam obositor pentru noi, dar asta e. bucuriile sint mari, nu-i asa?
Tania, imi pare tare rau pentru mama ta. e bine insa ca are niste copii care ii sint alaturi si cred eu ca asta o ajuta mult
la noi e un soare .... cu dinti. insa abia astept sa se trezesca Mati sa iesim la fugarit pisici in fata blocului
va dorim o zi frumoasa
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
A_Iulia spune:
Noi suntem un pic suparati ca Moti iar a vomitat azi-noapte in 3 reprize si a facut si putina, putina febra (37.5).
N-a prea dormit noaptea...dar a dormit cam toata dimineata, asa ca acum mi-a zis mama ca e tare vioaie si chiuie si nu mai are nimic.
Speram sa se faca bine pana duminica, la turtita. Mi-e cam groaza un pic, pentru ca suntem foarte multi (deh, famelie numeroasa), sper sa fie sanatoasa.
Mai trebuie sa-i iau pantofiori negri de lac (sau mov inchis) - dar n-am gasit nimic marimea ei. Daca nu gasesc, am s-o asortez si eu cu ce-o avea, asta e.
Am cautat halat de baie de mi-au iesit ochii din orbite, n-am gasit (adica am gasit doar niste jeguri subtiri; doar la Mall am gasit ceva frumos dar erau inscriptionate, asa ca n-aveam cum sa-l brodam...asta in afara de faptul ca era 2.750 mil lei...)- asa ca n-o sa fim gata cu cadoul pana saptamana viitoare, mai mult ca sigur.
Ioana, n-am gasit msg de la tine! Noi am gasit un fotograf cica priceput (ma intreb cat de priceput o fi), am sa sun sa fac programare dar oricum tot pe saptamana viitoare ramane (daca nu peste 2 saptamani, ca saptamana viitoare trebuie sa facem si vaccinul si sa nu fie maraita printesa).
Cam astea pe la noi.
Va pup.
PS: Saphir, bine-ai revenit! Nici nu-mi trecea prin cap ca mai ai timp de noi! Si chiar ma gandeam...ti-o fi dat drumul acasica, nu ti-o fi dat...
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
firutza spune:
Buna fetelor!In sfarsit am putin timp pt. scris ,de citit am mai citit dar pana acum n-am putut sa scriu .
Adriana, super pozele...nu mai stiu care erau rolurile in trupa bb-ilor dar sigur Rares ar face figura buna pe post de solist vocal,si nimeni nu se mai gandeste la un nume de trupa,mie deocamdata imi lipsesc ideile.
Sper ca gripa sau raceala aplecat de la bebeii vostri..
SAphir,cum te descurci?cine te ajuta?ca mie primele saptamani mi s-au parut cele mai grele....parca nici acum nu-mi vine sa cred ca mai ai un alt bebita,ce curaj si ce frumos!!
DEspre noi:inca n-am facut vaccinul.tot mai are secretii in nasuc...iesim pe afara cat putem de des,chiar daca doar 10-15 min. ca-i frig,dar se plictiseste rau in casa,cred ca s-a prins el ca se poate si altfel,acum e frumos la noi dar doarme...Oare a cui baba o fi azi?ca mai seamana a zi de primavara...
In rest...parca pe zi ce trece devine mai independent[ma rog!!],vrea sa manance doar el si cu papicile solide mai e cum e dar la supa va imaginati ...,nu pre mai cere..,afara vrea pe jos si numai in directii abracadabrante..
Salutari si multa sanatate!si sa vina primavara adevarata cat mai urgent ca zburlita si lunga mi s-a mai parut iarna asta!
Firu&Edi
firutza spune:
MAV,te inteleg, e cumplit sa crezi ca din` vina ta` bb e tot bolnavior dar ii va trece cu siguranta ,ai rabdare si curaj!cat despre vaicarela,,,noi de ce suntem pe aici??!!Te inteleg si cred ca-i mai bine ca te descarci in fata cuiva care chiar stie despre ce-i vorba in propozitie...Ssanatate maxima si nervi de otel, ca intra el soarele si pe strada ta!
Am uitat sa intreb ceva ce ma framanta:cum stau puiutii vosttri cu kg.?Edi are acum 10.500 ,si cm. nu stiu ,cred ca 78?!,dar mie mi se pare cam slabut,parca as fi vrut sa fie mai rotofei,dr. a zis ca-i bine dar...Oi fi eu obsedata?[am scapat ,temporar, de obsesia kk]si-mi veni in minte alta..
PE CURAND!FIru&Edi
Cris_N spune:
Anca: eu n-am nica cu programu ei.. doar ca ma gandeam ca poate o fi si ea obosita
Adina : sper sa va treaca repede repede ca sa va puteti distra duminica
Cristiana si BB Andreea
Poze1
Poze2
Poze3
Poze4
Poze5
Cris_N spune:
firutza: Andreea are 78-79 cm si 11 kg(10, 900)
Cristiana si BB Andreea
Poze1
Poze2
Poze3
Poze4
Poze5
ad_risnov spune:
Firutza, super propunerea pt. Rares: solist vocal. E maestru in vocalize. Dar de impresariat cine ne impresariaza???
Adina, multa sanatate lui Moti.
Anca, inteleg ca "Ingeri si Demoni" nu e la nivelul "Codului lui Da Vinci"???
Am pus poze cu freza lui Rares!!! Ultimul album, ultimele trei poze.
Sper sa va placa!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
TatianaG spune:
Salutare si de la noi!
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!
Saphir, bine-ai revenit acasa, asteptam vesti despre pruncii tai si bine-nteles poze!
IoanaCo, imi pare foarte rau pentru D-na. Sanatate maxima si refacere rapida. Darius are nevoie de ea! Ce bine c-a putut sa vina mama ta! Promit ca saptamana viitoare trecem pe la voi!!! Miercuri, 9 mart, pe la 18 e bine???
Firutza, si Clara are 10,5 kg si cam 77-78 cm. In ultima vreme s-a inaltat tare mult - vedem ca ajunge tot mai sus la masa, la dulapuri si suntem nevoiti sa nu lasam obiecte la marginea lor - si nu mai are "sunculitele" de bebelus. Ma intrebam si eu daca nu-i slabuta, dar cred ca in timp, copiii isi schimba fizicul, mai ales ca sunt mult mai mobili.
Vic, te inteleg ca esti tare suparata, dar o sa vezi ca in cateva zile se va reface Sebi si totul va fi bine!
Adriana, iar il laud pe Rares, ca-i tare-tare frumusel! Asteptam poze cu noua freza, ii statea bine si cu "pletele in vant". Ce fel de aparat foto v-ati luat? Noi inca nu ne-am hotarat ce sa luam si uite ca trec zilele si suntem tot fara aparat .
Emilly, noaptea ii dau doar pijamaua, nu foarte groasa, fara body. Ea doarme in sacul de dormit, deci am scapat de grija ivelirii-dezvelirii. In camera sunt 21 grade, dar nu mi s-a purut ca i-ar fi frig asa.
Cristiana, am admirat-o si pe printesa voastra. E dulce si tare frumoasa!
Diana, ce frumos se joaca Mircea cu Alexandru! Au crescut si ei, sunt dragalasi!
Clara se mai trezeste din cand in cand noaptea - nu stiu cu ce sa le asociez. Uneori mananca foarte bine seara si tot se trezeste, alteori nu mananca nici portia de lapte si doarme pana dimineata. Intr-o vreme am incercat cu ceai, dar pana nu-i dadeam lapte nu adormea la loc.
O supara foarte tare maselele, roade tot ce prinde, inclusiv degetele mele. Prin gingie simt coltisorii, dar mai au pana o sparg.
Deja merge foarte bine , chiar si afara o las fara s-o tin de manuta. Problema e c-a ingenunchiat de cateva ori (asa face cand oboseste) si va dati seama cum arata!
Zilele trecute am vizitat cateva crese. Am gasit unele care nu mi-au placut din start (curatenia lasa de dorit sau doamne tare artagoase), dar majoritatea erau OK, cu educatoare dragute si tinere, activitati variate, spatiu verde/curte betonata. Ma gandesc ca peste doua luni s-o dau la cresa, nu ma intorc la servici, vreau sa m-apuc de treaba pe cont propriu. De saptamana viitoare, pentru acomodarea in colectivitate, vom merge la Clubul Juniorilor, dupa masa, o ora jumate, de doua ori pe saptamana. Sunt nerabdatoare sa vad ce va face acolo!
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2