Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetelor!!!
Multumesc de felicitari, fetelor!!!
Am fost si sunt atat de ocupata incat nu am avut timp de nimic, deimineata am fost la scoala, m-am trezit la 6,30 ca de la 7,30 am avut curs. Am stat pana la ora 12 dupa care am venit la serviciu, fara chef de treaba, astazi. Asa e cand nu incep de dimineata.Insa tot trebuie sa muncesc, cu sau fara chef ca am o gramada.
Multa sanatate la copiii raciti!!!!
Mama soacra mi l-a scos pe Albert in fiecare zi , sper sa nu raceasca ca tare ger mai este si pe desupra si vant. Dar eu zic ca asa se caleste!! Sper sa nu raceasca ca iar ma consider eu vinovata dupa aia, ca eu i-am dat comnada sa-l scoata afara chiar daca e frig.
Abia astept sa ajung acasa la el, ca tare drag imi mai e de el.
Si eu trebuie sa-l tund pe Albert ca iar i-au crescut pletele.
Daca stiam ca Rares se pricepe la vopsea de par ii ziceam sa-mi cumpere si mie ca trebuie sa ma vopsesc si eu iar.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

noi am avut o noapte mai linistita, nu a zis nici pis gazuta mea pina la 5 dimineata cind si-a cerut lapticul dupa care somn de voie pina la 8.30.E mai bine asa dar numai sa o tina...

Fetele, voi ii imbracati pe bb-i noapte cu body cu mineca lunga si apoi pijamalute???asa am procedat aseara si copila a dormit mai bine.De obicei ii dadeam body cu mineca scurta si ma gindeam eu de dimineata ca poate ii era frig la minute si de aia se agita cu toate ca nu prea cred...in camera sunt 23-24 grade.

S-a trezit si aseara, dupa ca a adormit, in plinsete si a adormit doar la mine in brate, asa face de 2 seri, habar n-am ce-o fi asta, or fi dintii care nu mai ies, am inteles ca cu cit mai tirziu cu atat mai greu le e micutilor...avem doar 2 iesit si 1 care abia a spart de citeva zile.Pina or iesi toti....

In rest suntem bine, azi avem program de cheltuit banii si sa ma pregatesc pentru cheful din we.

pupicei si o zi frumoasa!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_N spune:

Adriana.......... si eu..
Daca te mai vad tip

Noi am lipsit muuuuuuuult la apel
Asa ca recuperam:
Andreea avea la 1 an 11 kg si 78-79 cm 6 dinti cu caninii in urmatoarea tura daca nu ies ultimii incisivi...caninii sunt umflati inainte sa apara ultimu dinte asa ca...

Mananca f bine cam asa:
dim la 7-8 200ml lapte cu cereale
10-11 1mar mare cu o para sau mandarina cu biscu +ceai
13-13:30 200 ml laptic
16-16:30 mancarica (supe, ciorbe, pureuri, mamalicuta cu branzica.. dovlecei umpluti.. de toaate da nu in aceeasi zi)
19 un iaurtel
20:30/21 250-300ml lapte cu cereale

sau
dim la 6-7 200ml lapte cu cereale
9-10 1mar mare cu o para sau mandarina cu biscu +ceai
11 100 ml laptic
14 mancarica (supe, ciorbe, pureuri, mamalicuta cu branzica.. dovlecei umpluti.. de toaate da nu in aceeasi zi)
15:30 100 ml laptic
18:30 un iaurtel cu biscu
21- 21:30 250-300ml lapte cu cereale

cu somnu stam cam asa:
nani noaptea de la 20-21:30 maxim pana dim la 6-8
are un programel deja (dar face si exceptii)
De ob se trez pe la 8 si pana la 13 nu doarme
de la 13 -15:30 nani
si la 20-20:30 nani iar
Exceptiile sunt cand soarme de la 11-12 si 15:30-17

In rest mergem ... da singurele cand avem chef De manutza e f bine... de-a busilea super. Singurica si-a dat drumu dar cred ca inca ii este teama sa o faca tot timpul

Vorbim non stop daca s-ar putea.. mai pe limba ei.. mai cateva cuvinte sa le inteleg si eu (mama, caha=kk, tata, papa... )
Stim ce sunt si aratam o multime de obiecte... Telefonu e joaca deja.. duce la ureche de muuuuuuuuuult si zice un ahooo si apoi incepe discutia...

Avem noi una... cand nu avem voie undeva.. tine-te plans.. Nu de fiecare data, dar cand ii zic nu e voie, ia manuta se pune pe bocit... Sau (si aici m-a terminat) da din picioare si tipa....

La motz a fost dragutz...Poze aici:

prima zi de petrecere
si
a doua zi de petrecere
si
a treia zi + altele de atunci incoa

Mai vorbim noi .. ca iesim din bezna

Cristiana si BB Andreea

Poze1
Poze2
Poze3
Poze4
Poze5

Mergi la inceput

inca ceva...
cum fac ca in loc de carnatu lung de link pentru poze sa scriu poze si sa se deschida albumu ?

Cristiana si BB Andreea
Poze1
Poze2
Poze3
Poze4
Poze5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Cristiana, asa sa faci!!! Eu nu te prea zaresc prin poze, asa ca nu prea stiu cum arati.

Ca sa redenumesti adresele de pe webshots da un "reply with quote" (in dreapta butonului PM) la un mesaj de-al meu, gasesti fraza cu url si inlocuiesti doar adresa mea de webshots "community.webshots.com/user/adrinusa" cu adresa ta si denumirea "poze Rares" cu cea pe care o vrei tu.
Sper ca ai inteles. Daca nu revin cu explicatii suplimentare.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Adriana.. pai de ob eu ii fac pozele
Am reusit cu redenumirea linkurilor.. sarumana

Cristiana si BB Andreea
Poze1
Poze2
Poze3
Poze4
Poze5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Cristiana, !!! Ma bucur ca ti-am fost de ajutor.

Am pus poze noi cu Rares. Le vedeti in ultimele doua albume de la adresa de mai jos.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Adriana frumos Rares ca o fetita asa si deci tipa si Rares cit il tine gurita?...credeam ca doar fetitele au toane din astea
Tu arati tare bine, cum mai stai cu kg??eu tot la dieta sunt si sar coarda si fac abdomene zilnic.Tu mai esti la dieta??

pupicei!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Frumos Rareles si mamica la fel .. pe cuvant ca ii vazui azi
Dulci foc toti bebei.. ca acum am dat o raita pe la toate ... Mari au crescut si frumosi rau de tot

Cristiana si BB Andreea
Poze1
Poze2
Poze3
Poze4
Poze5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am vazut pozele noi cu Rares si cu Andreea .... ce frumusei sint

Matei a dormit azi numai de la 11 la 13. acum s-a culcat de tot. sint curioasa cum va dormi noaptea asta si la ce ora se va trezi miine

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput