Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 11
buli spune:
Saphir, bine ai revenit acasa.
ma bucur mult ca totul a fost asa usor.
de-acum ... sanatate maxima si rabdare cit cuprinde.
cred ca sinteti in al noualea cer
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
layla spune:
Neata,
Diana ce mai faci? Sunteti bine?
Cineva a inceput ieri serviciul. Ramonaaaaaaaaaaaaaaaa unde esti? Cum a fost in prima zi?
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
ad_risnov spune:
'Neata!
Saphir, bun venit acasa!!! Cred ca esti in culmea fericirii!!! Asteptam poze cu Ailish.
Felicitari inca o data si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti.
Fetelor, azi noapte am facut prima incercare sa-i dau lui Rares ceai. La ora 12 cand a urlat a baut pe nerasuflate 100 ml de ceai de la Milutea. Apoi la 3.30 iar a dat strigarea si de data asta i-am dat laptic, 200 ml. La 5.30 iar scancete si iar 100 ml ceai. La ora 7 s-a trezit de tot si a primit portia de lapte cu cereale, asa cum papa in fiecare dimineata. Deci, zic ca am obtinut o prima victorie.
La noapte voi incerca sa-i dau numai ceai. Problema este ca nu vreau sa-l invat nici cu ceai indulcit, cum este asta de la Milutea. Dupa ce-i scot laptele de tot, voi trece direct la apa.
Anca si Layla, spuneti-mi si mie efectiv cum ati facut voi de ati ajuns la asa performanta. Visez ca si Rares sa doarma toata noaptea. Astept sugestii de la mamici cu experienta. Please!!!
Diana, ce noutati mai aveti? Ce mai face Mircea? Dar Lia cu Alexandru ce mai zic???
Ramona, ai ajuns la servici? Cum se descurca soacra ta cu Maysa?
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
mav spune:
Buna dimineata si de la noi!
Noi (eu si Sebi) am fost foarte bolnavi. Inca mai suntem pe tratament (amandoi cu antibiotic+ ...), suntem muciosi si tusim (eu chiar tusesc fff urat), inca nu mancam prea bine, Sebi a slabit mult (nu indraznesc sa-l pun pe cantar, dar nu mai are obrajori si copanele.... ci este numai pielea si osul), iar pt mine azi este prima zi fara dureri de cap, pentru ca in ultimele 4 zile m-am luptat cu niste migrene ingrozitoare, ca nu puteam nici sa gandesc.
Pentru ca nu putea si sa suga si sa respire, Sebi s-a intarcat singur: zilele astea a mai supt tzizti doar dimineata devreme, in somn, caci altfel, ii arat sanul si zice "tziiiissss na, na, na" si da din cap ca nu vrea. Il mai intreb inca o data: "Vrei Sebi tziss?" Si el repeta figura, ba chiar de vreo doua ori a zis si "tziiiisss chhh!". Imi vine si sa rad si sa plang la fazele astea: s-a facut puiul meu baiat "mare" si stie sa-mi arate ce vrea si ce nu! (Uneori, cand vrea ceva, nu numai ca intinde manutele, dar si zice "dai-dai" si da din cap in semn de "da, asta vreau"!).
Am reusit sa citesc si eu din urma si trebuie sa-i felicit pe sarbatoritii din ultimele zile: sa creasca mari, sanatosi si sa fie cuminti, sa-i bucure pe parinti!
Saphir, sa va traiasca (tie si sotului tau) copilasii minunati si tu sa te refaci repede-repede si sa va bucurati in pace si bunastare de familia voastra!!!! Esti asa o mama curajoasa!!! Noi te admiram pentru asta (stie si sotul meu despre ce este vorba, ca te-am laudat la greu!)
Gabi, multumesc pt martisorul virtual, primit prin email! Sper ca l-ai primit si tu pe cel de la noi!
Va uram si noi: SA AVETI O PRIMAVARA EXTRAORDINARA, CU MULTA DRAGOSTE SI IMPLINIRI!!!!
Vic & Sebi (04.02.2004)
dadi_t spune:
Saphir, bine ai revenit acasa! Doamne-ajuta ca a fost cu bine si usor totul...Eu n-am avut curajul tau si desi dr. mi-a propus nastere naturala...mi-a fost friiiica!E adevarat ca prima nastere a fost tot cezariana, iar acum aveam ...36 de ani...Felicitari pt. curajul tau!
Gabriela,multumesc din tot sufletul pt. gandul tau....
Mav, ce rau imi pare pt. Sebi si tine ca nu va simtiti mai bine...Si eu tot Augumentin bis i-am dat lui Bibi 7 zile, dar a mers. Doar un pic de jena in gat pare sa mai aiba sau ii place ei sa ne alarmeze, sa se bage in seama Eu pt. durerile de cap puternice( sunt o migrenoasa de cand ma stiu)iau nurofen cu coldrex in perioada racelilor si fasconal in rest.Sau paduden.Sunt singurele pastile care isi fac efectul.
Emilly, deci suntem bine acum , multumim frumos pt. gandurile bune.
Fetelor am condus sambata noaptea, pe ploaie torentiaLA si prima data cu masina noastra, fara macar sa fac cateva manevre dinainte....si am mers bineeee....In orice caz mi s-a umplut pipota si am capatat incredere in mine.L-a intrebat pe Costin daca am mers bine si mi-a spus ca asta a fost proba de foc, daca am ajuns cu bine acasa inseamana ca-s tare.Gata cu laudele....
Imelda, ce frumos ca va intalniti si sunteti impreuna la evenimentele importante din viata voastra(ma refer la voi fetele din Bucuresti)Noi in C-ta n-am reusit performanta asta desi pe la nasteri si case noi ne intalnim.Albastrelul e un scump si jumatate si seamana cu scumpa si puternica lui mama! Fara maguleli false....sincer!
Adriana, Bibi are o saptamana de cand nu mai papa noaptea....si ce bine este.Asta de cand a inceput sa ia antibiotic si s-a simtit mai bine. Pana la 8 luni cand i-au aparut primii dintisori nu se trezea deloc noaptea.Apoi 4 luni s-a tot trezit in jur de orele 2-3, dar tot asa intr-un plans sfasietor ca ziceai ca nu stiu ce cosmar are.Dar....voia sa atraga atentia, pt. ca ccc cateva zile am lasat-o sa urle si dupa vreo 4 zile nu s-a mai trezit noaptea sau doar fff rar si n-o bag in seama. In prima noapte a plans cam 5 minute, apoi 2-3, apoi doar cateva secunde. Se uita daca ma misc in pat, daca nu se culca la loc. O urmaresc cu coada ochiului, e asa scumpa cum striga la mine din pat....A... si am inceput s-o culc mai devreme, cel tarziu la 9. Pana acum apuca si 11 noaptea. I-am facut iar cateva zile baie in fiecare zi la 8:30 pt. ca era f infundata si apa calda cu aburii ii faceau bine si.... cam asa a fost cu noi....
Wow cat am scris....
Diana, sper ca sunteti bine cu totii! Erai parca mai activa inainte...Tu ai inceput serviciul, ca nu mai tin minte
?Mai povesteste-ne de Mircea cum a mai evoluat si cum se impaca cu Alexandru al Liei?.
Anita, pupici Rachellei sa se faca bine mititica!Doamne-ajuta ca e mama ta aproape!
Nu mai stiu cine ma intreba de mama(parca Adriana): nu sta cu mine Adriana de vreo 6 luni de cand au inceput cauterizarile pt. rectita hemoragica. Sta la sora mea in Bucuresti si a venit de vreo 2 ori de sarbatori si asta vara cate o saptamana max.In fiecaren luna se interneaza la Fundeni pt. cauterizarea colonului cu laser.Are vreo 5 interventii pana acum. Nu i-a recidivat cancerul, dar de 3 ani se chinuieste cu sangerari anale.si se pare ca nusunt sanse de vindecare totale, doar ameliorari.Mi-e tare mila de ea.Nu are dureri absolut deloc, in schimb o afecteaza psihic. Are des depresii..
A....si sigur serbatorile de Paste le fac in ...Bucureeeestiiii.Trebuie musai sa va cunosc!
Pupici si o zi minunata!
Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze MOTZ!
layla spune:
Adriana in primul rand multa rabdare si nervi de otel la plansetele si lacrimile ingerasului. (va apela la tot arsenalul din dotare).Eu am reusit cu mult ceai si multe plansete, dar intr-un final apoteotic am reusit si ce bine este ca doarme de la 20.30 (el care era pasare de noapte) pana la 7 dimineata.
Tania si eu care credeam ca ne vedem la Cta de Paste. Avand in vedere ca pica de 1 mai noi suntem sigur la mare.
Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
adlemi spune:
Buna ziua si de la noi...azi am fost la dr dar n-am facut vaccinul.Andrei e foarte racit si mai mult de atat,problema e ca din decembrie nu a mai luat nimic in greutate!Are tot 7.800 kg!!!
Asa ca o sa mg la dr la Marie Curie sa-l mai analizam odata...
Adrianamult succes si...nervi de otel!!!
Taniaesti o dulce!!!.Ar fi bine de-ar semana cu mine la caracter ca-n rest e bucatica rupta din tata-sau(doar ca Andrei e blond cu ochi albastri).Oricum multumesc pentru vorbele frumoase!!!
Saphir,mama eroina!Bine ati venit acasa!Asteptam sa ne povestesti!!!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
ad_risnov spune:
Carmen, si cat a durat perioada de dezvatare??? Tu ce ii dadeai atunci: apa, ceai?
Noi am fost la , dar am cam inghetat. Plecasem de fapt cu gandul sa merg sa-l tund pe Rares, dar pe drum m-am intalnit cu o vecina care mi-a spus ca pe scara alaturata sta o frizerita tare draguta, care poate veni acasa sa-l tunda pe bb. Asa ca vorbesc diseara pt. maine.
Sper sa avem succes.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
ad_risnov spune:
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Cristiana!!! Daca m-ai recunoscut de ce n-ai zis nimic???
Am mers cu o prietena, gravidutza. Eram cu Rares care facea ture si era atras de vopselurile de par.
Eu ies des catre Lujerului, mai ales daca nu am de gand sa stau mult afara. Poate ne intalnim. M-as bucura tare mult.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares