Mamici de mai-iunie 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
anky spune:
quote:
Originally posted by nefertari
anky - la anu' da si tu din timp o adresa si iti trimitem martisoare
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Nefertari,e o idee buna,esti tare draguta.Mi-e tare dor de Romania dar cred ca voi ajunge numai prin toamna acasa.Tu pe cind crezi ca vei face cezariana?.Cred ca vom naste cam deodata.
Fran,aici nu am auzit sa se faca cezariana numai pentru ca ai dioptrii.
Simonaeus,Felicitari pentru cei 7 ani de casatorie,sa aveti parte numai de momente frumoase iar fetita care se v-a naste sa va umple sufletele si casa numai de bucurii,sa fie soarele vostru in casa asa cum ii spun eu Biancai
O zi buna

Anca DPN 08.05.05
si Bianca Melissa02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
simonaeus spune:
Anky, multumesc mult pentru urari
.
Va urez si eu tuturor sa fiti iubite si fericite, sa aveti bebei sanatosi care sa va aduca numai bucurii.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
nefertari spune:
Simona - se zice ca primii 25 de ani sunt mai grei .Voi ati trecut deja cu bine peste 7 .
Si in urmatorii dragoste sa fie , ca restul nu mai conteaza !
anky - habar nu am cand se va intampla fericitul eveniment . Cel mai sigur aflu la sf. lunii - dupa echo .
Irinuta - curaj ! Bun venit !
Ma bucur ca si-au adus aminte de noi si "concediantele". Odihna si distractie placuta !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
andreea.a spune:
Crissu, nu iti face probleme. Daca era ceva grav, iti spunea dl dr. Mie imi place de el pt ca nu se agita fara motiv, asa ca daca el e linistit in privinta ta, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Ai dreptate, eu din fericire n-am probleme cu sarcina.. Insa tine cont ca suntem tinere! Sunt sigura ca o sa fie ok. Nu te ingrijora! 

Simonaeus - multi, multi ani inainte, cel putin la fel de fericiti! 

Andreea
& bb
Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
Margott spune:
Buna seara burtici!!!
Intru si eu acum pe seara, pentru ca azi nu a mers net-ul si va doresc cu ocazia zilei de 1 Martie, ca noul inceput de primavara sa va aduca numai bucurii si impliniri. Sa ne traiasca si bebicii, sa se nasca repede si sanatosi.
Fie ca razele calde ale soarelui sa ne lumineze casa si sufletul.
La Multi Ani!!!!
Margott
nelia spune:
Va doresc si eu un 1 Martie cu cit mai multi ghiocei si cit mai calduros... ca aici, in Montreal, drept martisor s-a pus pe o ninsoare din aia ca-n povesti. Iar nu am mai scris de ceva timp, dar va citesc zilnic sa vad ce mai faceti si cum mai cresteti.
Cornelia, mamica cu burtica
pengunica spune:
Buna tuturor!
Va doresc si eu o primavara frumoasa si plina de bucurii si multa sanatate!
Sunt foarte fericita deoarece am fost la doctor luni si am aflat vesti bune despre bebica.... la 24 de saptamani are diametrul capului de 6,2cm,880 de gr si 25 -26 de cm.L-am putut admira cascand si ducandu-si mana la gura ...sunt foarte incantata de imaginile vizionate si inregistrate pe caseta.
La mine la spital am aflat ca se fac exercitii de aerobic si yoga pt gravidute asa ca am sa incerc sa le urmez si eu par foarte interesante....plus exercitiile de respiratie si exercitiile de masaj pt stimularea laptelui...nu credeam ca sunt asa de grijulii cu mamicile avand in vedere ca ei nu incurajeaza epidurala si nici medicamentele sau injectiile in timpul nasterii(cam greu o sa trec peste asta ).
Pt ca 1 martie reprezinta ziua de nastere a lui Pengu am fost intr-o mini vacanta de o zi la un complex situat langa ocean ...a fost super frumos ...desi nu prea m-am putut rasfata cu programele de gimnastica nautica si algo-terapie am reusit totusi sa intru in piscina cu apa calda si sa m-am bucurat de un masaj usurel care mi-a inlaturat pt o zi durerile ingozitoare de spate.
Gata cu lauda
....voiam sa va intreb daca voi aveti dureri asa ca un junghi ...m-am trezit tipand din somn din cauza durerii ...ma durea burtica jos in partea dreapta si spatele tot in parte a dreapta....am simtit o durere puternica in spate ca un cutit....ar trebui sa ma ingrijorez?
Pana acum nu am avut astfel de dureri...plus ca aveam burtica umflata ca si cum as fi fost balonata(cred ca asa se scrie).
Voi a-ti patit asa ceva....sunt foarte ingrijorata ....la control trebuie sa ma duc abia peste doua saptamani....bebica nu este orientat cu capul in jos si cred ca de aceea ...sper sa se intoarca pana in luna a 9-ua pt ca vreau sa nasc natural.
V-am zapacit de cap
tuturor si sarcina usoara!
ANDRA
24saptamani,DNP15.06.2005
crissu spune:
Buna dimineata burtici,
Ce fac fetele in dimineata asta geroasa ca noi am cam inghetat si am observat ca fetitei melel mici nu-i place deloc frigul....parca se strangea asta intr-un coltisor.
Pengunica felicitari pentru bebe..........cred ca e tare linistitor sa stii ca e acolo si creste (sunt tare curioasa cat cantareste si micuta mea). Despre durerile de burtica ce sa-ti zic.........si eu am dureri ca la menstruatie, sa zic asa........si un fel de intindere de ceva pe acolo, cred ca se mareste uterul. Am intrebat medicul despre durerile astea si mi-a zis ca nu prea e bine sa le am (pentru alinare No-Spa).
Aseara de exemplu am avut niste dureri de burta, zic eu de la frig dar nu sunt sigura, ca niste intepaturi in toata burtica. Fetele care stiu daca sunt normale astfel de stari sa ne povesteasca si noua va rog.
Andreea mersi din suflet de incurajari...problema este ca dr mi-a zis ca nu stau chiar bine cu sarcina asta e problema. Asta ma ingrijoreaza cel mai tare ca dansul a fost sincer si mi-a zis dar eu sunt optimista si ma incurajez zi de zi ca totul trebuie sa fie bine........asa sper. Stiu ca suntem tinere tocmai de asta ma intreb de ce nu e totul perfect.
Cred ca o sa-mi iau un concediu de odihna.
Criss si
24 saptamani
carolinah spune:
Neata,
am avut o noapte groaznica. M-am si vazut la camera de garda. Am avut vreo 2 ore contractii f dese si dureroase: durere de burta, de spate si de fund (ca nu stiu cum s-o descriu altfel). Eu habar nu am cum sunt durerile de nastere, ca mie mi s-a declansat travaliul cu perfuzie de oxitocina si mi-au pus apoi peridurala, dar imi inchipui ca asa trebuie sa fie. Si am luat intai 2 NoSpa si vazand ca nu trece dupa vreo ora am mai luat unul, spre disperarea lui barbatu-meu care zicea ca intoxic copilul. Cred ca daca mai dura vreo ora ma duceam la spital, ca nu mai stiam ce sa fac. Nu puteam sa stau nici cum. Cel mai bine era stand turceste. pe o parte ma durea de credeam ca nasc... A fost oribil si ma tot gandeam ca nu am nici 30 de saptamani implinite si ca va fi fff prematur copilul meu. In fine, pana la urma a trecut durerea si am ramas cu contractii nedureroase si mai rare si am reusit sa adorm. Dar am fost f speriata.
Azi am oricum programare la dr si ii voi relata episodul. Sa vedem ce spune. Sper sa nu ma puna sa stau acasa sau asa ceva, ca nu cred ca fac asta. Culmea, ieri chiar am avut o zi f linistita. Am ajuns acasa mai devreme, am tras si un mic somnic de o ora dupa-amiaza, nu am ridicat-o deloc pe Alina.... Nu inteleg ce s-a intamplat.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
simonaeus spune:
Neata burtici
Nefertari, Andreea.a, multumesc mult pentru urari
.
Urez si eu tuturor sa aiba parte de o casnicie cel putin la fel de reusita ca a mea, plina de dragoste si impliniri 

.
Pentru fetele care au oarecare dureri de burtica.
E normal sa mai apara diverse dureri din cauza ligamentelor care se maresc, din cauza bebelui si a uterului care apasa in diverse locuri, etc.
Totusi, daca durerile sunt mari, dureaza prea mult si nu trec cu Nospa , adresati-va medicului cat mai repede.
Eu v-am povestit ca am avut niste dureri mari sapt. trecuta, iar dr-ul mi-a dat Nospa si Ginipral pt. cateva zile, asigurandu-ma totusi ca totul e in ordine si sa stau linistita ca se mai intampla dureri in sarcina.
Aveti grija de voi.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)