Mamici de mai-iunie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata pe la pranz si de la noi.
V-am citit in ultimele zile cu constinciozitate da' m-a luat asa o lene cand a venit vorba sa postez.....
De fapt nici n-am noutati, burtica a inceput sa creasca pe zi ce trece, bebe e din ce in ce mai activ (chir in momentul asta miscodeste pe-acolo) si in general mi-e bine. Am avut duminica ceva dureri dar au trecut cu no-spa.
Cam astea's noutatile.
Acum insa am alte prioritati, bebe e pe planul 2, stau si ma agit cum sa fac sa-i serbez Malinei ziua de nastere, chiar daca mai e ceva timp pana atunci. Da am zis ca primul ei anisor trebuie chefuit si cum acasa nu-i loc ne gandeam sa inchiriem o sala si sa mai chemam mamici si pitici. Numai ca nu prea stiu ce sala sa inchiriez. Stiu ca sunt gradinite care inchiriaza sali, dar iti baga pe gat si un meniu pentru copii (ori fie-mea e prea mica pentru asa ceva) si chiar si asa, cu meniu, tot stramba din nas cand aud ca's copii de 1 an! Dar abia am inceput cautarile, poate gasesc ceva, daca nu trec la forta majora, sala de protocol de la barbata-meu de la serviciu. Oricum e libera-n week-end, e mochetata (sa poata tropai aia mici pe jos), e spatioasa, se poate amenaja ceva acolo, desi nu prea e tocmai locul ideal pentru un party cu bebelusi. Si mai e ceva, daca facem acolo va trebui sa cheme si de la el de la serviciu ceva mamici cu bebici (colege de-ale lui) si sincer n-am nici un chef. In fine...vom vedea noi ce facem pana la urma.
Asa ca daca aveti idee de sali de inchiriat, sunt dispusa la orice sugestii.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

N-am stiut niciodata ca dioptriile pot avea o asa mare influenta !!!

La Alex m-au programat pt operatie in saptamana 39 dar a fost atent monitorizat - ultimele 2 luni la 2 saptamani echo .Culmea e ca data operatiei s-a brodit fix cu cea a declansarii nasterii .
Acum sunt destul de curioasa cum va decurge .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Mickyy, stiu ca se poate inchiria si e f. dragut, la mobexpert in Pipera. este special pentru copii cu o sala alaturi pentru joaca lor.
undeva la et. 2.
dar nu stiu preturi. si nu au meniu fix.
dar la un an nu se rupe turta? si chestia aia cu tava?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

buna fetelor & bebelusilor!

de Martisor va trimit multe ganduri frumoase, la inceput de primavara!
Si pe aici primavara se lasa asteptata, dar noi nu ne pierdem speranta!Din pacate nici in Germania, nu se obisnuieste sa se dea/primeasca martisoare! Noroc cu prietenii din Romania care mi-au trimis martisoare electronice!!

corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

La multi ani burtici de 1 Martie si o primavara frumoasa frumoasa.
Despre noi ce sa va zicem...ne cam plangem de una de alta, avem si ceva nemultumiri dar rezistam eroic.
Sa incep cu plangerile: din cauza tensiunii mici de care va povesteam vineri am mari probleme. Transpir si respir greu ceea ce imi da o senzatie ciudata chiar de panica pentru ca seamana cu o stare de lesin si de neputinta. Vineri am fost la controlul lunar si nenea doctorul m-a cam speriat: ca am sarcina foarte jos si ca apasa pe segment (ce-o fi segmentul asta stiti?); colul la fel de scurt dar bine ca este inchis si nu am nevoie de cerclaj iar despre starea mea de vineri mi-a zis ca am inceput sa fac crize hipertensive ceea ce e cam nasol.........in concluzie mi-a dat nota 7 si recomandare de program redus la servici. Cu asta nu stiu ce sa zic cred ca mai bine imi iau cateva zile de concediu.........chiar nu stiu. Concediul de odihna mi-l pot lua de la medicul de familie pur si simplu sau imi trebuie si ceva de la medicul ginecolog care imi urmareste sarcina?
Mickyy am impresia ca domnul doctor nu prea mai are rabdare cu mine. Cu tine se poarta la fel? Eu inteleg ca are un program infernal dar.....................mi s-o fi parut mie dar in 10 minute a terminat cu mine. Sau Andreea? la tine cum a fost consultatia de vineri? Imi pare rau ca nu ne-am intalnit.
Si au inceput si umflarea picioarelor, mainilor si arsurile.......normale si astea de altfel.
Hai ca v-am stricat ziua cu starile mele nasoale. Mai mult sunt indignata ca am probleme desi organismul e tanar ( vreo 23 anisori) si nelinistit

Criss si 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Dragele mele, va pup de 1 Martie!
Eu sunt, in general, bine, nu m-am mai ingrasat, dar creste burta ca nu mai stiu in ce sa ma mai imbrac.
Sambata am avut un episod ciudat: mi s-a pus o picla pe ochi, a inceput sa ma doara spatele si burta, am crezut ca ma apuc de nascut.
Am luat 2 NoSpa si am scapat, dar cu o teama foarte mare.
Acum merg la medic, peste 2 ore, am trecut pe la scarbiciu ca sa-mi iau diferenta de impozit pe anul trecut.
Sper ca sa depun saptamana viitoare dosarul pentru autorizatie de constructie si apoi, intr-o luna sa putem face camera copilului, ca eu am o frica ca imi vine mormoloaca prea repede....
Va pup si mai vorbim...

Andreea si Emma de 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

La muuulti ani si de la noi! Sa fiti fericite si iubite!! Si sa aveti o primavara frumoasa!

Noi suntem bine. Azi dimineata m-am speriat un pic pt ca ma durea burtica in jurul buricului, dar vad ca mi-a trecut asa ca e ok acum.. M-am dus "un pic" la servici si e druum luuuung pana acolo: 2 statii autobuz + 7 statii metrou. Binenteles, in picioare! Insa a meritat: mi s-a schimbat seful direct, acum am o "sefa" care mi-a zis ca nu-mi recomanda sa bat drumul pana acolo si mai bine stau acasa. Drept urmare, mi-am luat 10 zile concediu de odihna si pana intru in prenatal imi mai iau medical.
Crissu, nu-ti trebuie nimic pentru concediu - du-te la medicul de familie ca iti da. Sau dr Radoi putea sa-ti dea concediu, insa trebuie apoi vizat de medicul de familie (deci faci doua drumuri..).
Si mie mi se pare uneori grabit dl dr, dar in rest nu pot sa ma plang de "serviciile" lui. E ok. Ideea e ca daca il intrebi, iti raspunde, deci dureaza consultatia in functie de cate avem "sa ne spunem". Si mie imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit Vineri. Am banuit ca ai terminat mai devreme consultatia..
Si eu sufar de dureri de spate, arsuri.. si am senzatia ca sunt un mic balon.. dar o sa merite. Abia astept sa vad ingerasul!

Andreea & bb Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinuta spune:

Dragi toate viitoare mamici,

Am vrut sa ma inscriu - si sa scriu - de la bun inceput aici, dar fiind incepatoare, nu mi-am dat seama cum pot sa scriu si eu pe site, acolo unde vreau eu ... Asa ca puteti gasi prezentarea mea la lik-ul http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44186 (sper sa mearga).

In fine. In continuarea odiseei mele cu privire la analize, ideea este ca avem abonament la Medicover - si nu platim nimic in plus - si de aceea prima optiune este Medicover, cand vine vorba de analize, consultatii si altele.

Sunt de acord ca nu toti doctorii si nu toate lucrurile sunt bune la Medicover, dar prin incercari repetate am dat si de doctori buni, si de doctori mai putin buni.

Am auzit si eu despre Institutul Cantacuzino, dar pana acum nu am ajuns la ei. Ideea este ca mie in general mi-e groaza de doctori si de ace - deja trebuie sa ma imbarbatez cand ma gandesc ca este foarte probabil sa mi se puna perfuzie la nastere ...

Cat despre de ce nu am fost pana acum - greseala mea - plus ca nu am auzit decat recent ... Plus ca doctorita mea de familie mi-a spus ca analizele la Medicover sunt mai bune decat cele de la Cantacuzino .. nu mai stiu ce sa cred (de unde vine si generala mea neincredere in doctori).

Dar in lumina ultimei experiente pe care am avut-o, cred ca voi fi o fidela utilizatoare a serviciilor acestei institutii.

Oricum, pana la urma au venit analizele si ma duc in aceasta dupa-amiaza sa le iau - si sa vorbesc si cu doctorita. Sa vedem.

Gabitzam - multumesc pentru invitatie si pentru inscrierea pe listuta - acolo voiam de la bun inceput, dar un membru junior ca mine nu prea a stiut unde sa se scrie mai intai...

M-am mai linistit acum si sper sa fie bine (in general sunt de un optimism incurabil, sper sa si fie asa). Va tin la curent sa va spun cat mai multe despre aceasta infectie - din cate am sa aflu si eu - si sa va asigur ca nu se intampla nimic prea grav.

Oricum, am sa cer o ecografie, sa vad ce mai face bebita - mi-e tare dor de ea. De-abia astept!

Va pupic si va urez sa va rasfatati de 1 martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Andreea, ma bucur ca esti bine si optimista si mai ales ca o sa stai acasa sa te odihnesti.....asa sefa sa tot ai nu?
Tie nu ti-a zis nimic domnul doctor cum ca ai avea sarcina prea jos sau alte probleme cum am eu. Tot timpul ma gandesc sa nu fie din vina mea ceva si inebunesc.
Criss si 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multzi ani burtici
Sa avetzi o primavara cit mai linistita si cit mai multe miscari in burtici.
Aici nu au obiceiuri frumoase ca ale noastre, nu exista martzisor , dar ca sa nu cumva sa-mi ies din ritm si sa uit traditziile mi-am pus in piept un martzisor de anul trecut, ca atunci am primit din tzara, dar anul acesta... au uitat de martzisor. Aaaa, si m-am mai dus in gradina si am rupt niste ghiocei pe care i-am pus in apa, asta ca sa-mi treaca tristetzea.
Dar cel mai important martzisor e cel pe care-l purtam toate in burtica.
Pupici si floricele din partea mea

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput