Mamici de mai-iunie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Nefertari, multumesc pentru mesaj. Dormitul pe o perte nu mi se pare dificil, dar eu dormeam de obicei cu fata in sus si acum trebuie sa ma dezvat.
Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Nefertari, multumesc pentru mesaj. Dormitul pe o parte nu mi se pare dificil, dar eu ma obisnuisem sa dorm cu fata in sus, asa ca acum trebuie sa ma dezvat!
Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns red rose spune:

Un salut pentru toate mamicile, inclusiv celor nou venite. N-am mai scris de mult, ca de obicei, insa mi-am facut acum ceva timp. Nu stiu cum faceti voi, dar eu sunt tot mereu in criza de timp. Gabitza, te rog sa ma treci si pe mine cu un carucior roz, cel putin asa mi-a spus Herghelegiu (oare s-o fi intamplat cuiva sa spuna dr ceva si sa iasa altceva la final?, daca da, va rog sa-mi spuneti sa stiu daca ma linistesc, ca tati ma innebuneste ca poate a gresit dr)
N-am fost pe faza dar am vazut ca s-au afisat pe aici zodiile mamicilor. Eu sunt scorpion.
N-as vrea sa va stric ziua sa va spun cat de dezamagita am fost de Sanador si de Herghelegiu. Aviz celor care mai au programari pe acolo.
Eu deocamdata m-am ingrasat 7 kg, nu am probleme de respiratie, nu mi se umfla picioarele, dar m-am pricopsit cu un mic hemoroid. Am urmat sfaturile voastre cu stafide lasate in apa si merge pt moment. As avea si eu rugamintea cine are informatii legate de locatii de unde se pot cumpara patuturi, carucioare si alte cele, de calitate.
Mii de pupici
Red rose si (posibil) Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Red Rose de ce ai fost dezamagita? Si eu am fost la el .....
Cu sexul lui bb, mie mi-a spus dna doctor: apoi daca dr herghelegiu ti-a spus ca e fata sa stii ca fata e! :))) Si eu am facut acum o luna si ceva eco la el, clar la tine s-a vazut mai bine.
Pe mine ma enerveaza ca e foarte scumpa la ei si nu au bunul simt sa se tine de programari macar, astepti cel putin 20 de minute peste.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Red Rose, i-am dat mesaj lui veve sa modifice lista. Felicitari pentru fetita .
Personal, nu cred sa se insele Herghelegiu. Cred ca banuiesc experienta ta cu Herghelegiu si cu Sanador, am mai patit-o si alte fete pe aici, chiar daca a fost alt doctor, dar aceeasi clinica.

Dupa actualizarea listei vor fio 29 - 27

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,am vazut pe PRO TV ce vreme e in Romania,saracutele de voi,trebuie sa aveti grija sa nu cadeti.Aici a nins ieri un pic si s-a topit dupa citeva ore asa ca noi nu avem noroc de zapada,defapt nu am avut zapada deloc toata iarna.Mai trimite-ti norii aia de zapada si incoace..ca mie imi este dor de o zapada strasnica.
Baietelul meu e tare activ,imi trage la suturi in toate directiile citeodata si in ficat ceea ce chiar ma inteapa citeodata,noaptea ma intorc de pe o parte pe alta,nu imi gasesc pozitia caci simt cu se agita.

O zi buna si va

Anca 30sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Helloooo! Cred ca a trecut mai bine de o luna. Mi-ati lipsit. Eu de abia acum am primit modemul, dar acum ca am din nou acces la net, am sa citesc din urma, cat voi putea. Deocamdata am vrut doar sa va salut, sa va spun ca noi doua suntem bine, sanatoase, tot mai rotunjoare, ca bebelina mea este hiperactiva si ne surprinde cu miscarile ei, ca noi doi, eu si Mihai suntem tot mai fericiti si mai nerabdatori si ca va doresc si voua toate cele bune si ale harului. Recitesc si revin.
Cu drag.

Adina / 25+/ Vladareanu-Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Help!
poate stiti voi!
prietena mea din germania vrea sa-mi trimita diverse lucruri de la fetitele ei (carucior, patut, tarc, etc, etc). stiti cum se poate face acest lucru? noi nu avem timp sa ajungem la ei si ei nu pot veni acum. poate stiti vre-o firma. ca banuiesc ca taxe nu se platesc ca nu sunt lucruri noi. dar m-ar interesa cit este transportul si cum se poate face acest lucru.pentru a putea face o comparatie, mai cautam pe aici sau o rog sa le trimita.
multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Lucas,
Mama mea are o prietena in Germania care ii mai trimite pachete din cand in cand. Ea trimite cu o firma care cred ca e din Brasov, nu ii stiu numele din pacate. Ideea e ca e mult mai ieftin, oamenii fac niste curse regulate cu microbuze ceva si in Bucuresti vin la Pta Presei libere. TE suna ei si iti spun in ce zi si la ce ora sa mergi acolo sa ridici pachetul cu buletinul in manuta.
Daca nu e foarte urgent si mai poti astepta, prietena mamei cred ca vine luna viitoare in Ro si am sa o intreb personal atunci.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

merci mult Cloreta,

ideea este ca sunt voluminoase, totusi, si nu stiu daca fac si astfel de comisioane. dar pina luna viitoare e ok.
cineva imi spunea de container??!! habar nu am ce e asta. stiu ca se mai foloseste ptr. transp. maritim, dar nu cred ca se refera la asa ceva.

Mergi la inceput