Mamici de mai-iunie 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
sim76 spune:
buna fetelor ! noroc cu lucas ca a pus o intrebare la care pot sa o incurc eu cu un raspuns, ca altfel nu prea ma bag in taina, suntem mai timide sau mai bine zis mai lenese de fel, dar nu pierd nici o zi fara sa va citesc, sunt pe faza tot timpul !
noi, suntem bine..crestem...24 de saptamani aproape...kilele nu are rost sa le mai spun..sunt acolo, prezente...si daca tot mai e o lista si tot am scris un mesaj, treceti si pe je, ca sa nu lipseasca martie din post, adica berbec..
deci lucas, se trimit la greu pachete, toate marimile si greutatile prin autocare...eurolines, si atlasib si chestii de astea...din ce stiu e 1 euro pe kg..
Simona
mamaruta spune:
Fetelor, ce mai stiti de Gusta, nu am mai vazut-o de multisor pe aici. A reusit sa plece in Romania?
Mihaela
,
Mara si 
mikka spune:
Sara buna...
Eu mai am putin de munca, si sa stiti ca ma gindesc la voi cum stati acasa, cu miinile pe burticile miscatoare...
Vreau doar sa va spun ca aseara pe kupilu' meu l-a apucat sughitul... l-am simtit in partea dreapta, cu niste tresariri ritmice si dese care au durat aproape 2 minute. Parca aveam un motoras in burta...
In rest, drul mi-a spus vineri ca am 'un bebe gras', mai dezvoltat cu o saptamina... Si mi-a recomandat sa nu mai bintui prea mult pe la serviciu, inca o luna cel mult (adica pina prin saptamina 33-34. Astept cu nerabdare.
De Simonaeus mai stiti ceva? Ca n-am mai vazut-o pe forum. Sau poate n-am fost atenta.
DPN 15 mai
NewMami spune:
Hello burtici,
Nu v-am mai citit de joi seara si mi-a luat ceva timp sa recuperez.
Sper ca ati avut parte de un weekend cat mai placut, dar vad ca inceputul de saptamana v-a adus iar nameti din greu.
Noi am avut musafiri in weekend, a fost obositor dar si frumos. Am iesit mult in aer liber, ceea ce ii place si lui mami si lui bebica. Sambata am fost intr-o statiune de ski la o ora si ceva distanta si mami a fost tare suparata ca tati nu a lasat-o si pe ea sa skieze. A fost soare, zapada, o vreme superba de ski.
Mygirl, caruciorul de pe site este la fel cu caruciorul meu ptr. micul Patrick. Eu il primesc de la o prietena de-a mea al carei baietel are deja aprope doi ani si nu l-a mai folosiot de la 1 an ca bicherul n-a mai vrut sa stea in el. Nu stiu cat a dat pe el, dar undeva pe acolo se invarte pretul. Nu-mi vine sa cred ca banditii aia din Ro pot sa ceara asemenea preturi pe carucioare, patuturi si alte lucruri ptr. copii. Toate preturile sunt mai mult decat duble decat la noi. Este de-a dreptul strigator la cer cum pot sa profite si sa-si bata joc de banii oamenilor.
In legatura cu trimisul peste ocean, este o problema, ptr. ca daca il trimiti cu posta normala, platesti inca odata pretul caruciorului. Mai exista niste firme care fac transporturi intre State si Romania,si poate cu aia sa iesi ceva mai ieftin.
Poate reusesti sa-l gasesti undeva prin Europa si atunci sunt sigura ca transportul e mult mai ieftin.
Anky, fetita ta e o dulcica si jumatate, ca o papusica. Mie mi se pare ca seamna cu tine. Ce fericita trebuie sa fi cu asa o fetita si un baietel pe drum. Iar tu arati de-a dreptul superb
. Ce graviduta draguta, bag seama ca faci ravagii printre olandezi.
Am citit ca nu sunt singura care se confrunta cu ameteliile. Si eu azi m-am simtit rau, in sensul ca nu eram prea stapana pe picioarele mele. Ameteam destul de rau si a trebuit de cateva ori sa ma asez jos pe unde am nimerit. Nu stiu daca e din cauza tensiunii (care si la mine e cam mica), a glicemiei sau lipsei unor vitamine, clar e ca nu-mi place ce se intampla.
Ieri bebe a fost foarte activ, iar aseara a fost prima data cand a putut si tati sa-l simta. Doamne ce fericit a fost, uitandu-ma la el mi-a trecut orice durere si nu mi-a mai pasta ca cel mic ba da in ficat, ba in vezica.
babygirl, bine ai venit inapoi printre noi, acum nu mai scuze sa lipsesti. Cum ti-a fost fara noi? Ti-am lipsit???![]()
Ne bucuram ca sunteti bine, sanatoase iar despre activitatea bebeline welcome in grupul nostru, cam la toata lumea e activitate intensa prin burtici, bag seama ca micutii nostri se cam plictisesc pe acolo singurei.
va doresc o seara cat mai placuta si sper ca pana maine sa se opreasca din nins pe la voi. La mine de abia a inceput, cica se gata cam pe maine seara.
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg
NewMami &
Patrick
gabitzam spune:
Hei, fetele, trezirea! A venit PRIMAVARA! 
Unde? Unde? Pai in sufletele noastre este de multa vreme primavara, si cu toatele avem un martisor frumusel la purtator, care se zbenguie si aduce bucurii si emotii in fiecare zi.
Sper sa avem toate mamicile si bebicii o primavara frumoasa, cu zile insorite si fericite!

Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
mygirl spune:
La multi ani, mamici cu bebici!
Sa aveti o primavara frumoasa, plina de dragoste si realizari![]()
Mygirl si Alexandra (28 sapt+)
Cloreta spune:
Buna dimineata mamicute!
Macar la noi in suflet e primavara daca afara e zapada inca!
ia sa va uitati la reclamamascata......punct ro ca sa zic asa. Sunt cuminte:))
Gabitza ia vezi ce preturi
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
sperantza nu moare spune:
La multi ani de martisor!
nu e prea primavara, dar macar avem soare. oricum au spus ca de joi se imbuneaza coana vreme. asteptam cu interes
toate cele bune
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
nefertari spune:
Martisoare , soare , flori ! Super vreme ! Asa da inceput de primavara !
La multe primaveri, dragelor !
Eu cred ca am primit si un martisor gripal . Deja incepe sa-si faca efectul ![]()
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19