Mamici de mai-iunie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata burtici!
Ieri am fost o lenesa, sa-mi fie rusine! Am citi ce ati mai scris, doamne ce repede trece timpul. INcepem si noi ca baietii cu AMR-ul :)))
Cred ca abi aluni ma duc si eu la doctor, am fost acum o luna de speriata ce eram ca ma durea burtica rau de tot, in zona pelviana si imi dadea pitica picioare rau de tot. Atunci m-a controlat pe masa si mi-a spus ca totul e ok.
Peste aprox o luna cred ca iar o iau de coada cu analizele, a doua serie.... de ecografie nu mi-a mai zis nimic. Desi tare as vrea sa vad si eu ce mai face bebelina mea zglobie.
Vreau si eu patuuuuut. Am vazut si in Carrefour aseara cam ce e pe net doar ca sunt ceva mai ieftine cu cateva sute de mii. Si am vazut scaunel d-ala balansoar era vreo 900 de mii, ceva pe acolo. O fi bun de ceva?

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nefertari, cum mey, ca acolo s-au intalnit aspirantele de fro doua ori. Nu stiu daca au fost chiar 15 da 10 tot au fost si au facut si rezervare. S-au intalnit la cel din spatele magazinului Eva, nu stiu adresa exacta. Unde o fi pana la urma nu conteaza, da sa jtiti ca io vreau papanasi...
Florentina si pe mine tot o singura data m-a suit pe masa de la inceput, urmeaza acum saptamana viitoare inca o data.
Eu nu ca numar zilele, am un calendar de birou si am inceput sa mizgalesc zilele care trec. Dimineata e primul lucru pe care il fac Abia astept dar pana nu pun net acasa nu ma dau dusa de la munca...

Andreea 29 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata burticute.

Nefertari, eu am fost la o casatorie civila la "La mama", cel de la Eva, asa ca se poate face rezervare si pentru mai multe persoane. Poate ca la cel din Delea Veche care e mai mic nu fac, insa cel de la Eva e foarte mare si se pot face rezervari din cate stiu eu. Singura problema e cu unitul meselor, dar cred ca se poate si asta (cand am fost la casatoria aia civila nu erau unite mesele, erau doar rezervate 7-8 mese unele langa altele).

Cloreta, uite aici http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=showMyPhoto&albumID=244044167&photoID=244158924&security=lLfNIu o poza cu balansoarul pe care i l-am luat eu Malinei. S-ar putea sa fie acelasi pe care l-ai vazut tu, si asta a costat vreo 900 mii (850 parca). Vreau sa zic ca si acum e foarte util, de multe ori cand e maratia si nu vrea sa adoarma o pun in el si-n 10-15 minute maxim de leganat deja sforaie . Si are si 3 pozitii si poate fi folosit pana la 3 ani. Eu vi-l recomand cu placere, mai ales cand e bebe mic, in loc sa-l leganati in brate, veti vedea ca face minuni (impotriva colicilor si al plansului).

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Mickyyy nu merge linku' cu balansoaru.. si chiar vroiam sa l vad ca sint la capitolu' si n perioada de cumparaturi..Fetelor, pe mine ma shuteaza pushtiu' meu sus de tot, in stomak, si de multe ori am impresia ca nici nu mai pot sa pap cit vreau ca nu mai am loc suficient in stomac din cauza lui.. adika, am farfuria in fatza , din care n am matrashit tot, si ash mai minca dar nu mai am undeeeeee.. nu mai intra ca nu mai pot sa respir..
Crissi, 27+

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna dimineata burtici,
Nu pot sa zic decat atat deocamdata: VREAU SI EU PAPANASI .
Androix mi-ai facut-o in dimineata asta.

Criss si 24 saptamani+

Mergi la inceput

Mokkky, saru mana pt informatie, albumul tau e acolo? sau ce? ca e privat clar, nu ma lasa sa vad nimic
dar cred ca vorbim despre caelasi lucur
eu am vazut pe net si sunt intre 2 si 3 milioane si ceva!!!
Si mi s-a parut ieftin si dupa parearea mea util dar mai bine intreb, ca voi cele cu inca un bebe mai stiti.
I-am zis lui tati la telefon ca am facut comparatia de preturi si ca ar fi ok sa il luam. Si mi-a zis ca asta inseamna sa trecem peste suprestitiile lui, sa nu luam nimic inainte!!!
Nici nu stiam ca are d-astea hahahahaha. Acum realizez de ce era nehotarat aseara cand l-am vazut
Ah, pe tine te-am auzit cu mami si tati necasatoriti. Pana la urma cum e? Se poate face procura lui tati sa mearga sa faca certificatul de nastere fara mine? Ca io nu cred ca am de gand sa ma marit :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Fetele, mersi de lamuririle cu prenatalul.
Mikyyy - HELP link-ul ala nu merge, si vreau si eu balansoar...
Nefertari - cum e patutul tau din metal ? Am si eu unul de cand eram mica si chiar mai tin minte cand stateam in el - pe la 3-4-ani. Eu ma gandeam la un patut pliant pentru primele luni (si pentru excursii ) si apoi de la 4-5 luni sa stea in patutul de metal. Al meu e chiar maricel are 1,4/0,7 m si pe laterale nu are zabrele - are un fel de plasa din metal. Tu cum te gandesti sa-l reconditionezi ? - ca si al meu are mare nevoie...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

moaca sunt :)))
cautati pe site-urile cu produse de bebe
reclamamascata de exemplu
asta e balansoar, cel pe care l-am vazut era bleumarin cu ceva, nu culori de fetite in orice caz. Dar asta nu are nici o importanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Florentina,pe mine doctorul nu m-a controlat niciodata pe masa,in schimb imi face echografie de fiecare data cind merg la control.

Anca DPN 08.05.05si Bianca Melissa

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Bine , cum spuneti voi cu "La mama" - inseamna ca n-am avut eu noroc - dar sa stiti ca tineam mortis sa fac acolo si nu m-au primit din cauza de spatiu .
Pentru mine in spate la Eva e destul de departe .

fran - patutul de metal are gratii - n-a mai fost folosit de vreo 3 ani si sta in pod la loc uscat - deci n-a ruginit .
Ne-am gandit sa-i dam o vopsea noua - eventual sa-l vopsim in mai multe culori - il lasam afara sa se aeriseasca si gata . Asa il pregatisem si pentru Alex .
Ramane sa cumparam salteaua si peste cateva luni aparatori .
E adevarat ca e cam mare dar nu-i bai - creste fata sa umple patul !

Ma gandeam si eu la un balansoar.Cred ca ar fi util , iar bebelusilor tare le mai place zgaltaiala . Scapi de leganat in brate, pe picioare , de plimbat cu caruciorul ore in sir sa adoarma copilul .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput