Mamici de mai-iunie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Nefertari, DA, SA TRAITI, AM INTELES, NE CONFORMAM !

Eu in sapt. 35 trebuie sa ma programez la eco, deci n-am cum sa nasc

Ziceati ceva de o noua intalnire.
Eu as vrea luna asta, fiindca pe urma intru in prenatal si nu am net.
Banuiesc ca mai sunt si alte fete in aceeasi situatie.
Ce parere aveti?

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by nefertari
ORDIN : NU NASTE NIMENI PANA NU TRECE DE 35 DE SAPTAMANI ! CLAAAAAR ????

Gata, shefa, nu misca nimeni in front, toata lumea sta cuminte aliniata!

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by simonaeus
Ziceati ceva de o noua intalnire.
Ce parere aveti?

Daaaa, si eu vreau, hai sa incepem sa facem propuneri de data si loc

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si eu vreau: propun unul din restaurantele La Mama
Cat despre 35 de saptamani: am uitat sa va zic ultima mea gaselnita: sunt de parere ca am burta prea mica. Asa ca din partea mea io nu misc nimic pana nu depasesc termenu. Sotul meu m-a consolat: a zis ca io am burta normala dar pentru ca sunt grasa nu se vede

Andreea 29 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Fetelor , imi doresc ca atunci cand ne vom intalni dupa cele 40 de saptamani regulamentare sa fim toate cele de aici fericite si sa tinem in brate copii sanatosi !

Cat despre noua intalnire - mie imi convine vechiul loc . Macar e spatios si incapem cu burti cu tot .Data imi este indiferenta - cu exceptia zile de 30 martie .

anky - la mine site-ul da eroare .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

http://www.doctor.3x.ro/html/vergeturile.html
Nefertari,incearca acum

Anca 30sapt siBianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Androix - aia nu primesc in gasca acolo . Iti spun din experienta - cand au auzit de rezervare pt 15 persoane au lesinat - ca acolo voiam sa sarbatorim cununia civila .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Buna burticutele lu' mama
Pe mine ma treceau fiori cat de putin mai avem noi, pana ne vedem puii, cand ma uitam ca burticutzele de ianuarie februarie se cam muta la mamici, ca cele de la martie aprilie au inceput sa nasca, deci cam noi urmam.
Dar acu daca dadu Nefertari decretu ca nu avem voie, gata ne conformam si mai asteptam pana in saptamana 35, cel putin.

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Si eu numar zilele care au mai ramas pana sa intru in concediu....si nici nu stiu exact cand se va intampla asta...probabil pe la jumatatea lunii aprilie sau chiar mai devreme daca bag si concediul de odihna inainte!
Si eu am avut probleme cu durerile de spate dar de cand mi-am cumparat o centura de gravidute care sustine coloana, durerea a disparut ca prin minune! Ma mai deranjeaza din cand in cand o durere in capul pieptului, mai ales seara.
Iar in ceea ce priveste medicamentele si eu am cam luat, mai multe decat mi-as fi dorit... Cel putin cand ma incearca durerea de rinichi, doctorul mi-a recomandat un calmant foarte puternic care imi da stari de ameteala dupa ce il iau. Am incercat sa suport durerea cat de mult insa tot a trebuit sa iau de cateva ori. Iar cat am stat in spital din cauza colicii renale mi-au administrat morfina pentru dureri.

Fetelor, pe voi de cate ori v-a consultat pe masa de cand sunteti insarcinate? Pe mine m-au consultat doar o singura data, cand mi-au luat si secretie pentru testul paps. De atunci - niciodata! Habar nu am cat de lung sau scurt este colul meu sau in ce pozitie e asezat copilul! Mi-a spus acum ca incepe sa coboare si asta numai dupa ce mi-a pipait un pic burta. Cat despre ecografie, cica numai aia morfologica se face, nu se mai recomanda altele decat cand sunt probleme!!! Si abia asteptam sa fac a doua ecografie, sa o mai vad si eu pe bebelina mea!!!

Tina si
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Dragi burtici ,vreti sa spuneti ca daca mananci mult peste in timpul sarcinii faci copii destepti?
Pai eu am mancat si mananc peste in fiecare zi in cantitati industriale(nu degeaba traiesc cu un Pinguin)Nici o masa fara peste!.....sa deduc ca voi avea un baietel genial? ....
simonaeuscredeam ca andutzy mai are pana intra in concediu....sper sa ne mai dea vesti din cand in cand.
ankyam citit site-ul ..nu prea m-a incurajat dar eu mai sper in minuni....adica sa raman fara urma de vergetura pe corp si sani iar pentru ca m-am ingrasat doar 5 kg (sper sa o tin tot la fel de usurel ca pana acum)mai pot visa chiar daca numai cu ochii deschisi...Singurele vergeturi care ma sperie mai tare sunt cele de pe sani(mami al meu nu a scapat de ele)
FlorentinaGsi eu port centura de gravide intradevar nu ma doare spatele la fel de tare ca inainte doar uneori...
Si pe mine tot doar o singura data m-au controlat pe masa (a doua oara m-am speriat eu pt ca avusesem contractii si s-a uitat nenea doctoru daca am colul inchis)
Iar ecografii am facut doar o data pe luna pana acum iar de luna aceasta trebuie sa ma duc la control de doua ori pe luna(de cate ori ma duc imi face ecografie...sper ca asa se numeste atunci cand te unge pe burtica cu un gel si il vezi pe bebica pe monitor?)M-am exprimat anapoda dar sper sa intelegi ce am vrut sa descriu
Nici eu nu stiu cat de lung este colul ,stiu doar ca este bine inchis ...stiu doar marimea uterului si circumferinta abdomenului..(daca bat campii sa nu radeti de mine iar daca gresesc sa ma corectati dragi mamici )
Multa sanatate si sarcini pana la termen !

ANDRA24

Mergi la inceput