Mamici de mai-iunie 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
Ada_74 spune:
Fran, eu tot in saptamana 32 intru in prenatal si merg direct la medicul de familie pt. concediu. Eu am vrut sa-l iau incepand cu 1 martie, dar nu a vrut sa-mi dea mai mult de 63 zile inainte de DPN
.
Lili si bb Sergiu 30 sapt.
corail spune:
fetele care ati facut testul de glucoza, pt depistarea diabetului de sarcina, aveti rezultatele la analize? Ce rezultate v-au iesit?
Eu am facut azi dimineata un test, se pare ca valorile mi-au iesit mai mari decat normal( mie mi-a iesit 172 mg/dl, iar normal e 150 mg/dl), asa ca maine o sa merg sa fac un teste mai amanuntite!
corail
simonaeus spune:
Mstroe, am fost si eu in delta de vreo 3 ori si n-am remarcat o desteptaciune iesita din comun la oamenii aia.
Eu cred ca cel mai mult depinde materialul genetic, deci copiii nostri vor fi f. destepti
Andutzi cred ca e in concediu.
Ne-a scris parca de la nasii ei, pe urma de la serv o data, iar acasa n-are net.
Sper ca nu ma insel.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
mariamunteanu spune:
Corail, mie mi-a iesit rezultatul 155 mg/dl si normal e pana la 160 mg/dl. M-au pus sa-l repet in sapt.32.
Fa-ti teste ca sa vezi exact cum stai.
Maria
nefertari spune:
O sa va spun acu' ceva ce stiu ca nu e frumos , dar nu ma pot abtine : - Nu v-am zis sa nu va agitati cu creme de vergeturi ca daca va e scris tot o sa aveti ? Dar voi , nu si nu , o dadeati intr-una - care mai de care propunea creme mai scumpe . Pai e frumos sa secatuiti asa bugetul familiei ?
Si acu de pat - gata, m-am hotarat - decat sa dau 12 milioane mai bine platesc fratelui meu un drum de Braila dus-intors sa-mi aduca patul lui Alex de fier! Si ma costa doar vreo 2 mil . Plus ca e pat zdravan , nu produce alergii si il putem folosi pana la 4 ani fara probleme .
VAI DE MINE ! VOI AVEA UN COPIL GENIAL ! Ca eu am mancat tone de conserve de ton ! 

fran - doctora ta e sadica !!!!!!!
lazy - curaj ca mult nu mai este ! Si povesteste fetelor , sa nu se mai sperie la prima contractie .
mstroie - cred ca la noi in cartier s-au distribuit mai putine contractii pe cap de gravida . Am luat eu cateva si restul cine stie pe unde or mai fi . 
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
corail spune:
mariamunteanu, multumesc de raspuns!Mie ginecolocgul mi-a spus ca 150 mg/dl e normal! Cine mai stie? Cati doctori, atatea pareri! O sa vad maine cu stau!
Mickyyy spune:
nefertari, patutul tau e "detasabil"? Adica incape in partbagajul unei masini? Ca eu merg week-endul asta sau urmatorul la Braila cu masina si daca incape in portbagaj ti-l pot aduce eu gratis in Bucuresti.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cornelia spune:
Buna burtici!
Vad ca e ceva in aer, ca si eu am crezut ca ajung la spital azi-noapte!
Tora, ai descris f. bine starile de sufocare si moleseala pe care le am eu
. Habar nu am ce la cauzeaza, sa fie tensiunea? Oricum, am destul de recent in minte exerienta sarcinii cu Mariuta si asa ceva nu am mai experimentat. Sper doar sa treaca pt. ca nu stiu cum mai rezist inca doua luni.
La cat peste mananc eu, vai de copiii mei ![]()
![]()
, ca le-am distrus viitorul! Nu am pus gura pe bucatica, ba mai rau, numai mirosul de peste ma oripileaza!
Fetelor, eu azi am "implinit" treizeci de saptamani si sunt in concediu prenatal de ieri. Concediul mi l-a dat medicul d efamilie, fara nici o problema. Oricum i-am spus ca nu am de gand sa depasesc termenul
, asa ca nu or sa fie probleme cu cele 42 de zile obligatorii de dupa. Daca mi-as fi luat inainte concediu medical, ar fi vrut si o recomandare d ela ginecolog, ca sa fie el acoperit, cu toate ca ma avea in evidente cu o sarcina cu probleme.
Va rog eu, nu va mai ganditi sa nasteti de pe acum, ca bb-ii nostri mai au de stat in burtica. E adevarat, ca la varsta asta, in strainatate sunt ca si salvati, dar eu as fi disperata sa stiu ca bb-ul meu de 30 de sapt. ar veni pe lume in spitalul din Constanta. Asa ca, stati cuminti! Or sa mai stea la caldurica inca 2-3 luni!
Va pup
Cornelia
(30 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
nefertari spune:
Mickyyy - multumesc mult de oferta insa nu incape in portbagaj - e de fier .Mai trebuie si aranjat putin - vopsit adica .
Ce dor imi e de Braila !!! N-am mai fost de 2 luni . SA inspiri odata si pentru mine daca ajungi la Dunare !!!!
Nu v-ati gandit ca starile de rau pot veni si de la schimbarile astea bruste de vreme ? Ba e cald , ba e frig , ba ninge , ba ploua .
Cred ca am face bine sa stam prin casa ( daca ne permitem
)
ORDIN : NU NASTE NIMENI PANA NU TRECE DE 35 DE SAPTAMANI ! CLAAAAAR ????
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
anky spune:
Cititi aici ca sa stiti ce sa faceti http://www.doctor.3x.ro/html/vergeturile.Eu zic totusi sa folositi cremele si uleiurile pentru gravide ca sa nu faceti vergeturi.Chiar daca veti face vergeturi nu vor fi multe si nu vor fi adinci.Eu pot sa zic ca mie mi-au fost de ajutor si la prima sarcina.
Numai bine
Anca 30sapt
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100