Mamici de mai-iunie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Dupa cum v-am mai spus, eu merg la doi dr.
Unul la policlinica, care m-a controlat pe masa doar prima data si altul la Medicover care m-a controlat de fiecare data (lunar) pe masa.

Despre intalnire, eu sunt de acord cu orice loc doriti voi, cu conditia sa fie usor de ajuns acolo si sa aiba si prajituri/papanasi .

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am fost ieri la doctor si se pare ca am colul lung, dar intredeschis. Doctorita mi-a zis insa ca se intampla la femeile la a doua sarcina, asa ca nu e grav. Dar ca ar trebui sa stau acasa. Si am inceput negocierile... ea: de maine, eu: nu pot, ea: de pe 15 martie, eu: nu pot, ea (plina de speranta): macar de la 1 aprilie? eu: poate incerc 4 ore pe zi; ea: nasti in tramvai, eu: nu, ca am masina. si ar fi pacat ca am tapiterie crem. Ca atare a parut exasperata si mi-a zis sa am mare grija, sa iau NoSpa in mod constant 2/zi, MagneB6 in continuare, Materna (yeah, right), Tardyferon si sa am in casa Scopantil supozitoare in cazul in care se repeta episodul cu contractiile dureroase. Si sa ma odihnesc cat pot (cand, oare?) si sa o sun daca se intampla ceva. Asa ca stau si sper sa prind luna a 9-a.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

SALUT!Fetelor, vreau sa va multumesc din tot sufletul pt. urarile de sanatate,sfaturile si parerile voastre.In ceea ce priveste DIAZEPAMUL ,va spun de ce nu m-am ingrijorat:in sarcina anterioara,de la 32 la36 sapt[cand am nascut],mi s-a facut diazepam injectabil din 6 in 6 ore [eram internata la maternitatea Cantacuzino]>>>am o fetita de 4,5ani extraordinara[scuzati"modestia"];laGIULESTI mi s-a spus ca amestecul litic inj. sta la baza opririi contractiilor;laCF2 ,unde merg acum,si unde am fost de 2 ori internata, toate pacientele cu probleme asemanatoare mie faceau perfuzii care contineau si diazepam...Cu toate astea ,ati reusit sa ma puneti pe ginduri ....
In alta ordine de idei, vroiam sa va intreb daca stiti ceva depre trat.,in cazul aparitiei anticorpilor anti-D in luna a-6-a,pt.ca eu am si RH negativ.[vorba aia"cate bube rele..."].Am facut vaccinul respectiv,si dupa ce am nascut fetita si dupa ce am pierdut ,anul trecut, o sarcina de 20 sapt,iar ,acum, la 3 luni, anticorpii erau absenti.Problema mea este ca,dr. gineco. mi-a interzis sa ma dau jos din pat...si nu am gasit inca solutia de a-mi putea face analiza acum la6 luni.Am citit la NASTERA PE GLOB, o poveste in care ,era implicati dr.RADOI si o mamica careia ii murise copilul in burta" din cauaza RH"?!Cunoasteti si alte cazuri?
Hei!Am vazut ca sunt ceva brailence pe aici...eu sunt din GALATI,si am acelasi OF ca si voi_DORUL DE DUNARE.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai ca v-am inebunit cu papanasii sa nu ma bateti! Daca e dificil de ajuns, mai faceti propuneri, fetele. La mama e o optiune, mai ziceti si hotaram care e mai accesibil ca locatie; si eu am devenit client fidel RATB pe o perioada nedeterminata, deci sunt direct interesata

Andreea 29 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

http://community.webshots.com/photo/244044167/244158924lLfNIu

Linkul era din albumul malinei insa l-am copiat cand eram logata si atunci aparea private. Sper sa mearga acum.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44401" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (36)

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput