Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
roserb spune:
Multumim pentru urari! Raportam la 4 luni, 8,050 kg si 69 cm. Cred ca este elefantul grupei, noroc ca e lung si nu pare "revarsat". Oricum, mananca mult mai putin in ultima vreme, asa ca probabil isi va mai domoli cresterea.
Onitza, nu ii dau nimic altceva decat sucuri, mi se pare prea devreme, oricum noi am inceput acum vreo 10 zile, deci dupa 3,5 luni. Am inlocuit masa de la ora 10 dimineata cu 100 ml suc (mar+morcov+portocale, introduse treptat). Azi am renuntat la portocala temporar, cred ca il durea burtica de la ea. Nu te-as sfatui sa-i dai biscuiti, pentru ca , contin gluten si nu se recomanda inainte de 6 luni.Sunt rare cazurile de intoleranta, dar cele care sunt sunt extrem de nasoale.Sa vad ce zice dr. saptamana asta, probabil vom incepe si supa in curand.La noi cerealele mai tarziu, e destul de grasan.
Bitsule, dar ce va plimbati! Ma bucur ca v-ati simtit bine si bb la fel. Despre gangurit, eu ca o mama nebuna ce sunt, avand 2 copii , nu ma pot impiedica sa fac comparatii. Bianca a fost si este extrem de precoce si dotata intelectual(nu ca ma laud), a vorbit f. repede, la un an si cateva lunisoare spunea scurte poezioare, iar la 4 luni gangurea de nu-i tacea gurita. Ce-i drept , baietii sunt mai lenti, dar al meu e mai ceva ! In schimb are o mobilitate mult mai mare decat avea ea, deja a inceput sa se roteasca prin pat in toate directiile, s-a intors de pe burta pe spate si invers, tinandu-se de barele de la pat, apoi a fost foarte uimit de ce a reusit!
Roxy, ma distrezi la culme cu relatarile tale, imi place ca iti pastrezi optimismul mereu!
Eu nu l-am scos pe Mihnea azi, batea vantul cam tare, in schimb am tras o tavaleala cu Bianca prin zapada. A venit acasa rumena si frumoasa si a cazut lata de oboseala. Drept pentru care acum tineretul doarme.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
paxela spune:
buna fetelor
am iesit si noi la fittnes cu felis si mihaita tare frumos e afara daca s-ar ocupa astia si de datul zapezii ar fi perfect
se pare ca noi suntem printre cei mai micuti avem 5900 si 63 cm la 3 luni iar la nastere am avut 3500 si in prima luna a luat 1 kg
Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela
ionela roxana spune:
Onitza si Roserb ; si eu ma gandesc uneori de unde mi-a mai ramas acest strop al umorului; poate din cauza oboselii
Onitza ptr. Paul; sanatate si muuuult succes la fete; ai dreptate cand spui ca uneori cand ma uit la puii mei ma cred taaaare mandra de ce am realizat pana acum; imi vine sa le mananc nu alta, si cred ca in viitor se vor intelege minunat; nu ma deranjeaza daca acum ma chinui cu ele(cu toate ca uneori pe cea mare imi vine sa o agat in cui, dar cu cat as certaua, tot dupa mine striga), dar de fff. multe ori isi spune cuvantul OBOSEALA, care cred ca la mine s-a c-am acumulat; cred ca sunt in urma cu somnul perioada de 1-2ani, care cred ca o voi recapata abia dupa ce mandrele mele papusi se vor marita;
Mai eu stiam ca marul nu constipa, ci dimpotriva ajuta la iesirea afara;
Barbate-miu si cu Arisa au intrat in baie; daca ii auziti va speriati nu alta; parca a venit balamucul la noi
Mikimi fiica-mea cea mare de cand s-a nascut are limba mare, si la propriu si la figurat; cand era bebe parca era un pui de sarpe cand scotea limba(si asa ea este in zidia sarpelui), dar cand s-a nascut nu a tipat deloc, de credeam ca nu traieste; iar cea dea doia cucuiata cand s-a nascut mia spart timpanele(de are cu cine semana), dar limba o are limba(ma gandesc ca la ea materia prima s-o fi terminat?)
Monica muuuulta sanatate, tie si lui Alex, si ave-ti grija de Ruxi; rezolva reeeeeepedeeeeee cu unghia; TE ROG!!!
Bits si eu vreau la onsen!!!; i-a placut lui Kenzo?
http://photos.yahoo.com/ionelarxn
bits spune:
stie cineva daca in perioada in care ies dintii kk-uta este mai apos ca de obicei sau daca-si schimba aspectul?
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
Ele spune:
quote:
Originally posted by paxela
buna fetelor
am iesit si noi la fittnes cu felis si mihaita tare frumos e afara daca s-ar ocupa astia si de datul zapezii ar fi perfect
se pare ca noi suntem printre cei mai micuti avem 5900 si 63 cm la 3 luni iar la nastere am avut 3500 si in prima luna a luat 1 kg
Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela
Hehehe, stai linistita ca nu e printre cei mai micuti.
Raportam si noi ca tocmai am venit de la vaccin: 5.900 si 64 cm si avem 4 luni , numai ca a mea a avut la nastere 2,600.
A fost cumintica tare pana acuma, a plans doar cand a intepat-o si pe urma mai avea putere sa si rada...ingerashu mamii. Acuma doarme cu toate ca nu a papat de la 12,30. Mai vedem diseara ce va face cu toate ca la vaccinul de 2 luni a dormit la greu.
Va pupacim pe toate si pe toti.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
hena spune:
Da' aveti ritm la scris, nu gluma...
Zilele trecute ma laudam cu un Mihnea care se scoala o singura data pe noapte si adoarme repede, repede la loc.
Sambata noaptea, de pe la ora trei s-a trezit cam din 30 in 30 de min. Ma duceam la el in camera, il mangaiam pe obraz si in jumatate de minut adormea. Da' nu intelegeam ce are... L-am schimbat, l-am verificat sa nu fi patit ceva , sa nu-si fi rasucit ceva, un degetel sau altceva (de cand cu intamplarea cu Davidutzu' al lui Fulguletz, ma tem ), parea sa nu-l doara nimic. Dimineatza pe la 7.30 (la lumina zilei) cand ma duc la el in camera, ma uit la fetzisoara lui si trag o sperietura zdravana... avea sase bubitze mici, rosii pe fata. Pana sa ma dumiresc de la ce-s, m-au trecut toate caldurile, am crezut ca a dat nus' ce boala peste el... Erau picaturi de tzantzar, il zapacise pe copil toata noaptea...
Cine a mai auzit de tzantzari la vremea asta? Da', na, ca s-a nimerit unu' taman la bebe-n camera...
Am declansat vanatoarea impotriva tzantzarului, dar nu l-am gasit. Am pus in priza aparate contra tzantzarilor, am aerisit dupa aceea dar tot nu mi-au trecut nervii... Un prapadit de tzantzar sa-mi ciuruiasca baiatul in halul ala!!??!!
-------
Revenind la lucruri mai bune...
Mihnea a inceput sa se obisnuiasca in camera lui, ba chiar mai mult, cred ca-i si place mai tare. Doarme mai mult si cand se trezeste, nu plange, sta ceva timp (chiar si jumatate de ora) si admira mutzunachi de pe pereti, si abia dupa aceea ne da de stire ca-i treaz.
--------
f.anomis, cred ca nu-i nici o problema daca-ti vopsesti parul, de preferinta ca vopseaua sa fie fara amoniac si spatiul in care-ti vopsesti parul sa fie aerisit. La botez (si nu numai) sa fii o mamica superfrumoasa.
Elielenus, o mandretze de fata ai tu acolo, cat despre curtat, am curta putzin, da' am vazut si una bucata tata de fata de la care n-am obtzinut unda verde...asha ca... pana nu ne da voie si tati al ei... stam cumintzi.
Felis, sa-ti traiasca crestinul, frumoase poze. Ce zic eu frumoase poze?? Frumos baiat!!!
Anda74, Bine ai venit si sa-ti fraiasca feciorasu'. Imi pare rau ca bucuria nasterii ti-a fost umbrita de o experienta atat de urata.
mamaluidavid, greutatea puiutzului tau e foarte buna pentru varsta lui, tinand cont si de greutatea de la nastere, cum spuneam, e ok.
Roserb, sa-ti traiasca voinicu', ce daca-i "cu greutate", e si el un pui de Hercule.
Pupici si numai bine!!!
Hena si BB Mihnea - 08.nov.2004
pozele noastre
hena spune:
quote:
Originally posted by xelasquote:
Originally posted by FELIS
... Cand se usuca (dupa ce le scot de la sterilizat, dau cu degetul si ramane urma de la deget. Si tetina e aspra la atingere- se simte praful pe ele... Pana si apa fiarta si racita cu care prepar laptele praf o strecor prin 3 tifoane sterile: de la atata fiert, chiar daca le spal, pe ibric s-a format o crusta (ca si cum s-ar fi depus piatra) si la spalat nu se ia, cu burete aspru, in schimb la fiert se mai desprinde cate o bucatica si plutesc pe apa cica sterila
La cine ramane o crusta alba pe biberoane, este vorba de calcarul dizovat in apa.
Metoda clasica de scapat de respectivul praf : apa folosita pentru sterilizat o fierbetzi cu ceva timp inainte si o lasatzi la racit. Calcarul se depune (pe peretzii vasului in care a fiert apa, sau se face ca nisipul). Apa respectiva (cea racita) o folositzi.
Vasul in care s-a fiert si care a facut crusta o sa arate ca nou daca fierbetzi otzet in el.
---------------------
80% din ceea ce citesc pe Internet este gresit, imoral si ingrasa
Metotada care a fost propusa de Xelas e experimentata de mine, si pot spune ca se vede diferenta.
Cand fierb apa pentru lapte pun o cantitate mai mare; doua treimi o folosesc pentru sterilizare si o treime pentru laptic.
Apa pentru biberoane o schimb cam la doua utilizari.
Numai bine!!!
Hena si BB Mihnea - 08.nov.2004
pozele noastre
roserb spune:
quote:
Originally posted by bits
stie cineva daca in perioada in care ies dintii kk-uta este mai apos ca de obicei sau daca-si schimba aspectul?
e f. posibil sa aiba consistenta mai moale.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
bits spune:
vroiam sa scriu mai mult dar cand credeam ca am scapat s-a trezit copilul.amortise saracul pe partea pe care il culcasem si a inceput sa palanga.
off astazi am avut o zi plina,relaxul din week-end si-a pierdut efectul caci am luat-o de la capat :rufe de spalat,calcat,mancare si curatenie,plimbatul copilului s.a.m.d
FELIS singura nu reuseam sa-i pozez dintii asa ca m-a ajutat sotul.v-am admirat pozele de la botez sa va fie intr-un ceas bun si cu noroc.ce bine-i sta lui MIHAITA in galben,papa Octy nasucul ala carn
ROSEB,ONITZA,MADACHAN bebeilor sa creasca mari,frumosi si shotioshi
ROXY LA MULTI ANI si lui EMY pt ziua de ieri
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
bits spune:
Cuscra pupici multi la vaccinata.ne rugam pt voi sa treceti noaptea cu bine,fara febra si maraieli!
eu fug in cada caci iarasi ma prinde miezul noptii neadormita(mi-am jurat ca ma culc inainte de 12noaptea dar nu reusesc nici cum)
ps:mamicile care mai alapteaza kk bebeilor vostri mai contine "semintele" acelea albe?la noi uneori sunt alteori nu-s,iar paxella m-a pus pe ganduri cu streptococul auriu(sper sa nu fi scufundat borcanele)
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi