Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xelas spune:

quote:
Originally posted by FELIS

... Cand se usuca (dupa ce le scot de la sterilizat, dau cu degetul si ramane urma de la deget. Si tetina e aspra la atingere- se simte praful pe ele... Pana si apa fiarta si racita cu care prepar laptele praf o strecor prin 3 tifoane sterile: de la atata fiert, chiar daca le spal, pe ibric s-a format o crusta (ca si cum s-ar fi depus piatra) si la spalat nu se ia, cu burete aspru, in schimb la fiert se mai desprinde cate o bucatica si plutesc pe apa cica sterila

La cine ramane o crusta alba pe biberoane, este vorba de calcarul dizovat in apa.

Metoda clasica de scapat de respectivul praf : apa folosita pentru sterilizat o fierbetzi cu ceva timp inainte si o lasatzi la racit. Calcarul se depune (pe peretzii vasului in care a fiert apa, sau se face ca nisipul). Apa respectiva (cea racita) o folositzi.
Vasul in care s-a fiert si care a facut crusta o sa arate ca nou daca fierbetzi otzet in el.

Si inca ceva, legat de apa distilata. Nu este in nici un caz recomandata pentru baut - singura. Extrage sarurile din tubul digestiv, este ceva ca si cum tzi-ai pune la oparit gatul pe dinauntru. In cazul in care-i "diluata", de exemplu cu suc, vin (!) sau altele nu-i nici o problema.

80% din ceea ce citesc pe Internet este gresit, imoral si ingrasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna fetelor

felis[red] ai o dulceata de pui
eu am gasit la mica publicitate aici pe site un sterilizator la 1 mil
il iau azi si iti spun daca mai ramane albeata daia
in oras cel mai ieftin pe care l-am gasit eu era 1900000
nu stiu daca sa ies cu Silviu azi desi sincer as iesi daca veniti si voi

Viovio[red] pupici Biancai de la Silviu nu te-am uitat dar am postat mai rar si ce caut scuze a imi fie rusine uite pt micuta Bia sa ne ierte

Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

buna fetele!va salutam si noi dupa un week-end plin,ne-am simtit tare bine la onsen(bai termale)si ne-am intors cu forte proaspete.daca poate sa-si ia liber sotul si sambata aceasta am mai face o escapada.

am apucat sa citesc tot ce ati scris,si ati scris ceva nu gluma.

ROXY sotul mi-a spus ca el nu a auzit ca in JP baietilor sa le iasa dintii mai tarziu ca la fete.singurul lucru pe care il stie e ca baietii sunt mai bolnaviciosi decat fetele.prin carti scrie ca de la 4 luni e ok daca ies dintii asa ca nu-mi fac probleme.

legat de ceai si de spalatul pe fatza sau la ochi,eu folosesc ceai de albastrele care este special pt ochi si nu avem nici o problema.

ROSEB daca ti-e dor de galagie ti-l trimit pe KEN 1 sapt si te saturi.sati mama linistita ca fiecare copil are ritmul lui.fetitza unei prietene nu a vorbit pana aproape de 2,5ani dar si cand a inceput nu mai putea nimeni sa o domoleasca era moara stricata nu alta.

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

BITS... ce bine ca te-ai relaxat!... Am vazut poza cu dintzisorii (parca ieseau 2 odata, nu?)... Cred ca te-ai chinuit mult s-o faci!...

ROSERB, MOSS, MADACHAN... luna e mai scurta asa ca va urez si voua pt puii vostri.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by elilenus

Hello,hello, mamici, poze noi la orizont, ia vedeti ce fetita fromoasa ca o cadra am eu...si sot la fel de frumos, hihihi.

elena si ANA (2.11.2004)

http://photos.yahoo.com/elenapangica

Ce fetita frumoasa ai !!! Sa-ti traiasca. Mey si noi avem scaun la fel si avem si pe "Winnie the pooh". Si tare le mai place si lor. Insa Tudor are "interdictie", el se joaca doar cu jucarii de cauciuc

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou.Noi acum am venit de la zapada..am stat doar 1 ora ca un imbecil de sofer de camion dupa ce ca s-a urcat cu matahala pe trotuar de nu mai aveia pe unde trece s-a mai gasit si sa claxoneze langa noi..normal ca s-a trezit si si-a adus aminte ca-i e foame..asa ca am venit acasa si mami lenesa nu a mai scos-o.
Ca avenit vorba de zgomote,a mea observ ca in ultima vreme este mai sensiubila;inainte daca dormea,mai ales afara,nu se trezea de la zgomote.Acum daca e mai puterni(un claxon,o lopata ce loveste in asfalt)se trezeste.Voi patiti asa?
Roserb,Ncristina,moss,onitza,madachan-"la multi ani!"BBlusilor.Sa creasca mari,frumnosi si sanatosi!
pupici,
Andreea siMariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

mai copii, voi aveti curaj sa scoateti bebelusii pe vremea asta?! mie imi e cam frica sa nu racim!
Elielenus - sa stii ca si noi suntem blonda cu ochii albastrii - la noi toti s-au mirat de unde a rasarit, caci sotul meu e brunet cu ochii negrii, iar eu sunt vopsita bruneta de vreo 10 ani, incat nimeni nu mai stie ca de fapt sunt blonda! Dar eu i-am zis sotului meu de cand eram gravida ca o sa avem o fetita blonda cu ochii albastrii! Sa-ti traiasca printesa ca tare dragalasa e!

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

Aoleo Felis ce scump iti e bebele, si ce cuminte a stat la botez!
Noi ne botezam pe 26 martie - sper sa se faca mai cald pana atunci! Oricum noi avem biserica in fata blocului si restaurantul e la 2 strazi de noi - asa ca nu avem mult de colindat!

Elena si Maria 17 decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Fetelor eu tocmai am facut o ora de fitness --—a se citi impins carutul pe zapada—--- in fata blocului.Tocmai ma laudam la cealalta zapada ce vecini harnici am, dar de, e luni azi cine sa dea zapada, poate o casnica ca mine.Deci voi mai iesi…la primavera.Dea Domnul sa vina repede.altfel afara e superb , nu e prea frig, nu bate vantul, merge sa scoateti un pic nasucurile la aer.
Elean75 eu l-am scos si cand au fost –7 si nu a racit.Acum poate ti se pare exagerat –7, dar acum afara sunt 0 cred, vezi si tu…

Si ce ziceam mai devreme de culcatul pe burta.Daca vreti sa experimentati sa-i supravegheati neaparat pana incep sa invete sa doarma asa, al meu la inceput vroia sa-si intoarca capul in somn, dar era prea adormit si il intorcea pe jumatate.Era si mai putin fortos, e adevarat.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Monica eu stiam asa despre slabit: la inceput dai cateva kile jos, pentru ca nu mai alimentezi organismul la fel,astfel ca isi va lua din rezerva proprie(alea in plus…) dupa care urmeaza o perioada de stagnare, care e cea mai periculoasa ca te dispera si te face sa renunti, in care organismul se obisnuieste cu mancare mai putina, dupa care iar o perioada in care dai jos, dat fiind faptul ca trebuie sa consume de undeva.Poate bat campii, dar asa imi amintesc ca am citit eu.Bafta nu te descuraja

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput