Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
mamaluidavid spune:
Am innebunit!
La nastere a avut 3270grame iar la iesirea din spital 2940grame!
Scuzati-ma va rog!
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
FELIS spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Am uitat sa va intreb ceva!
David are acum 2 luni si 3 zile si cantareste 5400 grame. Ce credetzi? Este OK?
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
E f bine... M-am uitat in listutza sa vad cat a avut la nastere si a luat mai bine de 1 kg pe luna
E perfect!
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
FELIS spune:
Miche ... am uitat sa-ti zic dar ma gandeam ca nu mai e necesar (la noi se vede si in poze) sa iti zic ca Mihaitza e mai tot timpul cu limbutza afara!...
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
onitza spune:
IONELA-ROXANA, tu ma uimesti ce simt al umorului dezvoltat ai...adica sa-mi urle doi copii in cap, si culmea sa mai fie si sotu' catranit, in loc sa ajute si el cu ceva, ca om esti si tu, vorba ceea, eu cedam, zau...ai nervii tari. Sunt convinsa ca ai doua papusi de fetite, dar sunt copii, si mai plang si ele, adr nu amandoua odata!!!!!!!! Si sa vezi ce bine or sa se inteleaga atunci cand vor creste si isi vor imprumuta fardurile si fustitele!! E greu acum, dar cand se linistesc apele, te uiti la ele si nu ai cum sa fii suparata pe minunile tale, nu? Scuze ce am spus de sot, o fi si el obosit dupa serviciu, dar si tu esti terminata de obosita!!!
FELIS, frumoase pozele de la botez...il asociez pe Mihaita cu un ingeras!
ELILENUS, m-au imbolnavit ochii tai , dar si ai fetitei tale. Paul se inscrie si el in clubul admiratorilor printesei tale!!
Dragele mele, va rog din suflet, spuneti-mi si mie, fiecare, ce ii dat copiilor vostri in plus, in afara de lapte, mai ales cei hraniti artificial, si in ce cantitate, ca taaaaare nedumerita mai sunt; deocamdata i-am dat sucul de morcovi, dar.....atat; ma gandesc sa-i introduc pireul de fructe, la inceput semilichid si apoi mai consistent, dar nu stiu daca sa incep de azi cand a implinit teri luni, sau sa mai astept doua saptamani. SIncer, ma bate gandul si la o supita stercurata, fireste; evit un pic marul cu biscuiti, pentru ca si-asa are el probleme cu kkuta si din cate stiu, marul constipa.
ROSERB, pliiiiiiiiiiiz ce-i mai dai lui Mihnea in afara de sucul de morcovi?????
Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
FELIS spune:
ONITZA ... Pupici lui Paul de ziua lui!
Pozele noastre!
FELIS spune:
PAXELA, IOANA_DU ... voi iesiti astazi cu puii vostri?...
Pozele noastre!
FELIS spune:
PAXELA... ce faci pana la urma cu sterilizare?... Iti iei sterilizator?... M-am dezumflat cand am auzit (a zis cineva de aici scuze si fara suparare da memoria mea... sa fie For2nity? nu )ca si de la sterilizator ramane ca un praf pe ele... Eu sunt pur si simplu disperata... Cand se usuca (dupa ce le scot de la sterilizat, dau cu degetul si ramane urma de la deget. Si tetina e aspra la atingere- se simte praful pe ele... Pana si apa fiarta si racita cu care prepar laptele praf o strecor prin 3 tifoane sterile: de la atata fiert, chiar daca le spal, pe ibric s-a format o crusta (ca si cum s-ar fi depus piatra) si la spalat nu se ia, cu burete aspru, in schimb la fiert se mai desprinde cate o bucatica si plutesc pe apa cica sterila
Mai are cineva sterilizator? Ce ma sfatuiti?... Sa cumpar? (ca am niste bani de la botez si ma gandeam sa cumpar sterilizator)
Pozele noastre!
ioana_du spune:
Onitza, lui bebe Paul !
Roserb, stiu ca luna asta nu va sarbatoriti, dar.... oricum... Mihnea!
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du
ioana_du spune:
Fetelor, va fac o marturisire. Stiu ca ma veti certa, dar .... nu fac de capul meu si nici alta solutie nu am. Bianca papa de sambata faina de orez in laptic! Ii pun putina, o lingurita rasa la 100 ml de lapte. Nu am avut de ales, ca nu vroia sa manance decat vreo 30-50 ml la o masa, si astia cu insistente, si incepuse sa scada in greutate . Asa ca am sunat din nou pediatra, si mi-a spus sa ii pun in laptic faina de orez. I-am pus, din aia cu caise, si vreau sa va spun ca de atunci a papat fara probleme. Daca o tine asa e bine, ca incepusem deja sa ma ingrijorez, si sa ma gandesc la analize.
Draga mea cuscra, Bianca in rest e bine, rade, se agita, gangureste, se rasfata maxim.... Davidutul ce mai face, ce mai zice? Bianca il pupaceste mult, si eu la fel. Si te pupacesc si pe tine!
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
cred ca yo chiar am intrat in depresie alex e racit si tuseste, eu sunt racita nu o pot tine pe ruxi in brate, nu dorm cu ea, am o infectie la picior(langa unghie) si cred ca o sa trebuiasca sa merg la lasser med sa-mi cauterizeze acolo(asa am mai patit si in urma cu 4-5 ani dar la celalat picor...dupa ce mi-am scos un colt de la unghie) si vorba unei reclame de acum vreun an de la tv, sunt grasa...dupa ce o saptamana nu am mancat aproape nimic, am facut si pe bicicleta, slabisem vreo 3 kg dar acum cand m-am cantarit azi dimineata le am la loc...cum e posibil oare? ...nu mai am chef de nimic, cel mai tare ma enerveaza cand ma gandesc ca duminica trebuie sa imbrac si eu ceva mai elegant(nu blugi ca in fiecare zi) si arat ca un carnat...nu ma mai suport, stiu ca nu se poate slabi atat de repede dar faptul ca acum sunt tot la acelasi nr de kg cum eram si acum o saptamana ma demoralizeaza....hai ca v-am zapacit de cap si voi na-veti nici o vina pentru ce mi se intampla mie.
LA MULTI ANI! BBEILOR PAUL SI MIHNEAsa fie sanatosi si cumintei.
FELIS, sa-i fie de bine lui mihaitza, Dumnezeu sa va aibe in paza....ce pozici frumoase.
elena, ai o fetitza frumoasa ca o papusica, sa-ti traiasca.
Cuscritza(fulguletz) ce mai face ginerele meu?, sper ca e bineintra si tu si zi-ne doua vorbe macar sa tim ca sunteti bine.
eu am sterilizator(de la alex) asta cred ca e singurul lucru pe care nu am apucat sa-l dau fiindca eu i-am sterilizat lui alex pana f tarziu biberoanele, l-am intarcat la 1 an si o luna dar dupa aceea a baut biberon pana la 2 ani si atunci eram la praga si nu am avut cui sa-l dau hi hi asa a scapat saracul de el...si ce bine mi-a prins acum
intra in el 6 biberoane plus tetine(nu e de firma este thailandez) dar este f bun...doar pun apa in tavitza, dau drumul la butonas si apoi il las singurel sa se opreasca, nu mai pazesc biberoanele pe foc....si nici nu se strica tetinele asa de repede.
andreea si multumim ca ne porti de grija, pana la urma ai iesit cu mariuca pe zapada? eu m-as incumeta ca-mi merge carutul , ca are roti mari dar nu-mi merge nici acum liftulabia maine ii dau drumul.
michelina,si multumim de parecieri, cum v-ati distrat de ziua lui darius?
hai ca m-am intiiiins cu mesajul, va pup si deja parca ma simt mai bine acum ca am intrat si am vorbit putin cu voi, va puppe toate si bbelasii si mai vorbim.
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos