Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ROXANICO sankiu dorm linistita in noaptea asta.mai devreme i-am gasit kk cam apos,nici macar nu intrase in pampers(era mai la suprafata)si m-am tot gandit ce am mancat ieri dar nu am gasit nimic ce ar putea sa-i fi schimbat consistenta la kk.

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by elean75

Aoleo Felis ce scump iti e bebele, si ce cuminte a stat la botez!
Noi ne botezam pe 26 martie - sper sa se faca mai cald pana atunci! Oricum noi avem biserica in fata blocului si restaurantul e la 2 strazi de noi - asa ca nu avem mult de colindat!

Elena si Maria 17 decembrie

ELENA... ce ne bucuram cand ne ziceti ca suntem scumpi
Veti avea vreme buna... Am auzit ca dupa 15 martie se incalzeste.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Fetelor eu tocmai am facut o ora de fitness --—a se citi impins carutul pe zapada—--- in fata blocului.

MIKIMI... si YO si Paxela am facut fitness. Ne-a mai pus sa mergem si pe la stadion Muschi am facut, cu sigurantza...

BITS..., multumim, pupam si noi pe Dolfi Kenzo.

XELAS , HENA... multumesc pt raspuns...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

FELIS, da, poti sa-ti cumperi sterilizator, merita. Macar pentru timpul economisit daca nu pentru altceva. Apropo de cumparaturi, mi-am adus aminte de ceva ce ai spus mai demult, si anume ceva de genul cont separat sa se vada oricand ce si cum ai cheltuit din banii primiti.Acuma...iarta-mi indrazneala dar din partea mea mamicuta draga poti sa mergi si la coafor cu ei sau unde vrei tu. Mie cel putin nu tre sa-mi justifici nimic.Sau despre rate fata draga, daca rate platesti cu ei, rate sa fie, ca tot pentru binele lui Mihaita sunt si alea. Daca am fost deplasata, iarta-ma, dar imi statea de mult pe limba.Pupici.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput