Mamici de iulie-august 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu ma simt bine...am o mica "paranoia " la cap...cum zic eu. Am observat ca sanii sunt moi, nu sunt durerosi..dar parca erau ceva mai "altfel" inainte de cerclaj. Am innebunit??? Sau si la voi mai sunt oscilatii ale sanilor? Cand tari,cand moi, cand dor?

Azi noapte am visat f urat...visasem ca bebelusha nu se mai vedea la ecograf...brr...
Nu stiu cum reusesc sa-mi fac atatea griji....acum treaba cu sanii ma nelinisteste.....aaa si faptul ca am ameteli cam mari...recunosc ca la analize Ca si MG au iesit sub normal...OFFFFF...cred ca e depresia de dimineata.

AniS si bebelina mea dulce 16+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Anis,bine ai revenit ! Stai linistita cu sanii,ca asa patesc si eu......eu am alta problema : mi se intareste din cand in cand burtica.....stie cineva de ce sau ati patit la fel?

Apropo de cremele anticelulitice,am auzit de la o prietena ca cel mai bun este uleiul de masline,dar este bine sa il aplicam seara si sa lasam sa intre bine in piele,inainte de pijamalutze .

Cocoloasha,mamica de cocolosh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, trebuie sa ai mare grija cu ametelile. Daca medicul a vazut acea carenta de Mg si Ca nu ti-a dat nimic? eu iau un pumn de medicamente pentru ca am ajuns la o anemie atat de puternica incat afecta puiul. Cat despre sani, nu stiu ce sa iti zic. Ai mei sunt pe toane. Azi durerosi si tari , maine moi si nici nu ii simt. Uneori sunt grei si nu ii mai suport, alteori normali. Oricum e bine sa intrebi medicul mai ales ca tu ai trecut printr-un cerclaj.
Ai grija de tine si de BB.
Am si eu o intrebare (apropo de paranoia celor cu buritici...), voi aveti cumva scurgeri (nu sange... Doamne fereste ca m-am saturat) ?!?
Va pupa pe toate, desi mai rar decat si-ar dori

Briana si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

buna dimineata!

saptamana buna se cunoaste de luni dimineata....voi aveti spor la scris nu gluma:)....cred ca o fi o generatie de bb iulie-august...scriitori.

pe week-end a fost asa de liniste...ma bucur ca ati revenit as in forta...sa am ce citi

va doresc o zi buna si multa multa sanatate

peca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anis stai linistita, e din cauza cerclajului, ai trecut prin anestezie, e normal sa mai ai si ameteli, doar dr. tau stie ce trebuie sa-ti dea si ce nu. Au niste pararei atat de impartite mai fetelor......Eu de ex. am lipsa de Ca si mi-a zis ca ea nu-l recomanda pe timpul sarcinii ca nu stie unde se depune...asa ca ce sa mai zici...dupa cine sa te iei??
Katink felicitari pt. mentinerea greutatii!!! Esti brici!!!
Cocoloasha, si mie mi se intareste burtica pe mijloc asa dintr-o data si ma tine putin parca ma strange ceva si apoi revine...probabil uterul isi intinde teritoriul sa incapa bebe. Sper!!
Laura asteptam vesti bune de la tine!!

20 sapt.+4zile

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totha spune:

Ioana draga, chiar ca stai bine cu kilogramele.
Eu de saptamana trecuta am inceput gimnastica pt. gravide si ma gandeam mai demult ca poate ma va mai tine in frau cu kilogramele dar nici o sansa, e o gimnastica f. f. usoara mai mult joc de respiratie si intinderea muschilor si a ligamentelor. Oricum imi da incredere pentru ca ne invata cum sa respiram si cum sa depasim momentele grele din timpul travaliului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Brianamica....ba da mi-a dat sa i-au magne B6 4/zi, si Ca sa il i-au din lactate ,ca de acolo e cel mai bun.Eu in ultima vreme nu prea am m-ai baut lapte....dupa ce in primele 3 luni vroiam doar lapte si fructe...asa ca de ieri am inceput sa o fac iar.
Sa inteleg ca..la treaba cu sanii si la voi e cam la fel.?? De ex la mine, ieri si azi vad , ii simt moi,nu ma dor...dar vad vasele de sange proeminente pe ei...
Credeti ca are vreo legatura cu cerclajul? Sau pur si simplu asa evolueaza ei,cand asa ,cand asa?? La control la dr, o sa ajung la sf saptamanii..in fine, nu stiu cum sa fac sa nu mai imi fac griji...nu-s ce am..

Haideti ca vad ca ,inca ma m-ai tine paranoia asta...

AniS si bebelina mea dulce 16+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anis,
cu pieptul si eu patesc asa, cand ma dor, cand nu ma dor, cand par mai tari, cand sunt mai moi... nu cred sa aiba legatura cu cerclajul.
Incearca pe zi sa nu iti mai faci asa multe ganduri si ai sa vezi ca nu o sa mai ai vise urate

Briana,
eu am o scurgere, nu e chiar scurgere, nu stiu cum sa ii spun, dar analizele sunt bune, adica nu e nimica acolo. Din cate am citit si eu, am inteles ca se formeaza acel dop gelatinos si asta ar fi cauza... sau?!
Tie nu iti ia proba de secretie la fiecare control? Aici asa este si noteaza PH-ul in caietul gravidei... daca ti se pare prea abundenta sau groasa sau mai stiu eu cum mai ciudata, mai bine intreaba medicul.

Peca,
tu ce mai faci? Cum te mai simti? Cate kg ai luat pana acuma? Cu analiza ce ai mai facut?

Numai bine,
Katink sapt.17 + 5zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totha spune:

Contractii Braxton Hicks. Aceste contractii, neregulate, isi pot face aparitia incepand cu saptamana 20 de sarcina si pot fi simtite mai devreme de femeile aflate la cea de a 2-a sarcina. Durata acestor contractii este in general cuprinsa intre 15-30 de secunde, dar pot dura si pana la 2 minute sau mai mult. Mai mult sau mai putin dureroase si posibil incomfortabile, contractiile Braxton Hicks se resimt ca o incordare puternica a uterului in partea superioara si relaxarea lui graduala. Aceste contractii cresc in intensitate in ultima luna de sarcina, devin mult mai frecvente si posibil mai dureroase. Desi nu pot declansa nasterea, aceste contractii pot duce totusi la dilatarea colului uterin creind senzatia ca urmeaza nasterea inainte de vreme. Daca aceste contractii devin insuportabile si sunt insotite de dureri abdominale, ale spatelui sau ale pelvisului, si eventual sunt insotite de scurgeri vaginale, contactati urgent medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna, burticutze...mi-era tare dor de voi..si vad ca ati fost tare harnicute, ati umplut ceva pagini..
Bun venit, Alina...sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos..
Anis...ma bucur enorm ca e totul bine... nu-ti mai face atatea probleme...vise urate am si eu...dar incerc sa nu mi le mai amintesc...si sa nu ma gandesc la ele...stiu ca sunt doar vise urate.
Voua vi se intampla sa va doara uterul? ca vad ca de ieri il simt tare greu si ma doare...ca sa nu mai pun ca sambata noaptea m-a durut atat de rau, incat nu ma puteam misca...parca ii simteam marginile tari si la fiecare miscare simteam ca se sparge in bucati...eram efectiv paralizata de frica...daca m-as fi putut misca ma duceam la spital, dar intr-un final am luat un no-spa si m-a lasat durerea... credeti ca-i normal? sau pur si simplu era o contractie? habar n-am ...nu stiu nici cum ar trebui sa se simta o contractie...
Oricum... am intrat in 18 sapt si parca, parca greturile nu mai sunt asa puternice...sper sa nu ma laud degeaba...
M-am cantarit intr-o dimineata si cantarul arata cu 4 kg in plus...dar am o burtica....frumusica foc..
Pupici ..

Mergi la inceput