Mamici de iulie-august 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
Katink spune:
Totha,
multumim de informatii 
Ioana,
nu e intentia mea sa ma mentin la 2kg, doar ca si inainte de pe la liceu tot 47-48kg am si probabil ca si asta conteaza, ca nici inainte nu ma ingrasam repede, nu stiu. Oricum dulciuri mai mananc si eu, nu mult ca nu imi prea plac, dar mananc cand imi e pofta, nu ma abtin de la nimica.
Pupici,
Katink
sapt.17 + 5zile
irinabungau spune:
Anis nu intra in panica, cu siguranta ese din cauza anesteziei. Tin minte cand am avut gripa prin a 2-a luna de sarcina mi-au dat doctorii sa iau Tylenol care era singurul medicament recomandat in timpul sarcinii- un fel de paracetamol - si imi amintesc ca dupa o zi de tylenol nu-mi mai simteam sanii durerosi, nu mai aveam nici dureri abdominale... intrasem in panica. Era doar efectul medicamentului care calma durerile. Cred ca si la tine este efectul anesteziei, peste o zi-doua iti vei reveni.
Cat despre cosmaruri... nu vreti sa stiti ce vise oribile legate de bebe am...

Cat despre arsuri... am avut si eu dar foarte putin la inceputul sarcinii (eu am caz de ulcer in familie si cred ca de acolo mi se trage) dr acum sunt ok. Cat despre crescutul parului si arsurile... astea-s venite din popor... N-am de unde sa stiu care-i realitatea, mi se intampla prima oara minunea de a deveni mamica...
Pupici,
Irina si bebe 16 sapt
peca spune:
quote:
Originally posted by Katink
Peca,
tu ce mai faci? Cum te mai simti? Cate kg ai luat pana acuma? Cu analiza ce ai mai facut?
Numai bine,
Katinksapt.17 + 5zile
bine....mersi de intrebare
azi chiar f. bine...cel putin cu moralul...caci m-au trezit niste raze de soare...chiar daca e cu dinti si afara sunt -10°C
cu kg? pai de prin clasa a XI stagnez la 55, dar in vara cu serviciul si constructia casa in acelasi timp am cam dat jos...asa ca in 17 ian.(11 satp. sarcina) la control aveam 54,8kg....iar in 22februarie, (16 satp. sarcina) 56,8....adica 2 kg puse intr-o luna....in sarcina nu stiu exact cu cate am intrat...caci al meu cantar de acasa...a ajuns ceva gen
...la fiecare cantarire imi arata alfel...analize...inca nu am facut nimic....fiindca mi-a facut atunci analiza de glicemie si nu a spus nimic de rau, doar aceea urma de zahar din urina...., care...intreband in stanga si dreapta este cat de cat normala in sarcina..din cauza atator schimbari in corp....
m-am mai linistit putin acum...dar astept controlul din martie...asa mult nu mai am...doar 18 zile
doar ca incep sa isi faca si la mine aparitia arsurile....sau asta cred eu ca ar fi....asa ca dupa spusele babesti va avea par mult
peca
caterina71 spune:
Buna, burtici
Anis: ma bucur c-ai trecut cu bine peste interventie si anestezie. Cred ca azi nici nu mai ai ameteli, nu?
Cin: eu iau in mod curent 1 NoSpa pe zi pentru a evita contractiile, iar in zilele in care imi simt uterul intarit iau doua, timp de o zi sau doua, pana am uterul relaxat, asa mi-a recomandat medicul. Si in ziua respectiva si a doua zi, pe cat posibil, cat mai mult in patuc, lungita si fara sa pui mana sa faci ceva prin casa, ca treaba poate sa mai astepte. Si chiar te poate rasfata sotul cu mancarica la pat.
Eu m-am ingrasat pana acum 3,5 kg si a inceput sa se vada burtica. M-am masurat ieri si am peste burtica la fel de mult ca peste solduri si nu m-am ingrasat peste solduri sau la picioare, tot ce am pus este pe burtica! Mi-a zis medicul ca m-am ingrasat normal, asa ca stau linistita.
Pupici la bebeii din burtici, si voua
Cati si bb 17sapt + 2zile
isabelele2 spune:
Neatza burticutze,
Ce-ati mai facut?
ANIS: Bine ai venit inapoi,ma bucur ca ai trecut cu bine peste cerclaj,acum totul o sa fie bine,trebuie doar sa fii mai optimista,cit despre cosmaruri cred ca toate avem mai mult sau mai putin....asa ca duca-se cu noaptea!
DELIA si TOTHA: Felicitari pentru
-e,SA VA TRAIASCA si fie sanatoase impreuna cu mamicile lor

LAURA: AI MARE GRIJA DE TINE,sint sigura ca o sa fie bine.MUlt curaj si sint sigura ca BB o sa merite orice sacrificiu
si o sa ma rog sa fie bine
ALINA: Bine ai venit printre noi si SArcina usoara!
Eu fetelor,cred ca am facut o prostie: m-am epilat "jos" cu crema depilatoare (pentru ca nu mai reuseam sa o fac cu ceara) si acum am niste usturimi groaznice,oare nu-i prea toxica crema?Oare nu-i poate afecta aceasta toxicitate pe BBI?TAre sint ingrijorata....(si doar am cumparat crema pentru piele sensibila,pentru ca eu ma epilez total
) Ce ma fac acum?
VA pupicesc
pe taote cu drag,
Bella & Sandibelii(20sapt)
Katink spune:
Peca,
ma bucur ca esti mai bine.
Si la noi dimineata erau -10 grade, si din cate am inteles de la stiri, noaptea trecuta s-a inregistrat record de temperatura rece, pana la -30 in sud-ul Germaniei, brrrr.
Pare frumos afara, soare, placut, dar e geeeerrr...
Numai bine,
Katink
sapt. 17+
Katink spune:
In timp ce editam raspunsul anterior, am vazut ca a raspuns si caterina71, dar acuma nu mai este, e vreo problema? Nu poate ea sa posteze sau ce se intampla oara? Cand editez acuma acest mesaj vad iar raspunsul ei, in schimb cand merg pe pagina 7 nu apare nimica scris de ea...
Numai bine,
Katink
17+
Monica-Elena spune:
Anis stai linistita cu sanii. Nu este nici de la cerclaj si nici de la anestezie. Nu o sa te doara sanii 9 luni de sarcina. E absolut normal sa nu te doara. Acuma vei vedea o vascularizare mai puternica pe sani si devin mai grei cateodata. Stai linistita ca esti in regula.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
laura-s spune:
Am sunat acum sa vad rezultatele la triplu test si au zis ca sunt O.k si mi le pun pe fax mai tarziu.
Si pe mine ma dor sanii, din cand in cand, dar acum mai rar, la inceput era mai rau.
Pupici pe burtici,
Laura
corbioana spune:
Katink honey, pai sigur ca nu tre sa te abtii de la nimic atata timp cat esti genul care nu ia in greutate usor.
As vrea sa fiu si eu asa. Eu scap greu de kg...in general.
Asa ca eu mai trebuie sa ma mai abtin teoretic, mai greu cu practica...![]()
20 sapt.+4zile
Ioana