Mamici de iulie-august 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
KULTA spune:
Dragele mele, as dori, pentru linistea mea sufleteasca sa fac o clarificare: KULTA IN LIMBA FINLANDEZA ESTE TRADUCEREA PENTRU AUR SI PENTRU DRAGA(HONEY) asa ca nu vreau sa se creada ca ma laud ca sunt culta, Doamne fereste, si nici nu vreau sa-mi schimb nickname-ul pentru ca imi place mult.
Pupici
K14+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Katink spune:
Buna dimineata burtici!
Anis,
ma bucur mult ca sunteti bine! Sa stai in pat cumintica si te asteptam numai cu vesti bune!
Delia Grozav,
felicitari pentru bebelusa, sa fie sanatoasa si frumoasa!
Statistica ar fi 19 baieti si 11 fetite , poate are Isa 2 fete si asa mai reduce din diferenta
Alinabisbalina,
bun venit la noi si sarcina usoara in continuare!
Eu nu am arsuri, nici nu stiu ce sunt alea , adica ce simti cand ai arsuri?
Pe mine doar incepe sa ma roada stomacul brusc cand mi se face foame, si trebuie sa mananc ceva repejor, in rest altceva cu stomacul nu am
O saptamana buna tuturor,
Katink sapt.17+5 zile
corbioana spune:
Buna dimineata burtici!!! Ira e luni...si e o vreme...numai inceput de primavara nu e...
Alina bun venit printre noi, sa fiti sanatosi!!
Anis ma bucur ca esti bine si tu si bebelina ta!
O saptamana usoara si frumoasa!!
20 sapt.+4zile
Ioana
laura-s spune:
Buna dimineata,
dupa un week-end linistit, parca ma simt mai bine, chiar am visat azi noapte ca am primit rezultatul de la triplu test si e O.K. Azi dupa ora 11 trebuie sa sun sa-mi spuna cum e.
Va multumesc inca o data tuturor si sa stiti ca m-ati ajutat enorm. Pupici pt toata lumea.
Anis bine te-ai intors printre noi.
Alina bine ai venit printre noi.
Pupici pe burtici,
Laura
corbioana spune:
Laura iti tin pumnii! Sunt absolut sigura ca Dumnezeu va face sa fiti bine amandoi, pt. ca si el v-a ajutat sa luati aceasta decizie si sa aveti un bebelus al vostru si sunt convinsa ca va fi alaturi de voi! Sa ne anunti si pe noi cand primesti rezultatele! Mult noroc!!
20sapt.+4zile
Ioana
irinabungau spune:
Katink se zice ca toate gravidele au arsuri cand incepe sa-i creasca perisorul lui RECLAMA ILEGALA. Stii cum sunt arsurile? Ai luat vreodata algocalmin pe stomacul gol??? Cam asa se manifesta... Mai bine ca nu stii ce-i aia, iti doresc nici sa nu afli.
Pupici la buricei si o saptamana usoara va doresc!!
Irina si bebe 16 sapt.
totha spune:
Buna dimineata,
acum imi dau seama cat de mult timp a trecut de cand nu v-am scris, vad ca aproape toate fetele deja stiu daca vor avea baietel sau fetita.
Ca sa mai echilibram putin balanta va spun ca noi vom avea .
(UM 28.09.04 - acum am observat ca nu e trecut).
Va urez multa multa sanatate, si sa va bucurati de burtici!
Ps. voi cum stati cu kilogramele? Eu pana acum, sapt. 22, am in plus 7 kg, desi lumea zice ca nu se vede eu ma speriu putin cand ma urc pe cantar
corbioana spune:
Totha sa-ti traiasca fetita!!! Sa fiti sanatoase amandoua!
Cu kg stam care si cum mai bine sau mai prost pe aici Eu una am 20 sapt.+4zile si am 3.5 kg in plus. Cineva ar zice ca nu stau rau...insa eu ma simt pe haine "ce bine" stau adica nu mai am cu ce sa ma imbrac.
Insa sunt pe aici niste mandreti de mamici mititele care au cate 40 si ceva de kg de-ti vine sa le mananci.
Fiecare cu organismul si bafta ei cred. Eu mai incerc din rasputeri acum sa nu sar calul la sarat, dulce si gras...cand imi reuseste...
Pupici
Ioana
anis spune:
Va multumesc din suflet inca o data ,pt ca ati fost alaturi de mine...mii de pupici pe burtici.
Irina si Katink nu e adevarat faza cu arsurile si crescutul parului.Eu am avut arsuri f mari in primele 3 luni...arsurile pot fi si din cauza modificarilor hormonale, a digestiei mai lente etc. Eu am incercat multe in perioada aia, nu mi-a trecut cu nimik.
Felicitari gravidutzelor care au aflat daca e pe roz sau blue puiul lor!!
Si bine ati venit printre noi ,noile gravidutze!!
Laura_s, asa cum se prezinta situatia la tine, arata ca esti o luptatoare, asa ca fii convinsa ca si puiutul tau va lupta alaturi de tine.Lasa gandurile negre si incearca sa te bucuri de sarcina,indiferent ce probleme iti apar in cale.
AniS si bebelina mea dulce 16+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katink spune:
Hmmm, Irinabungau nu am luat nici o pastila pe stomacul gol... poate la mine e sarcina prea mica pentru arsuri
Totha,
felicitari pentru beblusa din burtica, sa fie sanatoasa si sarcina usoara in continuare!
Eu am tot 2kg in plus, foarte rar mai sare cantarul la 52, dar asta doar seara, in rest tot 51 arata. Insa am trecut deja la pantaloni de gravida, ca ai mei nu ma mai incapeau.
Laura,
sa ne dai de veste cand afli rezultatul.
Numai bine,
sapt.17+5zile