Mamici de iulie-august 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
JoyJ spune:
Am vrut doarsa va anunt ca din pacate eu ies din lista. Acum fix o luna (maine) am fost diagnosticata cu sarcina oprita in evolutie. Deci pentru un timp nu mai sunt pe lista dar nu ne dam batuti (bebele a fost dupa tratamente de sterilitate deci foarte dorit) si mai incercam, speram ca cel mai curand posibil (cand ne da voie dr.) sa revenim pentru cel putin 9 luni pe lista. Sa va dea Dumnezeu bebici sanatosi si frumosi si ne vedem pe la vara, toamna, speram.
pupici
JoyJ
blackpanterro spune:
Wow fetele ce harnice sunteti!!!!
Eu mananc de toate ce imi pofteste inima, mult peste si fructe de mare, chiar si stridii ca sotul meu le opareste
, mi-a spus doctorul ca atata timp cat ce mananc este bine gatit nu este o problema....pot manca orice.Cand am fost la doctor m-am cantarit si am pus 7kg in 21+sapt.Doctorul a spus ca este perfect.Din cate am vazut cantarul meu nu este prea bun, spunea ca am pus cam 10kg.
Toate celelalte teste au iesit bune la fel si triplul test, totul e ok.
JoyJ imi pare tare rau sa aud de bebe tau mai ales ca l-ai dorit atat de mult.Important este ca ai o atitudine pozitiva si vei incerca din nou.Dumnezeu sa iti ajute sa ramai insarcinata din nou si bebe sa se nasca frumos si sanatos.
Monik25am si Alina bine ati venit in randul nostru, sa auzim numai de bine de la voi :)
Adriana si Aidan 22sapt+1zi
gabirus spune:
Vad ca este multa miscare pe lista. Dar e foarte regretabil ca este in ambele sensuri
Mi-as dori sa fie numai intrari si sa nu mai avem iesiri deloc pana in iulie (hai sa zicem iunie, ca unii or fi mai grabiti, poate). Imi pare tare rau pentru toate fetele care au trecut prin tragedia de a-si pierde bebeii. Fiti tari fetelor! Sunt sigura ca doare inimaginabil de tare, insa nu va pierdeti capacitatea de a fi fericite si construiti o viitoare fericire ... sunt sigura ca nu va intarzia.
Cin, vroiam sa zic ca si eu am aceste dureri (tot observ ca le avem in aceeasi perioada - ce zodie esti? ... ce-i drept vineri-sambata a fost luna plina, deci nu e de mare mirare) m-am si speriat putin; la mine ele apar in partea inferioara a uterului, in vagin si pana la perineu si nu imi este clar daca sunt contractii ale uterului sau daca acesta apasa pe alte organe (vezica in spetza si intestinele). Dar ieri a fost mai bine iar azi mi-am revenit complet.
AAAA, si BUN VENIT noilor mamici de pe lista!
ne inmultim!
gabirus
alinabisbalina spune:
Dragele mele cata activitate pe forum.Am citit atatea mesaje incata nu stiu ce sa scriu mai intai.
In primul rand va multumesc de primire.M-am hotarat sa va scriu mai multe despre mine:am 26 de ani,sunt casatorita de 2.5 ani si sunt la prima mea sarcina.
Am avut un istoric zbuciumat dpdv al sanatatii aparatului genital care a culminat exacta acum un an cu o operatie de chist ovarian.In timpul interventiei mi-au desfundata si trompele,insa mi-au spus ca va fi mai greu sa raman insarcinata si ca va trebui sa fac instilatii si alte tratamente.De frica am amanat tratamentul insa ca printr-un miracol in toamna am ramas insarcinata pt prima data in viata mea.A fost primul test de sarcina care mi l-am facut.Nici nu stiam cum sa-l citesc.Timp de o luna nu mi-a venit sa cred.
Acum ma simt foarte bine insa iau tratament preventiv pt a nu pierde sarcina cu Gravibinon si Utrogestan.In rest iau Ferro-folgamma,Vit C,Materna si Ca lactic.Medicul imi schimba ratamentul luar in functie de evolutia sarcinii si de analize.
Referitor la diferitele problme despre care discutati voi incerc sa imartasesc experienta personala:
In final,am si eu o INTREBARE:
Stiti cumva daca zborul cu avionul afecteaza in vreun fel sarcina ?
alinabisbalina spune:
A, si am uitat sa scriu despre problema burticii sau a uteruui rigid.Eu iau No-spa de doa ori pe zi si in situatia in care burtica devine foarte rigida sau ma doare fac No-spa cu Papaverina injectabil.Pe mine m-a ajutat !
Va pup si va doresc toata sanatatea din lume !
Katink spune:
Alina,
eu nu am avut niciodata candida si am ph-ul 4.0 din decembrie de la primul control. Deci eu nu cred ca are vreo treaba cu candida, desigur asa cum am mai scris depinde cat de abundenta este sau mai stiu eu alte simptome...
Pe mine nu ma deranjeaza cu nimica, doar ca e ceva acolo care e mai umed
, in rest nimica.
Chiar sunt curioasa daca numai eu am asa ceva sau mai sunt si alte fete ![]()
Noapte buna,
Katink
sapt.17+5zile
Oana C spune:
quote:
Originally posted by Katink
Chiar sunt curioasa daca numai eu am asa ceva sau mai sunt si alte fete
Noapte buna,
Katinksapt.17+5zile
Katink,
Am citit ca este normal sa ai asa ceva cind esti insarcinata si cind nu esti, in jurul zilelor cind ovulezi.
Si eu am asa ceva; nu foarte mult, dar eu stau linistita, pt ca atita timp cit nu are aparenta de infectie, totul e bine.
Puteti sa cititi si aici despre asta (sint sigura ca toate stiti engleza).
http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/prenatalhealth/270.html
Bebelusa mea a inceput sa miste foarte mult in fiecare zi; a simtit-o si taticul ei de citeva ori, dar de obicei cind ii spun sotului sa puna mina sa o simta, ea mai misca doar 1 data, din inertie, si apoi se opreste, ca si cum vrea sa ii faca in ciuda
. Probabil ca si din cauza ca sotul are palmele foarte calde si ea simte asta. Va pup,
Oana C si
20+ sapt
Katink spune:
Buna dimineata burtici!
Oana,
multumesc
, foarte bun articolul.
Voi cam pe ce parte simtiti bebelusul?
Eu il simt foarte des de stanga, se mai muta si pe dreapta, dar nu sta mult, se muta repede inapoi pe stanga.
Voi ii simtiti pe mijloc, sau tot asa mai pe o parte ![]()
Poate e din capitoulul intrebari mai paranoia
, dar eu ma gandeam sa nu fie o problema cu uterul de i-o place sa stea mai mult pe stanga 
O zi buna,
Katink
sapt.17 + 6zile
Katink spune:
JoyJ,
imi pare foarte rau ca ti s-a intamplat asa ceva, va doresc din suflet sa treceti cu bine peste aceasta durere si sa fiti optimisti si cu speranta! 
Numai bine,
Katink
sapt.17 + 6zile