Mamici de iulie-august 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna dimineata, burticutze...
azi sunt ceva mai vesela...a fost prima zi cand nu mi-a venit sa ma intind in metrou (a se citi: sa lesin)..nici burtica nu ma mai doare... greturi mai putine...mai e si 1 Martie ..va ofer cate un martisor virtual si multe, multe ...sa aveti o primavara frumoasa (desi pe aici e iarna in toata regula)..
Gabirus...ma intrebai in ce zodie sunt...sunt rac...si intr-adevar am probleme cand e luna plina (de obicei legate de somn)...sa nu-mi spui ca suntem in aceeasi zodie?? pt ca, intr-adevar, am remarcat ca ne vaitam amandoua de aceleasi probleme in aceeasi perioada
Katink...si eu imi fac uneori probleme in legatura cu miscarile lui bebe..pt ca il simt de cele mai multe ori in partea dreapta sau central...si prea putin in partea stanga..dar probabil...i-o place lui mai mult acolo...
Referitor la secretie...de cateva zile am remarcat si eu ca e mai abundenta, dar am citit pe undeva ca e normala, asa ca nu ma mai gandesc la ea...
Pupici ..
Cin, 18 s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

O PRIMAVARA CU MULT SOARE IN SUFLET SI IN JURUL VOSTRU, SANATATE VOUA SI BEBEILOR, BUCURII ALATURI DE SOTI SI SA FITI CELE MAI FRUMOASE SI IUBITE MAMICI!!!!

Un MARTISOR calduros de la mine pt. voi toate!!!

20sapt.+5zile

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

LA MULTI ANI VOUA MAMICILOR PENTRU PRIMA ZI DE PRIMAVARA CU PRIMUL SAU AL DOILEA BEBEU IN BURTICA ! SA FITI SANATOASE IMPREUNA CU BEBEII VOSTRI SI ALATURI DE SOTI SI SA AVETI O NASTERE USOARA !

Cocoloasha,mamica de cocolosh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

buna dimineata si un 1 Martie plin de bucurii.......precum si o primavara frumoasa!

care primavara? stati asa ca vine! vine! caci ieri am comandat-o...spunea ca mai dureaza doar putin da vine!...deci avem sperante bune.....eu mai ales .... ca de 2 zile m-a trezesc razele de soare....acum nu intrebati de gradele "-" de afara....ca alea inca nu conteaza...doar cand ies afara

ati avut ieri iara spor la scris...."bun venit noilor venite"...iar pt. cine, din pacate pleaca, sa auzim vesti bune in curand!

o zi placuta va doresc

peca

_
http://community.webshots.com/user/peclitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Dragele mele prietene virtuale, va doresc o primavara frumoasa alaturi de familiile voastre si cat mai multa miscare in burtici!!!

JoyJ imi pare foarte rau pentru bebele tau, dar imi place ca esti optimista, nu trebuie sa-ti pierzi speranta. Cu siguranta minunea de a ramane insarcinata ti se va intampla din nou si ne vom revedea pe forum. Sa mai dai si pe la noi sa ne anunti cand se va intampla, bine?? Sanatate multa!!

In legatura cu scurgerile, am observat la mine ca sunt mai abundente de cand am inceput sa iau utrogestan. Dar am inteles ca este normal sa fie asa. Oricum, atata timp cat nu miroase si nu are o consistenta branzoasa nu cred ca avem de ce sa ne facem probleme.

Ieri seara mi-a tras RECLAMA ILEGALA un sut de-am sarit din pat asa de puternic a fost... si acum l-am simtit si eu pentru prima oara pe partea stanga, de obicei sta pe centru...

Va pup, sa primiti cat mai multe flori frumoase ca sufletele voastre,

Irina si bebe 16 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata burtici,

Un 1 Martie cu multe bucuriii si mai ales cu bebelusi sanatosi si voiosi!

Bun venit noilor mamici, si bun venit si mamicii de gemeni!

Joy, cuvintele nu cred ca te pot ajuta f tare in momentul asta.Tu esti singura care poti sa te ajuti, si dupa cum vad esti optimista,ai incredere in Dumnezeu!

AniS si bebelina mea dulce 17+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Burtici,

Si eu am observat ca scurgerile au devenit un pic mai abundente,dar nu ma deranjeaza cu nimik, nu ma ustura, nu ma mananca etc.
Stiu ca pt candida f mult ajuta iaurtul, atat baut ,dar mai ales pus comprese cu iaurt la intrarea in vagin,nu f adanc.

Mai fetele, eu nu mai stiu daca o simt sau nu pe bebelusha.Adica nu imi mai dau seama..dar tot asa bolboroseli mai mult pe stanga-mijloc, uneori am senzatia ca e ca o zvangnitura..cred ca pana nu o sa imi dea vre-un sut..nu o sa-mi dau seama pe bune.

Fetele, si pe voi va doare,mai ales cele la 17 sapt, partea inferioara a abdomenului, mai exact simtiti o presiune, si asa o intindere pe stanga si dreapta,alternativ? Sa ma sperii?

AniS si bebelina mea dulce 17+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Monik25me,
bun venit si sarcina usoara in continuare! Ce frumos ca ai gemeni!!! Stii deja ce sunt? Sunt fraternali sau identici?
Mai e o graviduta aici - Isabella- cu gemeni fraternali, e bine ca sunteti doua...

Numai bine,
Katink sapt.17 + 6zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

[font=Comic Sans MS][/font=Comic Sans MS]LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!!!
astazi este o zi speciala pentru noi din 2 motive:
1) mergem sa-l vedem pe bebe,facem eco morfologica de 22 saptamani si 2) implinim 2 ani de la casatorie asa ca vom merge sa petrecem dupa eco!!!...spre dimneata nu am mai putut sa dorm de emotii si nerabdare...sper sa fie totul bine...
Eu il simt pe bebe mai mult pe partea dreapta...probabil ca acolo are piciorusele!!!

O primavara frumoasa cu multe impliniri!!!

22 saptamani

Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Geanina,
succes azi la control!

La multi ani, sa fiti sanatosi si sa traiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraniti!!!

Numai bine,
Katink sapt.17+6zile

Mergi la inceput