Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
georgescu oana spune:
La Multi Ani Theodora , Katjia , Malina , Maria Cristina , Radu Paul si Raul !
Fetelor,un Martie fericit,aveti grija sa purtati argint cica asa e bine luna asta!
Malina multumim pentru buchet!
Alexandra aseara a plecat in picioare!!! Am mai avut noi tentative dar de data asta e adevarat,radia de fericire cu toate ca ziua intrega statuse cu botic.
Lavi in ce priveste investitiile imobiliare am citit ca terenurile vor fi segmentul de pe piata asta ,care va avea cea mai mare crestere,cu cat nu mai stiu , ca nu scria
Maine avem primul copilas,mai ,nu imi vine sa cred!
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
gabivalceanu spune:
La multi ani, sarbatoritilor de azi! In curind prindeti anul, pui mici, sa fiti sanatosi si norocosi si iubiti!
MIKY,multumim pentru invitatie, e dragut, dar noi din pacate nu putem veni, e cam greu din pitesti...Sper insa ca ne veti povesti si noua cum a fost
LAVI, asa ma gindesc si eu cu mincarea, sa-i sau ceva mai consistent dupa gipa (baitza), si lapte in completare. Cit priveste afacerile cu terenuri, eu cred ca merg. Daca as sti sigur, as face si eu acelasi lucru.Oricum, daca nu cresc preturile, e aproape imposiil sa scada
.
VEVE,in muntenia numai baietii ofera fetelor...
LUMINITA, Ioana lasa capul pe un umar cind se alinta si vrea s-o pup, nu m-am gindit niciodata la otita...Si se trage si de urechi uneori...Si a vazut-o doctorita de curind, deci n-are nimic.
UREZ tuturor o primavara plina si senina!!!
Gabi si Ioana
diana76 spune:
Dragele mele, va doresc din suflet o primavera frumoasa si senina! Sa fiti iubite si fericite!
Va multumesc mult pentru urarile de La Multi Ani!
La Multi Ani Theodora, Katja, Malina, Radu Paul si neaparat fratiorului nostru Raul !!
La noi in familie e mare sarbatoare astazi! Eu, azi, de 1 Martie implinesc 29 de ani, iar fetita mea, Maria, 11 luni! Eu sunt “martisorul” casei, iar fie-mea e “pacaliciul norocos” al casei! Din pacate tati nu e cu noi, dar ma voi duce eu la Oradea la el de vineri pana Duminica ca sa sarbatorim. Oricum cadoul de anul asta e substantial: o masina nou-nouta, un Chevrolet Kalos rosu!!! (pe care il astept zilele astea). Dragutzul de sot al meu mi-a spus ca asta e cadoul lui de ziua mea, de Paste, de Craciun, iar de ziua mea, iar de Paste si iar de Craciun! (hihihihi, adicatelea, pentru vreo 2 ani de acum inainte sa nu mai astept nimic!!)
Laura, super reteta de tort, imi cam curg balutzele!!
Micky, doresc si eu sa vin la petrecere, vin de la Sinaia, totul e ca petrecerea sa nu se suprapuna cu ruperea turtei la fetita mea, ca stii ca e o zi diferenta intre fetele noastre!
Oana, felicitari pentru Alexandra!
Mariana, pupici lui Stefan pentru urari!
Veve, si eu i-am facut mamei mele cadou: un buchet de frezii, o felicitare si potcoava de argint cu un trifoi cu patru foi pe ea, pe care sa si-o puna la lantisor. Si soacrei i-am trimis o felicitare cu un martisor din partea noastra. Asa m-am obisnuit de mica sa dau fetelor, femeior din jur si eu cadouri pentru ca eu oricum primesc ca e coincidenta cu ziua mea de nastere.
Codritu, si Maria mea e sacaita noaptea si vrea numai la tzitzi ca asa se alina… de ma dor rau si ma creia o pauzasc mereu ca sasuport durerea..desi azi-noapte a dormit mai bine. Eu cred ca o chinuie dintii astia care nu mai vor sa iasa!
Lavi pupici lui Hanna!
Diana si puiul Maria
diana76 spune:
Codritu, acolo unde nu intelegi, am vrut sa scriu "ma creia o pauzasc mereu", dar mi se mai misca cursorul de capul lui si daca nu-s atenta iese altceva decat am scris initial!! Mi-a mancat sufletul laptopul asta! trebuie sa-l dau ca si-a trait traiul si si-a mancat malaiul!
georgescu oana spune:
Diana,nu ar putea sotul tau sa vorbeasca cu al meu sa-mi faca si mie cadou o masinuta,nu am carnet dar pentru asa cadou, mi-as lua,s-o stapanesti sanatoasa si sa faci poze sa ne-o arati.
La multi ani tie si micutei!!
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
Fetelor sa ma laud acum ,sunt membru matur, mai am o steluta!
Martie-Aprilie
Rayuela spune:
LA MULTI ANI scumpicului nostru baiat RAUL!!
Sa cresti mare si voinic,sa ai parte de o viata fericita si plina de impliniri,multi pupici frigurosi din Nordul Europei,de la familia Flinstone(Catalin Amelie si mama soacra)
LA MULTI ANI scumpiceilor:
Theodora
Katja
Malina
Radu Paul
Ana Maria
Maria Cristina
Dragos
Ieri a facut Amelie citiva pasi buni singurica!!!
Ce copii maricei avem!!
Noi sintem pe picior de plecare,azi ne intoarcem acasa,va pup !!
Elena si pisicutza Amelie
Claudelu spune:
Doamnelor si domnisoarelor, 1 MARTIE calator v-a adus un MARTISOR!!!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
georgescu oana spune:
Hai ca esti o figura..una frumoasa de altfel!asta ultimul e de la Alexandra
Martie-Aprilie
LauraFlo spune:
LA MULTI ANI !
Theodora
Katja
Malina
Radu Paul
Raul
Ana Maria
Maria Cristina
Dragos
Sa fiti fericiti si sa-i faceti fericiti pe cei din jurul vostru !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004