Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Am fost cu baietii la pizza ! A fost super !

Clau super mesaj ! Ai o inspiratie de invidiat !

Multumim iubitelor ca va ganditi la noi ( cei bolnaviori si mucosi ) !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani Diana!!! .

Petrecererea nu cred ca va fi chiar de ziua Malinei ca pica joia si-i destul de greu sa faci petrecere in timpul saptamanii. Asa ca va fi fie in week-endul dinainte, fie in cel de dupa!
Si acum depinde si de voi, facem o petrecere cu mamici si bebelusi de martie-aprilie (in cazul in care sunt multe doritoare) sau ramane doar petrecerea aniversara a Malinei (la care puteti veni bineinteles si voi, sunteti toate binevenite). Dar functie de tipul de petrecere caut si sala (mai mare sau mai mica) si mai fac sau nu si alte invitatii (ca mai avem si verisoare, si prieteni de familie cu copii mici).
Nu stiu daca am reusit sa ma fac inteleasa.....ceea ce incercam eu sa zic: incercam sa organizam ceva in genul reuniunii mamicilor de ian-feb, adica fiecare vine cu un cadou si pleaca cu un cadou (pot trimite si fetele din provincie cadouri), intalnirea e doar pentru prichindeii din generatia martie-aprilie (plus fratii si surorile lor mai mari), stabilim impreuna toate amanuntele intalnirii sau ramane doar o petrecere aniversara la care oricine e bine venit si ma voi ocupa doar eu de organizare (cum e si normal), dar nu se va adresa doar bebelusilor de aici?!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Pai din Bucuresti cate fete am fi ca ele vin mmai sigur decat cele din alte parti?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani!

Katja
Malina
Radu Paul
Raul
Maria

Sa cresteti mari , sanatosi si cuminti si sa va bucurati alaturi de cei dragi.

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

VEVE, ai dreptate, baietii ofera de obicei martisoare totusi daca stau bine sa ma gindesc si eu i-am dat soacra-mii, si ea mie, si eu Ioanei, deci merge si asa. Numai barbatilor chiar nu ofer.

Revin.

Gabi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Salutare fetele!

Un 1 Martie frumos si plin de raze de soare!

Si daca tot incepem cu urari:

La multi ani!

Diana (am inteles bine, azi facem 29?)multi inainte
Maria
Raul

La multi ani!

Mariana merci mult.Ce-i drept la fel am gandit-o si noi (mai ales cu 2007 , cu UE, etc iar in ceea ce priveste castigul nu vrem mai mult decat sa acoperim creditul la banca (cu dobanda cu tot logo) si sa ne mai ramana acolo ceva de platiti taxele notariale si partea de inceput ce ne-ar trebui lichid daca ne vom lua aici ceva.Mai vedem noi.

Clau sa-ti traiasca puiutzul , mare,destept si cu bani multi (ca frumos e oricum)
Ziceai de bani, pai bani ne da banca iar curajul....voi hi hi hi.
multumim si de martisor.

Mickyyy ce idei frumoase ai.Taaaaaaaare as mai veni si eu,insa....Oricum distractie frumoasa si bafta sa va vedeti cat mai multe mamici cu bebici. (merci si de parerea cu pamantul)

Cine m-a mai sfatuit?! aaaa, Gabi, merci si tie.

Oana pusi la plimbareata Alexandra.
Ceva de genul am citit si eu parca in "Adevarul"

Diana draga m-ai dat gata cu al tau cadou. Ce-i drept ca la o mami asa tanara si frumoasa, nu se potrivea alta masina Oricum sper ca nu te superi daca 2 ani nu mai primesti nimic (atat de substantial ca fara cadou nu te lasa sotul)

Dragelor azi de 1 Martie eu si Hanna am primit de la papi al nostru cate un buchet de lalele fiecare ca martisoooooorr, tare dor imi e sa mai vad unul insa...ne multumim cu ce avem.

V-am pupat

PS:Cuscra ce ti-au adus cei trei flacai azi?

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Copilasi,mamici si tatici,va dorim si noi o primavara de vis,cu soare in suflet,zambete pe chip si multe dorinte realizate!
Un pupic dulce si-un martisor pentru fete!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Oana, o sa-l rog pe Cristi sa-i sufle la ureche sotzului tau, poate-poate te-oi alege si tu cu o masinuta...!
Lavinia, esti muuult prea draguta....acu' nu mai sunt nici asa tanara (ca l-am intrebat pe barbate-meu azi daca ma mai iubeste si asa batrana, iar el mi-a sps ca's cea mai buuuna!(hihihi); si nici asa frumoasa ca ma chinuie rau niste kg. M-am ingrasat de la exluton (antibaby) cam cu 4-5 kg si acum am renuntat la ele de vreo saptamana si tin cura....eu care mancam cat un tanc, acum mananc ca o vrabiuta. Am 65kg si vreau sa ajung la 60, sunt optimista ..nu???
Mikky, merci mult pentru urari. legat de petrecere, exact de asta mi-era frica: ca vei face ori cu o saptamana inainte ori in week-endul imediat urmator....si din pacate intre astea doua week-enduri oscilez si eu pentru taiatul motului la fata.....dar imi doresc muult de tot sa facem petrecerea prichindeilor. La mine e mai complicat ca trebuie sa vad ce data aleg nasii si sotul meu ca ei sun extrem de ocupati.
Diana si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

La Multi Ani, Diana!!!!
La Multi Ani puiutzii

Katja
Malina
Radu Paul
Maria

si La Multi Ani special, Raul!!!!! sa fiti sanatosi si frumosi si la punga grosi! sa traiti o mie de ani!

Fetelor, La Multi Ani si o primavara frumoasa ca puii nostri!

Micky, daca iti este mai usor sa facem impreuna, ok, eu particip, dar cred ca va fi greu sa ne si intilnim, d-apoi sa ne mai si organizam, asa ca tot va trebui cineva sa se ocupe de cele mai multe chestii, si eu zic ca daca tot ai inceput tu...

eu cel putin, n-am timp nici sa mor, abia ajung seara acasa sa stau cu Ana, o ora-doua si dimineata la fel...nu ca ma vait, ajut si eu cu ce pot, dar nu va bazati pe timpul meu. Oricum ar fi, eu vin! mai ales ca e in week-end!

lavi, sa stii ca asa e in Ro, investitiile imobiliare n-au scazut absolut niciodata, e cea mai buna investitie. Acum intr-adevar, e o flcutuatie cam mare a euro pe piata, e un moment mai greu, dar eu zic ca in 2-3 saptamini, cel mult o luna, lucrurile se vor aseza si sfatul meu este sa faci investitii, daca ai cu ce.

Veve, si la noi e la fel, barbatii si baietii dau doamenlor si fetelor martisoare. Noi pe timpul impuscatului stiu ca duceam la scoala la invatatoare si fetele si asa am ajuns sa dam si intre noi, era cea mai mare fala cine a primit cele mai multe martisoare, eu le purtam pe toate in piept, ziceai ca sunt general, dar ce mindra eram! ca deh, primeam multe, eram iubita in scoala...

hai ca m-am laudat destul, mai vorbim si maine!

pupici si seara buna si dimineata excelenta celorlalte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Miri, mercic de urare!! Eu de muuuult de tot vroiam sa-ti spun ca te-am vazut in sfarsit si eu la televizor!! De cand tot urmaream sa te vad si in sfarsit te-am vazut! Bravo, esti tare! E de inteles ca nu ai timp. Meseria ta iti ocupa mai tot timpul. Eu din fericire pot sa mai stau acasa si sa am grija personal de Maria.

Mergi la inceput