Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Luminita, Thea a avut otita si primul semn a fost febra dupa care am vazut ca se tinea cu miinile de urechiute, desi numai la una facuse.Ca sa te linistesti dute totusi la doctor cu David.
Sa stii ca mi-a trecut prin cap sa merg pe la Paris si sa fac si o escala de vreo 2 zile sa ma pot intilni cu cumnata-mea, dar era prea scump biletul cu Air France, asa ca mergem prin Milano.

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Salutare fetele!

Hai si eu sa mai scriu una alta si apoi fug la televizor, nu de alta (sa nu radeti) insa azi e finala la nemtzuci la "BigBrother" si nu ca ar fi ceva fff interesant insa seria asta a durat un an si m-am mai uitat si eu din cand in cand, deci....nu pot sa pierd finalul ;-)

Gabi intrebai ce primesc bb-ii seara.Hanna mea mananca in jur de 19 grisuletzul cu lapte (cu fructe,cereale depinde ce avem) iar cand o pun in patutz la 21-21,30 sticlutza cu lapte.

Clau draga faine aaventuri in zi de duminica dar....asa-i ca fu bine?? Deci?! asteptam povesti de la plimbarile tale fara Co?(sot-raul)

Diana sanatate fetitzei

Spiculetz povestea cu socrii m-a intristat si pe mine pt ca de multe ori stau si ma gandesc si eu oare cu ai mei cum e? Bine ca nu au pc acasa si nici sotul meu mania internetului (hi hi hi). Ce-i drept desi s-au purtat destul de bine (socreii cu mine) nu pot sa uit perioada cand eram prietena cu sotul meu si socrela umbla din "poarta in poarta" sa se intereseze de ce fel de nora va avea. Asa caaaaaaa....sa ne traiasca si....bine ca sunt unde sunt.
Ce mai vroiam?! Eu am lipsit in ultima perioada si nu prea stiu ce-i cu micutzul , harnicutzul si frumosul David. Operatie?!
Cu job-ul?! Inca n-am avut astfel de experiente.Bafta si nu te descuraja (pe semne ca firma aia nu te-a meritat)

Alona pupicei la plimbareatza Thea.

Si pt ca Mariana a pomenit de vanzari-cumparari apartamente etc, tot vroiam sa va expun o dilema a mea si sa va ascult parerile mai ales a celor de acasa (romania) in ceea ce privesc investitiile imobiliare.
De vreo luna ne jucam cu ideea de a cumpara ceva in Ro. O verisoara mi-a gasit un teren de casa undeva langa brasov insa pretul creste de la o saptamana la alta si.....dupa parerile unora si altora, in viitor s-ar putea sa fie sau nu o investitie buna. De mentionat ca am fi luat terenul ca peste cativa ani sa-l vindem la un alt pret , sa achitam imprumutul in banca (asta am fi facut la cumparare-credit) si sa ne mai ramana si noua ceva. Acu stau si ma intreb: se merita sa ma bag datoare in banca? Daca nu-mi scot banii bagati?Care-i piata? Imi spuneti parearea voastra va rog?

Va pus si o seara faina

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

MARIA[/b] si RAUL
Sa fiti sanatosi si cuminti!

Luminita, problema cu socrii e cam generala. Important e cat ii dai importanta. La noi e urmatoarea regura: la mine in casa soacra (nu am socru) nu are ce comenta (desi e sef la pareri si comentarii). Si stie asta din reactiile si atitudinea mea. Fata de mine e cu . Ar trebui si tu sa pui piciorul in prag si sa le spui ca nu permiti asa ceva!

Clau am auzit ca te-ai bucurat tare pt Steaua. Nu esti singura. La noi in casa a fost dezmat dupa meci! Sunt si eu super-fan.

Veve, Stefan al meu, de vreo 3 zile, nu mai zice altceva decat veve-veve-veve-veveveveveveveve. Si o tine asa toata ziua, de ma dor urachile (dar imi place la nebunie). Ma tot intreb: Oare pe tine te striga? Nu stranuti?

Anca, numai in mai veniti in RO ?! Si deja te agiti pt cadouri?! Le-ai cumparat sau nu ?

Lavinia, stii zicala asta: "cine da sfatul nu da punga"? Ei, asa suntem si noi acum. E cam greu sa sfatuiesti pe banii altuia. Dar uite ce am prins eu de pe la tv: tot urmarind pareri ale expertilor imobiliari (fiind interesata) am observat ca tendinta generala de a crede e ca, imobilele se vor scumpi in continuare. Si mai mult terenurile. O agenta zicea asa:" de 10 ani ne tot intrebam pana unde vor ajunge preturile si zicem ca nu mai au unde sa urce, dar ele tot urca". Si asa e. Nu se observa nici macar o stagnare a preturilor, ce sa mai vorbesti de regres. Si tot aud ca dupa 2007, adica dupa aderarea la UE, vor creste si mai mult. Eu sunt convinsa ca in investitiile imobiliare nu poate fi pierdere, dar acum depinde si cat castig vrei sa faci. Eu, daca as avea bani, as investi in imobile (si terenuri si ap; ap le-as da in chirie). Sa ne tii la curent cu hotararea luata.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (14 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">[b]O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

LA MULTI ANI!!!
Theodora, Katja, Radu Paul, Malina Ioana, Maria Cristina
LA MULTI ANI
scumpul lu mama, Raul Andrei
Mama ce copilasi mari avem deja Am o luna si facem anisoru Sa ne creasca mari, frumosi si cu mult noroc!!!

Veve, sa sti ca si eu am auzit de acest obicei, ba cel mai tare m-a mirat cand am auzit ca de 1 (parca) femeile fac cadouri barbatilor si pe 8 invers La noi, de ex., doar barbatii fac cadouri

Lavi, sa stii ca niciodata nu vei da gres daca investesti in imobiliare! Cred ca la ora actuala e cea mai buna si mai avantajoasa investitie! Asa ca , daca aveti curaj si binenteles bani nu stati pe ganduri!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nimeni nu se gandeste inca la retete de torturi pentru copilasi? Inca nu am nici o idee asa ca mai astept sugestii ca inca nu am primit nici una.
Veve la noi dau numai baietii/barbatii la femei atat martisoare cat si flori de 1 martie. Mie imi aducea sotul ghiocei, aici nu sunt ca inca suntem in mijlocul iernii la 1 martie.
Mickyy, buna ideea cu petrecerea, asa va si intalniti si mai povestiti. Sa ne tii si pe noi la curent. La ce tort te-ai gandit?
Lavi, Mariana, bafta la investitii.
Luminita, bafta la gasit job. Ce faci cu David daca mergi la servici?
Simona, bine ca mai luminat si pe mine cum e cu anxietatea asta la bb-i. Peobabil ca asat e ca sta agatat de mine ca disperatul, dar ce i-o fi apucand asa deodata?
Noi suntem inca sacaiti si mai ales noaptea. Se trezeste foarte des, plange si suge intr-una de ma dor sanii. M-am uitat sa vad daca nu-i mai cresc ceva dintisori si nu am descoperit nimic, sper sa nu il doara ceva ca prea e agitat si mai ales noaptea.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Nu stiu cum e obiceiul la noi in Moldova, dar la noi la firma TOTI barbatii ( vreo 30 la numar ) ne ofera martisoare, flori sau ciocolate, iar doamnele ii recompenseaza cu dulciuri .
Procesul de oferire-multumire deja a inceput ( am biroul plin de fori ), asa ca voi fi ocupata tare in aceasta dimineata !

O primavara plina de bucurii va doresc si multe multe !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Veve, cand eram eu mai mica stiu ca la scoala duceam martisoare la toata lumea, indiferent de sex, si la baieti si la fete, si la profesoare.
Acum cand ma facui mai mare vazui ca de fapt obiceiul e ca doar barbatii sa dea martisoare fetelor si femeilor, asa ca de ani buni stau si astept sa primesc, fara sa mai dau nimic . Am auzit si eu ca-n alte zone de 1 martie dau fetele la baieti si de 8 invers, insa in capitala cel putin doar baietii dau, si de 1 si de 8 martie!

Lumi, am fost acum o luna la intalnirea mamicilor de ian-feb. Vreau sa zic ca n-au avut cine stie ce pregatiri culinare, dar nu le-a simtit nimeni lipsa. Din contra, cred ca daca ar fi fost ar fi stat neatinse. Asa ca eu ma gandeam ca ceva bauturi racoritoare si alcoolice plus un mic bufet ar fi suficiente pentru parinti. Iar pentru bebici ma mai gandesc...o sa fie cu siguranta un tort din care sa poata si ei manca, niste biscuiti sau alte maruntisuri bune de rontatit pentru ei si mai vedem noi. Oricum ei n-o sa fie prea interesati de mancare. Cel mai important e sa fie mocheta curata pe jos, pentru ca presimt multe ture de-a buselea prin zona plus ceva jucarii.

Lavi, asa cum au zis si fetele, preturile la imobiliare tot cresc, asa ca indiferent in ce investesti (teren, casa, apartament) sigur ii va creste pretul in viitor.

Sis a nu uit, La multi ani sarbatoritilor Theodora , Katjia , Malina , Maria Cristina , Radu Paul si Raul !. Inca un pic (mai putin de o luna la unii dintre ei) si o sa sufle-n prima lor lumanare de pe tort (va vindem un pont, noi exersam inca de pe acum, i-a adus nana - adica bona - lumanari si o invata sa sufle-n ele )

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Alona multumesc pentru retete ! Sunt super, iar cantitatea e considerabila ( 112 pagini )!
Veve, eu cumpar martisoare pentru bunici si mamici, matuse, etc. Barbatii ofera femeilor martisoare.
Eu nu ma pot duce la mama doar cu martisor pentru ea si soramea, asa ca-i cumpar si tatalui meu o bere macar !
Codruta, iata ce tort voi face eu pentru ziua Dariei, bineinteles cu ingrediente suta la suta naturale ( nu din plicuri ca sa poata manca si ea ): frisca ( smantana batuta cu mixerul la care se adauga zahar praf dupa gust) pe care o folosesc la ornat, iar o parte o amestec cu crema de lapte pe care o folosesc la umplut tortul,
Crema de lapte : 1 litru lapte, 3 linguri faina, trei galbenusuri, zeama si coaja de la o lamaie, 150 gr unt, 150 gr zahar. Jumatate de litru lapte il pun la fiert, iar cealalta jumatate o amestec cu faina bine bine sa nu faca cocoloase. Cand laptele a fiert dau focul mic si torn printr-o strecuratoare laptele amestecat cu faina amestecand continuu, si adaug si galbenusurile frecate cu 2 linguri zahar. Untul amestecat cu zaharul il frec cu mixerul pana se topeste zaharul, si dupa ce se raceste compozitia cu lapte a adaug treptat ( cate 3-4 linguri odata ). La sfarsit adaug zeama si coja de lamaie. Si o las la racit ( eventual in frigider ).
Blatul: 6 oua, 6 linguri zahar, o cana faina , un plic de praf de copt ( daca nu esti sigura ca iti va creste blatul ) . Bat albusurile spuma cu un varf de cutit de sare, adaug zaharul treptat, apoi galbenusurile, praful de copt si faina. Il coc cam 30-45 de minute la foc potrivit ( pana se desprinde de pe tava ).
Il tai in trei, il umplu cu crema de lapte amestecata cu frisca, si-l ornez cu fructe multe si frisca. Uite aici o poza.Mie nu-mi iese chiar atat de frumos, dar pe aproape.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Din partea lui Stefan - - pt toate domnisoarele si doamnele din zona "bebelusi (in curand copilasi ) de martie-aprilie 2004".
Sa fiti iubite si fericite.

Laura m-ai nenorocit cu tortul asta! Arata de poti o saptamana.
Am o prajitura amarata in balcon, ma duc sa o mananc.
Revin.

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Na, ca am mancat ditai felia de prajitura! A fost buna, dar nu arata nici pe departe cu tortul Laurei.

Dar fetele, nimeni nu e azi la capucino? Toate sarbatoriti 1 martie???

Veve, si la noi se practica obiceiul ca barbatii sa dea martisor si de 1 si de 8 martie. Fetele mai dau pe la vreo matusa mai batrana sau la mame, dar cam atat.

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput