Mamici de martie-aprilie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna mamicilor,

Saphir si Clara, felicitari pentru copilasi, sa fie sanatosi si norocosi, iar voi sa va bucurati toata viata de ei!

La multi ani, Mamacita! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina si o nastere usoare si un copilas asa cum iti doresti!

Dupa cum vedeti, eu inca nu am nascut (culmea este ca la prima sarcina si fara sa fiu atat de stresata si avand un baietel-care se spune ca ies mai tarziu-am nascut in saptamana 39 si acum cu fetita, a 2-a sarcina, toata sarcina cu colul scurt, iata am intrat in saptamana 40). Chiar am inceput sa ma gandesc ca poate n-o sa nasc pana vineri, cand are Victor serbare la gradinita, de ziua mamei si imi tot spune ca mi-a pregatit surprize (i-am tot spus ca e posibil sa fiu la maternitate si a fost foarte intelegator, dar tare mi-as dori sa fiu acolo). Ma dispera vremea asta, faptul ca aluneca pe jos si ca e ger. As vrea sa ajung la medic, la o eco zilele astea, dar sotul meu este atat de ocupat cu mutarea si cu serviciul lui incat parca n-as vrea sa mai piarda timpul si cu mine la spital pentru o eco (as vrea s-o fac mai ales pentru a vedea daca nu are cordonul in jurul gatului). Oricum dr. mi-a spus ca nu e neaparat nevoie, ba chiar miercuri cand am fost mi-a zis ca nu ma mai cheama la control pentru ca spera ca intr-o saptamana sa nasc, dar iata ca maine se face o saptamana. Mie dr. nu vrea sa-mi faca peridurala, ea personal nu este intru totul de acord cu aceasta anestezie, prefera nasterile naturale si imi tot spune ca la a 2-a nastere o sa fie mai simplu decat la prima. Nici mie nu prea imi vine in conditiile astea sa insist pe epidurala, atata timp cat ea considera ca e mai bine fara.

Va pup,
Ana (saptamana 40, DPN 8 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Buna dimineata!

Azi e prima zi de primavara, va vine sa credeti????
La noi sunt -13 grade, dar e soare si frumos!
Eu va doresc sa aveti o primavara minunata,de neuitat!
Gata fetelor, mult curaj ca incepe numaratoarea inversa....
Azi e 1 MARTIE 2005 si eu va trimit tuturor, cu gandul, cate un martisor!

Oana si bb Letitia Medeea(35 sapt)
DPN 9 aprilie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita La multi ani!!! si tot ce-ti doresti tu!! O nastere usoara cu recuperare rapida si un baietel minunat!

Ana doctorita ta are dreptate. Cand sunt nasteri naturale, a doua e mult mai usoara si mai rapida. Deasemenea, la prima sarcina e intotdeauna procentul mai mare de mamici care nasc inainte de termen, nu are legatura cu sexul copilului. Ce zice Victor de surioara? Mariuca mea deocamdata e incantata de bebe, il pupa, il ia in brate si ii canta (evident burticii mele). Tinem pumnii in continuare!

tuturor si va urez sa aveti o primavara minunata!

Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

LA MULTI ANI FETELOR !!!! Va doresc ca aceasta primavara sa fie cea mai frumoasa din viata voastra si sa primiti martisorul mult asteptat adica

MAMACITA LA MULTI ANI !!!! multa fericire si sanatate ca-i mai buna ca toate

si pt toate fetele de pe forum si in special pt mamicile mele de martie aprilie

Adriana si bebelinul 31+

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mamacita, LA MULTI ANI, multa sanatate si sa ai parte de toate cate iti doresti alaturi de familia ta si de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Buna dimineataaaa!
Va multumesc pentru urarile care ma fac sa va simt atat de calde si apropiate!Va doresc tuturor o primavara de neuitat!Soarele care se afla in inima voastra (la noi chiar este acum soare si afara)sa topeasca orice urma de dusmanie si invidie care v-ar da tarcoale si sa incalzeasca bebelusii care au venit si pe cei care sunt gata-gata sa soseasca si sa le daruiasca in primul rand SANATATE (putini isi mai amintesc cu adevarat ce valoare incomensurabila are acest cuvant,nefiind doar o urare de rutina)!
Va sarut pe toate!

Mergi la inceput

Buna dimineataaaa!
Va multumesc pentru urarile care ma fac sa va simt atat de calde si apropiate!Va doresc tuturor o primavara de neuitat!Soarele care se afla in inima voastra (la noi chiar este acum soare si afara)sa topeasca orice urma de dusmanie si invidie care v-ar da tarcoale si sa incalzeasca bebelusii care au venit si pe cei care sunt gata-gata sa soseasca si sa le daruiasca in primul rand SANATATE (putini isi mai amintesc cu adevarat ce valoare incomensurabila are acest cuvant,nefiind doar o urare de rutina)!
Va sarut pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

MAMACITA, "LA MULTI ANI!" si multa fericire
Fetelor,la noi e asa de frumos azi de nu-mi vine sa cred. Primavara de-a dreptul. Si pentru ca e 1 Martie va trimit tuturor cate o floricica .
Uite ca a mai trecut o zi si eu tot burtoasa sunt . De unde aveam presimtirea ca voi naste cu doua saptamani mai devreme incep sa cred ca bebelusa mea vrea sa stea mai mult de 40 de saptamani la mami in burtica, desi nu mai incape (isi scoate toata ziua piciorusele prin burta). Sau ... poate a gresit la eco si o fi un bebelus

Gabriela (DPN 9 martie) & Laura Andreea (9 aprilie '01)

Mergi la inceput

Ia te uita, s-a postat de doua ori!Cu atat mai bine,sa va ajunga urarile mele la dublu!
Crengutalil,buna treaba cu camasutele de noapte,sunt la jumatate de pret fata de cat le-am luat eu.Mie astea de la bbtau.ro imi vin pana la genunchi si sunt cu 5 cm mai scunda decat tine.Ai doua solutii,functie de socotelile proprii financiare,mai ales ca mai ai un copil si probabil nu-ti permiti sa dai cu banii pe fereastra:ori,daca nu-ti par totusi prea scumpe,poti comanda la bbtau.ro si cand te suna pentru masuri sa le spui sa ti le faca atat cat doresti de lungi,ori,daca ti-au placut acelea de care spuneai,de ce nu le atasezi un volanas,ca tot se poarta iar?
Eu,avand trei servicii si muncind pe branci pana la varsta asta,neavand alte obligatii,am un cont suficient,plus ca are si sotul un aport substantial.Dar nu intotdeauna a fost asa si nu am fost si nici nu sunt o snoaba,asa ca, pricepandu-ma la croitorie,gaseam solutii la te miri ce de toata lumea credea ca n-am decat haine scumpe.In fond,conteaza cum porti hainele,nu pretul sau firma.Volanasul se pune extrem de usor,o poti face chiar si la mana,daca nu ai masina de cusut,si arata sexy fara a te lasa in pielea goala.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Felicitari noilor mamici - Clara, Saphir si probabil deja si Ellinia. Refacere grabnica si bebeii sa creasca sanatosi si voiosi.
Lorelai - iti urez sa o aduci si pe Livia cat mai repede acasa, sa creasca fetele sanatoase si sa va bucurati de ele.

Mamacita - La multi ani ! Care "mama batrana" ? Nici vorba de asa ceva - nici la minte, nici la trup. Fiecare are varsta pe care o simte, asta e parerea mea. Iar un copil la peste 30 ani cred ca te face sa te intorci din nou la copilarie.

Iar acum trec la chestiuni "tehnice":
Oana, tratamentul care il aplic eu este urmatorul: dimineata, pe stomacul gol 1-2 lingurite de miere, un pahar cu apa, un iaurt (in care mai adaug putina miere) cu un baton de cereale (Corny), o cafea (dr. zice ca e OK si se spune ca trebuie redus (nu neaparat eliminat) consumul de cafea la 1 ceasca pe zi). Apoi, la servici, inca o cana cu apa, pe care incerc sa o tot umplu si sa o golesc toata ziua.
Tot de pe forum, am gasit si un alt remediu - lapte si portocale (dar n-a mers decat putin, tot cafeaua este de baza).

In legatura cu sutienul pt. alaptat: nu inteleg de ce ati luat marimi mai mari decat masura pe care o aveti acum. Mai cresc sanii si in ultimele saptamani ? Mai cresc si dupa nastere ?

Joi o sa ma duc la control (o sa am 33+5). Sunt curioasa daca o sa fie doar un eco sau vor mai fi si alte investigatii. Voi ce stiti pentru perioada asta ?

In legatura cu miscarile lui bb : pe-al meu il apuca sportul de pe la ora 6 seara si o tot tine asa pana cand ma culc (indiferent ca e 10 sau 2 noaptea). Ba loveste, ba se rasuceste. Voi ce stiti ? Asta va fi programul si dupa ce o sa iasa in lume ? De asemenea, misca mult atunci cand in jurul meu este galagie (chiar daca eu sunt linistita). Oare il deranjeaza zgomotele ? Mie imi place teribil sa il simt cum misca, nu ma doare decat cand ia la pumni zona de jos.

Dana si bebe 33+

Mergi la inceput