Mamici de martie-aprilie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
oanamc spune:
Dana, din experienta prietenelor mele si din ce am citit, e recomandat sa cumparam sutienul de alaptat cat mai aproape de momentul nasterii, pentru ca sanii cresc mai ales in ultima perioada.Acum, tinand cont de dimensiunile pe care le avem si de faptul ca obosim repede, nu e bine sa lasam chiar pe ultimul minut pentru ca nu facem fata aglomerarii din magazine, sau chiar drumului cu masina(sunt multe gropi in Timisoara).
Am inceput deja tratamentul cu miere, si iaurt, dar din pacate, oricat mi-as dori sa savurez o gura de cafea, imi e teama.Nu am mai baut din august, cand am aflat ca sunt insarcinata, iar acum am insomnii prea crunte ca sa ma incumet la excitante.Sunt sigura ca ar functiona, dar o las ca remediu extrem....
clio spune:
LA MULTI ANI , MAMACITA! SA FII SANATOASA, SA AI PARTE DE UN BB ASA CUM AI VISAT!!!
FETELOR, FIE CA PRIMAVARA ACEASTA SA VINA CU CEI MAI FRUMOSI, PAPACIOSI, SANATOSI BEBEI PENTRU VOI, TOATE!!!!!!! SA AVETI PARTE DE RAZELE SOARELUI, DE LUMINA ZILELOR DE PRIMAVARA, DE PARFUMUL FLORILOR DE PRIMAVARA, DE CERUL SENIN SI POMII INFLORITI!!!!!!
NICOLETA SI BEBELUSA +32
gabrielaveres spune:

LA MULTI ANI MAMACITA, multa sanatate si sa ai parte de un bebelus sanatos voinic si care sa iti umple viata numai de bucurii si impliniri.

LA MULTI ANI si voua fetelor,sa aveti parte numai de bucurii si inspecial de bebelusi voinici,plini de sanatate, voiosie si care sa va umlpe viata de momente de neuitat.

Gabriela
cu
14 aprilie2005
Noi
ninocikap spune:
Buna tuturor,
am intrat o fuguta doar cat sa va urez tuturor o primavara frumoasa cu multe flori in viata voastra, cu bebei sanatosi si frumosi, si sa va bucurati de ei atunci cand se vor hotari ei sa apara in viata voastra.
multe
si zile senine.
La multi ani!!! si pentru Mamacita si o viata frumoasa in continuare.
V-am pupat.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
coral spune:
Am deschis pagina 17, haide-ti cu martisoare, urari de bine si cea mai frumoasa primavara,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44215" target="_blank">aici
There is a difference between knowing the path and walking the path.