Mamici de martie-aprilie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor eu v-am spus ca aveam burtica si inainte, cu toata aerobica mea, cateodata muream de ciuda ca nu puteam sa posrt si eu pantaloni cu talie mai joasa sau o bluzita cu vedere la burtica, dar mai am putin si nasc si mi-am propus sa arat ca o balerina, ,

coral eu am pus cm peste buric, asa mi-am masurat burtoiul
cat despre sutien, eu cand l-am probat l-am pus peste pulover , aveam unul mai subtirel, si m-am gandit eu ca tamponul pt san ala nu are cum sa fie mai gros, asa am luat eu masura

fetelor maine va promit ca pun poze ca azi n-am mai ajuns in parc

va pupa Adriana si bebelinul 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Clara, multe felicitari pentru bebelinul tau!
Roxana,cred ca ne facem degeaba probleme cu greutatea,in ziua nasterii vom pierde cam 10 kg(sper).
Hiroral,sunt de acord cu Roxana, spune-le japonezilor ca noi, romancele suntem femei zdravene, sanatoase nu ca pirpiricele lor.Nici nu cadem in extrema cealalta(ma refer la obezele din USA).
Adriana, sa stii ca inainte si eu "ma reglam" cu cafeaua de dimineata,dar inca vreo cateva luni nu poate fi vorba de asa ceva(pana dupa ce alaptez).
Danna J,si bebelina mea sughite in fiecare zi, draga de ea!Imi e asa mila si ma simt atat de neputincioasa, nu pot sa fac altceva decat sa mangai burtica si sa ii vorbesc!

Oana si Letitia Medeea
DPN 9 aprilie 2005

Mergi la inceput

Coral, trece-mi si mie in listuta mamaicilor DPN-ul: 9 APRILIE 2005.
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara la mamicute si burticute,
Cred ca nu ne intrece nimeni la postat mesaje pe forum.
Clara[/b], felicitari pentru puiutul tau. Multa sanatate tie si lui!
[b]TeodoraRacz
, si eu am circumferinta burticii 94cm la 32 saptamini.
Fetelor, e o mica diferenta de citiva centimetri cind masori burtica in pozitie culcata sau in picioare. Medicul deobicei ma masoara(la fiecare vizita) in pozitie culcata si noteaza in carnetul prenatal.
Oanamc, si pe mine m-a ajutat compotul de prune uscare si iaurt cu musli pentru constipatie. Acum nu mai lupt cu asta ca a plecat de la sine.
Miine mergem la eco! Sunt asa de nerabdatoare. Mai ales pentru ca noaptea asta am avum 3 contractii la diferenta de exact o ora toate, care parca imi creau un discomfort sau poate chiar o durere usoara. Iar azi la serviciu am simtit de vre-o 2 ori niste intepaturi jos. Sper bebe sa mai stea la caldurica inca 2 luni.

Pupici la toate si multa sanatate!
Nati si bebelina(32 sapt.)

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc,multumesc,multumesc,sunteti toate niste scumpe si m-ati coplesit cu complimente.
adrianafedorca,mi-e imi place burtica ta,e mare dar e tare dragalasa,adevarat simbol al maternitatii,si-mi place ca-i tuguiata.Sa-ti traiasca.M-a cam luat anxietatea,pe mine care de obicei sunt extrem de calma,vad ca pana acum nimeni n-a nascut la dpn.Macar sa nu fie inainte de 36 saptamani...da Doamne!
coral,burtica am masurat-o pe diametrul care mi s-a parut a fi cel mai mare(peste buric),iar sutienul l-am probat peste cel pe care-l purtam,care n-avea nici bureti nici balene,si am mai pus la socoteala 3-4 cm,cat ar mai creste sanii in 2 luni+tamponul ptr.san(judecand cam cat mi-au crescut in primele 31 sapt:de la nr.80 la noi am ajuns la 85,apoi 90).
Cu constipatia toate sfaturile sunt bune,functie de reactivitatea fiecarui organism,problema este ca dupa un timp organismul se adapteaza.Eu vad ca am reusit sa mentin un tranzit zilnic cu 1/2 ceasca de cafea pe care o beau zilnic cu muuuult lapte(e adevarat ca lasa de dorit consstenta,e cam tare,dar asta e,nu le poti avea pe toate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Fetelor, mare viteza aveti la scris, abia apuc sa va citesc....Felicitari celor care au nascut si multa sanatate lor si bebicilor lor,sa auzim numai de bine....Eu vroiam sa va intreb in ce saptamana se intoarce bb?Eu am intrat in 33 azi si e tot cu capul in sus, sper sa se intoarca ca nu vreau cezariana , stiu ca te refaci mai greu si eu nu am pe nimeni in afara de sot care pleaca dimineata si vine seara tarziu, si mai am si un baiat de 6 ani care ma freaca...asa ca vreau nastere normala cu epidurala, dar daca nu se intoarce bb?In alta ordine de idei, celor care nu8 si-au cumparat camasa de noapte, are la Cocor undeva intr-un magazin din colt(pe la etaj 2 parca)camasi speciale de alaptat , cu taieturile acelea la ambii sani acoperite de platca cu 260.000, avea pe roz, bleu, galben, tare faine..Problema mea e ca eu am 1.80 si mie imi veneau mini , si ma gandesc sa umblu asa sexi prin spital...Dar daca nu gasesc altceva...Cam atat am vrut sa va spun, astept sa-mi spuneti ce stiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Clara, felicitari!! Numai bine si tie si micutului Sebastian!
De ce spui ca nu-l poti alapta? Incearca culcata pe o parte si cu bebe langa tine sau stai pe un colac. Daca se obisnuieste cu suptul din biberon l-ai pierdut de client la alaptat. Din biberon se suge altfel decat de la san si laptele vine mai usor. Odata obisnuit cu stilul asta de supt o sa respinga sanul. Tinem pumnii sa te refaci repede!

Crangutalil mai e timp sa se intoarca bebe. De obicei se intorc mai devreme, dar sunt destule cazuri de intors la 36 de saptamani sau chiar mai tarziu. Depinde si cat e de mare.

Oanamc mi-am mai adus aminte de un remediu pentru constipatie. Incearca si cu taratze cu iaurt. Gasesti la piata taratze. Sunt foarte eficiente si au si vitamine. Succes!

tuturor!

Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 32+

Mergi la inceput

Fetelor, sunteti niste dragute!
Multumesc tuturor pentru sfaturi si remedii impotriva constipatiei!
Incepand de maine intru in antrenamente si trebuie sa ies invingatoare.

Va tin la curent, sa vedem ce solutie functioneaza!
Noapte buna , gravidute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

`Neatza burticutze!!
Clara felicitari si sanatate multa atat tie cat si baietelului tau!!
Astazi avem o sarbatorita printre noi si cu acesta ocazie
vreau sa-i urez sanatate multa ,fericire,un bebe mare si frumos precum mamica si tot ceea ce-ti dorestiLA MULTI ANI MAMACITA!!!
Mai fetelor nu stiu cum aveti voi asa diametru la burtici ca eu de cateva saptamani incoace tot numai 91 de centimetri am si sunt in saptamana 35 si 3 zile astazi...Mie imi masoara burtica stand culcata pe pat.
Roxana si Oana multumess pt sfaturi,data viitoare cand ma vor stresa iarasi cu kg le voi spune ce au zis prietenele mele de pe forum
Adriana ti-am vazut si eu pozele si esti o scumpica. Sa-ti traiasca burtica,pt care pot spune ca si eu te invidiez
Vad ca mai toata lumea naste inainte de termen si...nu stiu ce sa mai zic, nu se stie niciodata cand va vrea bb sa vina pe lume...
Va las acum intru mai tarziu

Raluca&bebelusa 35 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Na ca uitasem ceva sa va trimit tuturor cate un buchetel de ghiocei virtuali.SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA!!!

Raluca&bebelusa 35 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput