Bebelusi de sept-oct 2004 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Alinah, bine ca v-ati facut bine! Iar dintisorii...lasa ca vin si ei....poate ca popcorn-ul, asa cum zicea Adela.

Muttzi, este o carticica din plastic ce se poate da bebelusului si in apa. Are 8 pagini cu desene animate foarte viu colorate. Fi-mea dupa ce o studiaza, trece apoi la degustat...si tare ii place.
Eliana, eu am luat-o azi din Cora de la raionul pt bebelusi, mai exact pe randul cu cadite, servetele umede, etc.
Sa-mi spui cum iese cremsnitul. Acum vin eu si spun ca n-am vazut foi...dar poate nu m-am uitat cu atentie.
Wow....ce bine ti-a papat pitica piureul cu carnita. A mea a mancat doar 40 gr si alea cantate si rascantate.
Eu sunt cu nervii la pamant. Pana acum a papt doar 200 ml lapte si 100 gr de piure fructe, legume, cereale. Deci 300 in total toata mancarea pana la ora asta si mai avem o masa de laptic unde nu cred sa bea mai mult de 100-120 ml. La capitolul asta mergem din rau in mai rau. Nu vrea si gata!
Toata ziua vrea doar sa se joace, sa chiuie, sa se invarta prin pat.
Acum ma duc sa-i fac baita si poate ii vine si cheful de papa.

Va pup!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Of Mihaela ce chioara sunt... am fost azi in Cora si am fost mai ales la raionul de bebelusi, ca mai mutl pentru maimuta am fost la cumparaturi. Si n-am vazut... Lasa ca ma uit data viitoare.
Foi de cremsnit sunt unde sunt si blaturile de tort, pe langa dulciuri, cafea... Eu am intrebat pe unul din angajati si ei mi-au spus unde sunt. Maine fac cremsnit ca mai imi trebuie amidon... am uitat sa iau
In legatura cu mancatul o sa vezi ca incepe Alexia sa pape mai bine daca ia si vitamine. Cel mai important este ca e vesela, sanatoasa... o sa inceapa sa pape mai bine. Si eu m-am mirat ca a mancat maimuta mea asa bine piureul cu carnita... sper s-o tina tot asa si sper sa traga si Alexia cu ochiul si sa se apuce si ea sa pape mai bine.

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Fetelor, Stefan s-a apucat de mancat, azi a mancat cu pofta tot ce i-am pregatit, si la ora 18 150 ml de cereale cu lapte si seara 150 ml de lapte... si acu doarme. El se mai trezeste din cand in cadn si plange, probabil il supara gingiile.
Ce sa va mai zic? mi somn...si cred ca ma alatur langa Stefan la somni pentru ca in curand se trezeste si tre sa ne plimbam prin casa. Azi noapte am dormit cu el in bratze rezemata de perina... si m-am trezit amortzita... Interesant ca daca incepe sa planga si il ridic din patutz si-l asez la mine in bratze se cuibareste si adoarme imediat...dar daca incerc sa-l pun la loc in patutz...se trezeste si plange...Sper sa nu devina o obijnuintza.
pupici

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Mai Ana, licuriciul meu nu doarme decat la el in patut. Cateodata cand mi-i drag tare (mai exact cand simt ca explodez de drag ce mi-e!) as vrea si eu sa-l tin langa mine sa doarma... dar ti-ai gasit! Zgatia mica incepe sa chiuie, sa faca podu' de sus, ma rog... agitat tare. Doar cand papa titi ma pot bucura sa-l am langa mine... din pacate productia scade... si momentele de tandrete odata cu ea!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Mel g- eu am cumparat robotul de la chicco. Inca nu i-am dat puiului meu dar te tin la curent.
Cristina (Herra)- cerealele de la Nutriben sunt de orez, de porumb, de tapioca.Separat.
Am vazut numai la farm. semis de la gara.
Mihaela (roandre) a dat un asemenea amestec Alexiei si parca imi amintesc ca nu prea i-a placut. Concluzia a fost ca, daca vrei sa-i dai cereale, sa incepi cu un singur tip.
Fetele, daca cumva gresesc, corectati-ma!
Sucul de fructe de la ora 10 il dati inaintea laptelui sau dupa? dar supa?

Ioana si Andrei (14.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare din nou,

Intru iar pe fuga ca vreau sa ma apuc sa fac aluat de foietaj, ca maine ma trezesc de dimineata sa bucataresc pentru weekend.Probabil voi face mai mult aluat (cateva portii) si o sa-l pun la congelator si pentru alte dati.
Noi aproape nu avut timp de respirat azi:o tura la cumparaturi, am venit sa o hranim pe Alma(200ml),la cumparaturi, la alt supermarket ca nu la toate sunt ingrediente pentru torturi (cel putin nu ce voiam eu), apoi iar papa pentru Alma (piuree de morcov cu conopida si orez, aprox. 80g +120ml lapte), apoi cina, apoi inotul lui mami, apoi baita Almei si iar laptic (tot 200). Alma a papat pana acum cam 720 ml lapte + 80g piuree + 60 ml suc si cred ca mai bea putin laptic inainte de culcare sa stiu sigur ca doarme toata noaptea. Slava Domnului ca nu am avut deloc probleme cu hranitul ei niciodata, papa intotdeauna foarte bine, ea ar vrea chiar mai mult (intotdeauna bea 200 ml laptic, iar cand papa piuree , bea cam 200 ml minus cantitatea de piuree).
Ana, o sa caut dieta postata de mine acum cateva capitole ca sa nu o mai scriu o data si o sa ti-o trimit pe PM. Principiul e: 3 zile dieta+1 zi pauza, fara exagerari (fara dulciuri, cu grasimi cat mai putine, nu cantitati industriale) . Mi-a fost destul de greu la inceput, dar acum ma simt excelent urmand-o, mai ales cand ma urc pe cantar. A devenit aproape un nou stil de viata pentru mine, nu mai simt nevoia de a manca asa de mult (cam asa eram eu in timpul studentiei la capitolul "pofta de mancare").
Ralucule, pumnii nostri sunt stransi bine in continuare pentru voi. Sa ma suni sa-mi spui ce ai facut. Neaparat!!!
A propos de cartof, si aici se poate da bebelusului de la 4 luni si este prezent in aproape toate combinatiile de piuree din borcanele.
Mihaela, carticica voastra e din aia cu foi mai groase , plastifiate,mai micuta, in forma de patratel, de luat in baita? Ca atunci vorbeam de alta carticica. Noi ziceam de o carticica fosnitoare, ale carei pagini fosnesc ca celofanul, patrat mai mare, tot cu imagini, doar ca paginile sunt mai subtirele si materialul fosnitor e inauntru,deasupra fiind un soi de panza (bumbac cred).Oricum, si carticica aceea e foarte buna, si Alma o papa pana la urma.
Aissa, asa stiu si eu ca tine cum sta treaba cu tetinele. Aici scrie pe alea cu orificiu in forma de x ca sunt pentru cereale sau mancare semisolida.
Bozo, tu pe unde stai in Germania? Ca de ai sta aproape de Olanda, ai putea trage cu ochiul din cand in cand pe Marktplaats.nl sau Marktplaza.nl si poti gasi oferte super daca te uiti la kinderen si apoi la kinderstoelen. Eu asa i-am luat Almei un scaun de masa nou nout (omul cumparase un lot mare de scaune de la un depozit), cu doar 30 de euro (si pretul in magazin la un astfel de scaun e de 100 euro).E din lemn, super fain. Poate ca mai are. Mie mi-a convenit ca e si fff aproape de mine
Gata, am plecat la aluatul meu. Noapte buna si pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Gata, al noi ziua s-a terminat cu 370 ml lapte si 100 gr mancare semisolida. Fffff putin dar probabil e obisnuita sa pape mai putin. Vitamine am inceput sa-i dau dar nu prea vrea, nu-i place gustul dulce si nu le inghite, mai ales ca trebuie sa i le dau dupa ce papa.
Sa speram ca or sa-si faca cat de cat efectul si o sa pape si maimuta mea putin mai mult. Maine ii bag iar 5 mese pt ca nu se poate doar cu 4 mese.

Danyce, carticica e ca un patratel, plastifiata, cu paginile moi (cred ca au burete in interior) si mai grosute. Maine cred ca ii fac poze si va arat despre ce e vorba.

Ionika, nu eu i-am dat combinatia aia de cereale. Parca Aissa intreba de ele acum ceva vreme.
Eu sucul de fructe i-l dadeam inainte de laptic dar vazand ca nu mai bea bine lapticul i-am scos sucul de fructe si i-l dau la vreo ora dupa masa de fructe (de vreo 3 zile nu i-am mai dat deloc suc).

Angela, parca vorbesti de bebelina mea. Si ea la fel...se simte cel mai bine sa stea/doarma singura in patut. In brate la mine se arcuieste, se da pe spate, incearca sa se ridice...doar doar o scapa din stransoarea mea...hihihi
Pacat ca la noi nu mai exista acea tandrete data de alaptat.

Eliana, nici eu nu le vazusem pana azi cand nici nu ma dusesem dupa ele special. Eu cautam ratuste de apa si am dat si peste carticica.
Lasa ca data viitoare le gasesti tu!
Deci maine faci "bunatati". Sa-mi trimiti si mie pe PM reteta de la crema ca foile m-am prins cum se fac . Eu maine fac tort pt bebelina mea ca face 6 luni si vom merge la bunici sa ne sarbatorim.

Noapte buna!

PS: Pufymic, ce mai face Alesio mic?

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Doamne Pufymic prin cate treceti, sanatate si multa putere!

Mihaela, copii nostri se pot lua de mana, si Dami al meu mananca f.f.f. putin si nu reusesc sa descopar cauza. In primul rand am cercetat gurita dar nici urma de dinti. A scazut foarte mult cantitatea de lapte bauta din momentul in care am inceput sa-i dau si altceva.Abia astept duminica sa vedem ce-mi zice Capraru.

Despre ceaiul de musetel si eu ii dau lui Dami din aceleasi motive (constipatia) si functioneaza, nu spectaculos dar e ok.

Voi ce biscuiti le dati la bebei. Eu am cautat in aceia speciali (facuti de Hero) dar nu se mai gasesc. Am luat cativa populari si mi se par tare nashpa.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Rodica, multumesc mult. Si eu am folosit putin crema de la Elancyl cand eram insarcinata dar am inceput exact dupa ce au aparut vergeturile si nu mi s-a parut ca si-ar fi facut efectul. Din cauza asta nu stiu daca sa incep iar un tratament.

Mihaela, poate papusa ta nu a terminat cu dintisorii, nu ai mai incercat sa vezi poate mai ies si altii.

Alexandrei mele sucul ala ii face pofta de mancare.

Ionika, eu ii dau si sucul si supa inaintea laptelui.

I-am dat si eu Alexutei ceai de musetel dar nu i-am dat niciodata pe stomacul gol si niciodata simplu ci doar combinat cu Baby drink.

Eliana, eu zic sa nu te strezesi cu cartoful ala. Daca Elenita ta mananca bine piureul pe care il dai, nu are de ce sa-ti para rau de cartof. Mie mi-a dat voie sa-i dau dar am renuntat eu. Cred ca nu i-am mai dat de vro 2 saptamani.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Eu ieri am vazut in Carrefour mai multe modele de carticele chitzaitoare asa ca cine sta mai aproape de un carrefour poate cauta si acolo.

Ionika dar ai incercat sa pasezi ceva sau sa fierbi cu Chicco Papa? Eu nu-i mai dau suc la ora 10 ci mar cu biscuite si pt ca bb al meu nu mananca nimic intre mese nu mai primeste suc deloc.

Mihaela vezi poate vrea alt tip de vitamine. Ce ti-a dat doctorita ? Ce-ti face Alexia? Este bine nu?

Georgiana eu i-am dau biscuiti petit beurre (de la Rostar)de la inceput. Nu m-am chinuit cu cei populari pt ca stiam de la primul bb ca sunt nashpa.

Pufy SANATATE multa si nu stiu ce sa-ti mai zic sa te incurajez. Stiu cum este cand ai puiul bolnav..............

Pe mine Teo ma musca de mana intr-o fericire . Dar noi nu avem decat 5 luni cred ca mai dureaza ceva pana iese primul iepuras.
Maine facem si noi vaccinul de 4 luni asa ca avem ceva emotii ..... sa ne tineti pumnii

Pupici

Mel de 2 x (20.09.2004)

Teo & Tibi

Mergi la inceput