Bebelusi de sept-oct 2004 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna seara!
stie cineva daca exista in gama NUTRIBEN varianta cu 3 cereale (porumb, orez, tapioca)?

PS: multumim pentru urarile de ieri!

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Facusi sapaturi pe site -urile germane si iata ce legume recomanda ei :
morcov, cartofi, conopida, fenicul, castraveti, bostan , dovlecel, brocoli, gulie, radacina de patrunjel, spanac.

mari

Mergi la inceput

uitasi si telina dar care nu i recomandata la copii alergici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Sanatate puiutilor care sunt bolnavi.
Si noi am trecut printr-un episod cu 40 febra, acum doar mai tuseste un pic. N-a luat nici un antibiotic. Doar nurofen, paracetamol si un sirop de tuse.

Multumesc LiliaToma si celorlalte fete pentru urari.

Noi suntem se pare codasi la capitolul dintisori Dar cred ca vin si la noi, sper, in curand, caci maraie si plange mai tot timpul, saliveaza mai mult ca de obicei si mananca mai putin. Acum sper sa scap si eu mai repede de faza asta.

Ralucule, bafta la dr, sa fie totul bine!

Eu nu apuc sa citesc tot, aveti un spor...

Aici se dau cartofi de la 4 luni.

Numai bine...am fugit la bebic

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Mari, cum e scaunul ala pe care l-ai luat tu? si de unde l-ai luat, de pe Ebay cumva? Cat ai dat pe el? Si cum sta piticutza ta in el.. nu e prea mare?

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Bozo l am luat de la Norma fusese o oferta cu 25 euro. Deocamdata o pun cam cate 5 minute in el ca se cam duce donsoara intr-o parte ....da mare nu i deloc cam astea is modelele de scaunele pt copii ... Incearca la Walmart ,Segmüller ca sigur vei gasi la preturi convenabile, daca vrei gasesti si de la 100 euro in sus

mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muttzi spune:

Ana, Mihaela cred ca am pierdut discutia despre carticica. Imi dati si mie niste detalii? Si eu vreau sa-i iau lui Patrick.

Daany eu cred ca-i bun ceaiul de musetel. Si noi am avut aceeasi problema, dar s-a reglat acum (mai ales de cand bea suc de fructe; i-am dat si ceai de musetel). Ce am observat mai nou este ca de cand ii dau NAN 1 are un scaun foarte normal, adica aprox. de 3 ori pe zi fara sa se mai chinuie (si mai tare si mai moale).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Azi i-am dat maimutei piure de legume cu piept de pui si supriza... i-a placut. A mancat 100 g si a mai baut si 70 ml de laptic. Dar ce-i mult strica si la masa urmatoare n-a mai vrut sa pape cerealele si laptic doar 70 ml. Acu' e cu ochii la ce scriu eu, sper sa nu se prinda ca o laud si maine sa faca figuri.

Mihaela de unde ai luat carticica? Eu m-am tot uitat si nu am vazut.

Sanatate multa bolnaviorilor, mamici sau bb.

Daany nu stiu cum ai putea sa stergi acel mesajul. Iar in leg cu ceaiul de musetel noi nu am avut probleme cu scaunul, deci nici cu asta nu te pot ajuta.

In leg. cu cartoful nu stiu ce sa fac ca vad ca toate dati cartof la bb, iar la borcanas majoritatea au cartof... nu stiu de ce dr. meu zice fara cartof. Ma enerveaza...

Eu acum m-am intors de la cumparaturi si am luat din Cora foi de cremsnit... vreau sa fac azi sau maine (sa vad cand am timp)... o sa va zic cum a iesit.

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Stiam ca am uitat ceva...
MamaElei eu am comandat un carut de la bebelusul tau si e ok. L-am primit exact cand au zis, este exact ca in poza de pe site, iti dau facura, chitanta... Eu l-am luat de la ei ca acolo l-am gasit cel mai ieftin... era oferta. Dar am vazut ca in general produsele sunt un pic mai scumpe ca la hipermarket-uri... Daca tot nu ai cum sa le comanzi tu, de ce nu o rogi pe prietena ta din Cluj sa-ti cumpere ea direct produsele si apoi sa ti le timita... Ma gandesc ca asa nu mai platesti taxele postale de la Bucuresti la Cluj si poate la gaseste si mai ieftine decat pe site.

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Eliana, mersi pt raspuns. Din cite mi s-a spus, in Cluj nu se gaseste Sanosan. Si plus, ea e la serviciu, si nu vreau s-o stresez cu umblatul prin magazine.

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput