Bebelusi de sept-oct 2004 (26)
Raspunsuri - Pagina 5
ellen spune:
Mari, eu ii dau in fiecare zi un ciorchine mic de conopida si 2 pastai de fasole verde. Cartoful il dau dar mai rar si in nici un caz la mesele de carne pentru ca se contipa. Eu i le-am bagat de la 3 luni.
De brocoli nu stiu nimic.
Timea, felicitari, sa-i dai Marei laptic cat poti de mult. Las ca slabesti mai tarziu.
Eliana, daca aflu ceva te tin la curent.
Am uitat sa va zic ca am inceput si eu sa fac sport, nu pentru slabit ci pentru ca ma doare spatele de inebunesc. Aseara nici nu puteam sa adorm de durere.
Fug ca mi s-a treziu bebelina. Tre sa-i dau sa manance.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
ana_a spune:
pufymic multa sanatate la Alesio, sa-i treaca cat mai repede! Si tie curaj ca are nevoie de tine!!!
timea, e bine pentru tine ca mai ai lapte suficient si e pacat sa teapuci de cura de slabire...
Si eu as fi vrut sa-l alaptez pe Stefan pana pe la 8-9 luni, da acu la cat este de putzin...stiu si eu cat o sa-l mai tzina? Eu iau incontinuare nutrinatal...da vad ca nu ma mai ajuta cu nimic, ca al meu saracutzu dimineatza pe la ora 6 cat de putzin este acolo el se cuibareste la tzitzi si papa cu pofta de imi dau lacrimile de drag ce mi! Macar si atat cat este...eu ma bucur ca-i mai place la tzitzi.
mari74, daca pentru tine nu este greu ceea ce faci e super ok mai ales ca ai asa de mult lapte...dar eu de exemplu la catziva stropi catzi am...nu merita efortu.Oricum, se pare ca al meu inca nu vrea sa renuntze
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
aissa spune:
Pufy imi pare rau de voi...dar si mai rau ca nu ai avut un dr ca lumea. Pentru ca, asa cum ti-am zis si medicul meu de familie a zis ca nu e de antibiotic, dar din primul moment dr de la spital i-a dat cefalosporina. Din pacate voi ati luat-o pe un drum mai lung catre vindecare, tot la acelasi medicament ai ajuns numai ca ai chinuit bietul copil pana acum degeaba. Asta e, medicii astia....
Ellen si eu am acelasi robot ca tine.
Maine incerc din nou sa-i dau cu lingurita, o sa o asez in carut (si asa acolo isi face veacul ca nu vrea sa stea in pat). Trebuie sa vad ce fac pentru ca azi, dupa ce a papat la 10,30 ce v-am zis supa + 90 ml lapte la 1,30 plangea de foame. niciodata pana acum nu a mancat la 3 ore. Si i-am dat 210 ml lapte cu cereale si i-a mancat pe toti. Deci clar ii e foame, cred ca nu-i mai ajunge mancarea, sau laptele, pentru ca al meu se schimba la 5 luni, nu mai e suficient de consistent. Oricum am vorbit la farmacie si urmatoarea cutie o iau de varsta urmatoare, pentru ca saptamana viitoare face 5 luni si o zi-doua nu cred ca mai conteaza.
Si ca masuratoare, am si eu un borcanel de piureu in casa de 125 g (bine, nu-l pot folosi sa masor ce ii dau ca e cu scortisoara in el ), dar are cam aceeasi circumferinta cu biberonul si pus langa biberon este pana la gradatia biberonului de 125 ml. Asa ca nu cred ca sunt departe de adevar daca masor cu biberonul. Iar cand eu vad ca papa 3 sferturi de biberon e clar ca papa mai mult de 30 g cum spuneti voi pe aici. Mai mult, eu mereu cand am spus cata papa m-am exprimat in ml cand am vb de supa. Din cate stiu, un lichid gros e mai greu decat apa. 1 ml apa = 1 g apa. Iar daca Alexandra papa 150-160 ml supa masurati pe gradatie de lichid cred ca papa mai mult de 160 g de piureu. Asta e logica dupa care m-am ghidat.
M-ati convins cu scaunul, astept un raspuns de la persoana cu care am dialogat. Vinde un Chicco Mamma super bine ca pret, daca arata si bine asa cum se lauda il iau sigur. Nu mai am rabdare. nou nu pot sa mi-l permit oricum si ma gandesc ca e mai bun unul din asta char la mana a 2-a decat unul nou dar no name.
Cristina si Alexandra(30.09.2004)
muttzi spune:
Pufymic, trebuie sa fii tare. Piticul simte stresul tau. Iti tin pumnii sa se faca bine cat mai repede.
Mai fetelor eu cred ca piticii citesc forumul, ba mai mult se inteleg sa faca tot pe dos decat ce vrem noi De exemplu eu ma plangeam ieri ca nu stiu daca doarme destul si astazi, ca sa-mi demonstreze ca nu am dreptate a dormit pana la 9 dimineata iar la pranz a dormit deja doua ore si un sfert (chestie pe care nu cred ca a mai facut-o pana acum). Mai demult ma bucuram ca a inceput sa adoarma singurel in patut si a doua zi nu a mai vrut . Cum apare unul cu un dintisor nou cum hopa inca doi trei pitici dupa el, cum se maraie unul si nu vrea sa manance hopa s-a si facut un club de maraiti si mofturosi. Mai, astia si-au facut forum????
ellen spune:
Am fost si noi azi afara. A fost foarte frumos. Nu a fost frig. Dar cand am intrat in casa s-a trezit bebelina :(
mina spune:
quote:
Originally posted by muttzi
Pufymic, trebuie sa fii tare. Piticul simte stresul tau. Iti tin pumnii sa se faca bine cat mai repede.
Mai fetelor eu cred ca piticii citesc forumul, ba mai mult se inteleg sa faca tot pe dos decat ce vrem noi De exemplu eu ma plangeam ieri ca nu stiu daca doarme destul si astazi, ca sa-mi demonstreze ca nu am dreptate a dormit pana la 9 dimineata iar la pranz a dormit deja doua ore si un sfert (chestie pe care nu cred ca a mai facut-o pana acum). Mai demult ma bucuram ca a inceput sa adoarma singurel in patut si a doua zi nu a mai vrut . Cum apare unul cu un dintisor nou cum hopa inca doi trei pitici dupa el, cum se maraie unul si nu vrea sa manance hopa s-a si facut un club de maraiti si mofturosi. Mai, astia si-au facut forum????
Muttzi si bebe Patrick (DN 14.10.2004)
http://community.webshots.com/user/muttzi
Da, si eu zic la fel. Sigur stau ei cumva de vorba.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
ellen spune:
Muttzi, ce smecher e Patrick cu sticla aia de bere in mana...e mortal, ce mult mi-a placut.
Referitor la forumul bb-ilor, si eu cred la fel.
MamaElei spune:
Pufymic, multa-multa sanatate la bebic si tie puteri ca sa treceti cit mai curind peste astea!!!
Ellen, nu stiu daca te-ar ajuta aceasta info, dar cind am fost am folosit crema Elancyl antivergeturi si nu mi-au aparut.
La noi totul pe vechi, tzitzi, la interval de 3,5-4 ore, somn de la 23 la 9-10 si citeva reprize ziua. Diversificarea o incepem la 6 luni fix, mergem la medic pt detalii si vaccin.
Fetele care ati comandat de la magazine virtuale, pls spuneti-mi si mie cit de sigur e si daca e mare diferenta la pret fata de magazine simple. Ca as dori sa comand ceva cosmetice de la Sanosan (la noi nu se gasesc) pe adresa unei prietene din Cluj si ea sa-mi expedieze de acolo. Dar as vrea sa fie sigur, ca si asa are sa ma coste mult cu toate taxele de posta!
la toate mamicile si piticii bolnaviori!!!
Rodica si Paula (02.09.04)
daany28 spune:
Buna fetelor!
Abia acum am reusit sa mai intru caci am fost ff. bonlava, de 4 zile am gripa acum sunt ceva mai bine, stau numai cu masca pe figura caci mi-e teama sa nu-i dau lui bb Vladut (4luni 2sapt.) . Spuneti-mi va rog cum pot sa-mi sterg si eu mesajul "ACCESUL LA FORUM ....TI-A FOST RESTRICTIONAT" ca am ffffffffff. astfel de mesaje si abia dupa derularea lor por vedea pag. de forum.
fetelor as vrea sa va mai intreb ceva: asistenta lui bb mi-a recomandat ceai de musetel pe stomacelul gol in ideea ca-si va regla scaunul, ca el numai cu supozitor iese si nu cred ca este bine.As vrea sa-mi spuneti daca si voi folositi ceiut de musetel pentru asa ceva. Astept raspunsul vostru.si nu uitati sa-mi spuneti si cum pot sterge acel mesaj (am incercat dar nu am reusit)
Pupici Dana si bb Vladut (09.10.2004)
roandre spune:
Mama, ce de ati mai scris. De abia am reusit sa termin tot de citit!
De fiert apa la baita nu i-o fierb de la 2 saptamani si nu a avut nimic.
Aissa, ce m-a distrat cand am citit cuvantul ala "rusinos"...hihihi...bine ca nu a vazut si Alexia. Am vrut sa-ti spun atunci cand am pus lista sa corectezi dar ma grabeam.
Pufymic, sa va faceti repede bine...uf, prin cate mai treceti si voi!
De cantarit mancarea eu am un cantar de bucatarie digital si vad exact cat mananca...la gram.
Ana, cu mulsul doctora mi-a zis ca o sa scada treptat lactatia si ca pana la urma se opreste. Daca vreau mi-a zis sa iau bromocriptina dar ca ar fi bine daca i-as mai da lapticul meu atata timp cat mai e.
Mari74, conopida, fasole verde i-am dat de la borcanase. De placut nu prea am ce spune pt ca e sclifosita de felul ei.
Azi ii voi da doar 4 mese dar mi-a mancat mult mai putin ca de obicei. Nu mai are rost sa spun gramajul. De azi i-am dat si piure de legume cu pui.
Ana, am cumparat astazi carticica de care spuneai tu cu 125000 lei. Este foarte frumoasa, are 8 pagini si o chitaitoare la mijloc. E topita Alexia dupa carticica. Este de la Disney Baby.
Alexia se simte din ce in ce mai bine, nu mai haraie asa rau si e foarte vioaie.
Mina, Alexia acum haraia si ziua si noaptea si cand era treaza si cand dormea. Deci nu e vorba de haraitul normal al copiilor mici noaptea.
Va scriu mai tarziu! Acum ma duc sa gust placinta cu branza si stafide...saru'mana Ninab!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.