Bebelusi de sept-oct 2004 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Ana _a pai ce sa fac daca is de rasa buna cum imi zice barbatu . Pai dimineata dau o productie de are asigurata fie mea 2 -3 mese iar in timpul zilei ma mai mulg de 3 ori ca efectiv nu pot sta cu sanii ce pocnesc si mai ales curgatori... Cateodata am impresia ca o s-o alaptez pan se marita...
Roandre pentru scaderea lactatiei am auzit ca ar fi bun ceaiu de menta si de salvie si un pic de sport ....
Ca tot vorbeati de scaunele deja ii puneti ?? Noi am cumparat unu care il putem folosi mai tarziu ca masuta si scaunel

pupici,
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Eu nu i-am luat inca scaunel de masa. Astept sa stea in fundulet si apoi o sa-i cumpar. Poate pana atunci o sa primim cadou unul..

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mina o sa incerc si cu ceai de musetel.

Eu nu stiu cat laptic mai "produc" pentru ca mai nou nici pentru 2 mese/zi nu mai am... trebuie sa-i dau si lapte praf completare. In rest ii dau piure de legume sau de fructe sau cereale si lapte praf completare. Asta este. Ii mai dau cat mai am pentru ca ea tot ar mai manca de la san, nu da semne sa refuze sanul nici acum, cand este f. putin laptic.

Acum astept sa se trezeasca copilu' ca i-am fier legumele si cu putin piept de pui si o sa-i pasez legumele cu o lingurita de carne de pui. Sper sa-i placa. Sunt foarte curioasa... Eu ii fac piureul de legume cu dovlecel, morcov, pastarnac si ardei gras. Cartof a zis doctorul nu, telina doar i-o fierb pentru ca nu i-a placut cand i-am pasat-o, mai fierb si o frunza de salata si o jumatate de ceapa, da' nici pe astea nu le pasez.

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Noi tot rau suntem....adica bazucu meu!
Aseara cand i-am facut injectia am observat la un moment dat ca merge paravenos........piticu nu zicea nimic, sau sa planga ....el radea si gangurea.....noroc ca am observat eu si m-am oprit!Dupa aia nu m-am mai putut opri din plans.....ca numai la tampenii ma gandeam.......acum e cu compresa cu rivanol pe piciorus.
Asa ca dimineata iarasi l-au intepat de 4 ori pana sa-i gaseasca o vena....iarasi la piciorus.....sper sa tina mai mult de data asta si sa nu mai avem surprize...neplacute!

I-au schimbat si ampicilina si ia acum cefalosporina(e mai tare decat ampi) ca nu se amelioreaza bazucu cu ampi....asa ca-i dam inainte cu injectii si aerosoli......
Nu stiu cat mai rezist......deja simt ca mor de mila lui......ma apuca plansul numai cand ma uit la bazucu meu ciuruit!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Fetele, a folosit cineva produse de la Elancyl? Eu am ramas cu niste vergeturi urate si vad ca cel de la Elancyl au un tratament care se face pe perioada de 3 luni. E cam scump ce-i drept dar daca e eficace o sa incep sa-l fac.

Am mai vazut de la Chicco un castron termic pentru mancarica bb-lui, scump si ala de altfel. Dar oare o fi bun?

Mergi la inceput

Pufymic, mult curaj. Rezista ca are nevoie de tine. Multa sanatate bazucului tau mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare!

Pufy, multa sanatate la piticut... lasa ca trece...

Aissa si eu zic ca-i mai bine scaunul de masa, in balansoar devine periculos in cateva luni...

Danyce merci de sfat, de aia team intrebat cu alaptatul ca tare ma tenta slabitul.. dar vreau sa-i dau laptic Marei macar pana la 9 luni.
A mea-i tot maraita...mai bine zis vrea in brate numai, ieri la mall ne-am plimbat cu ea in brate... cum o puneam in carut, concert. Azi la fel, prin casa...

A inceput concertul,
ma duc...

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Ce stiti de conopida, brocoli, fasole verde (fara boabe) au voie la varsta asta ? A probat cineva ? Da cartoful de ce i interzis?
Stiati ca se dau si paste ? Vazusi ieri niste borcanele da nu mai stiu de la ce firma si m- am cam mirat.

mari

Mergi la inceput

Pufymic multa sanatate. Sa se faca bazucu bine cat mai repede.

Ellen si pe mine ma intereseaza crema pt. vergeturi de la Elancyl... insa nu stiu nimic despre ea. Daca afli ceva zi-mi si mie.

Elena cu cipilica

Mergi la inceput

Mari si eu vroiam sa intreb daca stiti ceva de brocoli... Cartoful mie mi-a zis doctorul sa nu-i dau pana la 8 luni, dar normal ca am uitat sa intreb si de ce . Fetele care au inceput diversificarea am vazut ca le dau cartofi la bb... Fiecare doctor cu parerea lui. Acum o sa fac cum zice el, pt. ca eu am inceput diversificarea si mult mai devreme (adica pe la 3 luni jumate) ca nu lua bine in greutate pitica... si ma gandesc sa-l ascult pe dr.

Elena cu cipilica

Mergi la inceput