Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

CRISTINA bine le-ai mai spus

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Chiar ca ai spus bine, Cristina! . Dama, te vrem inapoi!! Chiar daca ne mai confundam intre noi cateodata, chiar daca raman intrebari fara raspuns, suntem o mare familie si avem nevoie unele de altele mai mult decat iti imaginezi acum..
Fara neaparata legatura cu subiectul, eu trebuie sa recunosc ca uneori sunt putin invidioasa pe Gandacelu de exemplu ca e asa populara si iubita si cunoscuta de toata lumea si ma oftic ca eu nu sunt asa. Si-mi vine sa nu mai scriu. Stiti voi - daca nu sunt cea mai buna, atunci sa nu mai scriu deloc . Dar ma potolesc repede si apoi imi dau seama ca de fapt ma bucur ca exista oameni ca Gandacelu si exista si oameni ca mine, pentru ca frumusetea sta cateodata si in diversitate :-)

In rest....eu cred ca sunt ipohondra . Acuma mi se pare ca mi-a iesit un fel de hemoroid, dar tare . Maine ma duc la doctor . Cand or sa ma vada astia de la Medsana cred ca ma dau afara . La fiecare chestie care mi se pare mie in neregula, hop la doctor :-) O data am fost pentru ca ameteam cand ma ridicam brusc din pat si doctorita mi-a spus ca e normal avad in vedere ca alaptez din 2 in 2 ore si zi si noapte , de curand am fost pentru ca ma doare intr-un san si doctorita mi-a spus sa pun comprese reci, iar acum hemoroidul asta sau ce-o fi :-)

Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Am avut o noapte linistita..oricum mai linistita ca cealalta,asta dupa ce ieri Mariuca mi-a facut capul..de,daca nu am scos-o din casa!Azi o scot chiar si furtuna sa fie..dar se pare ca va fi frumos,a iesit soarele.Ieri o intrebam pe Roserb pe YM daca sunt o mama rea ptr.ca imi vine sa o arunc in pat pe Mariuca de maraita ce era!Normal ca nu o arunc..dar ma gandeam..Azi sper sa fie mai bine!
Mai Dama,de ce crezi tu asa?Nu o sa scriu multe,Miria a sintetizat foarte bine ce avem noi toate de spus.Eu d emulte ori intru doar ca sa spun ca Mariuca face scandal..ce crezi ca gasesc fetele folositor in asta?Dar ma descarc si eu la niste oameni pe care-i cunosc de ceva timp si care ma inteleg,poate.Sau pur si simplu mai vad si eu ce fac alte mamici.Si nu cred ca le uitam pe unele care posteaza mai rar din diverse motive.Si daca vrei ai timp si ptr.DC.Uita-te la mine care am o fata zgubi rau de tot..postez cu ea in brate,dar tot postez!
Felis,sper ca acum daca se face vremea mai buna sa vina Olga_Stan pe la mine si sa mai vorbiti si cu ea!
Subiectul s-a mai dezbatut,eu ii dau Mariei 10 zile o data la 2 luni Calciu gluconic,5ml./zi.Si ca a venit vorba de asta Monica,eu ii trag Ca din fiola cu o seringa cu ac,asa ca nu am cum sa "ptind"cioburi.Si vigantol 2 pic/zi,in fiecare zi. Atat!
Sa spun si "la multi ani!" Bblusilor Ioachim(gandacelu)-ioachim rade asa de frumos!!!!A mea de ce nu?- si Alex(misticgirl).Sa creasca mari si frumosi..si sanatosi!
Fulguletz,multa sanatate lui David!Aveti grija de voi si mai tine-ne la curent cu noutati.
Am vazut ca au aparut fete noi..dar ati scris asa de mult incat abia am reusit sa citesc si fiind am uitat numele..ce rusine,dar tineti cont ca sunt batrana..Asa ca bine ati venit!
O zi buna,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Adriana,eu una,si spun asta,asa cred ca sa face eu,as renunta daca as vedea ca nu am sorti de izbanda,indiferent ce as face.Si nu trebuie facuta o tragedie din asta,multe nu au alaptat deloc..E bine ca tu tot le-ai dat ceva timp!
Viovio,schimba doctorul,policlinica..Eu pot sa-ti recomand "centrul de diagnostic si tratament"Dorobanti,acolo e medicul meu de familie,care imi recomandase o pediatra.Am numarul ei de tel.,poti sa o suni..E cam departe de Rahova,dar e curat si civilizat acolo.
Mariuca mea doarme si acum!Cred ca i-am dat ceva sedative azi-noapte,altfel nu-mi inchipui!Of,are un program asa ciudat!Nu reusesc sa-i fac program de fel!Uneori doarme dimineata pana la 9,alteori se trezeste la 7,uneori doarme de la 9 la 11,alteori de la 9 la 9.30!
Diana,azi daca nu ploua cred ca vin in centru.Poate ne vedem.
De cateva zile ma framant cand sa ma intorc la birou.De nebuna ce sunt nici noaptea nu mai dorm stiind ca trebuie sa ma hotarasc!Spuneti si voi daca nu sunt buna de ...nu am probleme si mi le fac singura!Am de ales intre a merge la 1 Mai(la 6 luni) sau la 1 August(la 9 luni)..si asta ma scoate din minti,ca nu stiu ce sa fac!Cred ca la mine abia acum se manifesta depresia postnatala!
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Felis, imi pare rau daca ai trecut prin experiente neplacute datorita faptului ca ai fost infiata.
In ceea ce ma priveste iti garantez ca niciodata Andrei nu va avea de suferit din aceasta cauza. Am trecut prin multe pentru a avea acest copil si el este lumina sufletelor noastre.

Indiferent ce ne va rezerva viata mai departe vom fi alaturi de el.

Va pup,

Flory si Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Flory, ai pe tastatura "y" in loc de "z"?
Andreea, pai... in august daca poti! Iti zice una care a inceput serviciul cand copilutul a implinit 3 luni.... Si tare greu imi e....

Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MIRIA CRISINA... F adevarat... Bine le mai zici!...

DAMA... nu-i asa ca te mai gandesti?...

Uite ca nu am zis nimic de MOSS ca si ea a postat in ultimele 4 luni doar vreo 4 mesaje... Daca o sa creada si ea neregasindu-se in exemplele mela din mesajul de azi noapte ca nu mi-e dor de ea si ca am uitat-o? MOSS... sa stii ca nu te-am uitat!... Pupici Alexiei!..

Nici de IrinaA nu am zis nimic ca nici ea nu a mai postat in ultimul timp... MEY... poate se supara careva ca...

Eu va iubesc pe toate...

quote:
Fara neaparata legatura cu subiectul, eu trebuie sa recunosc ca uneori sunt putin invidioasa pe Gandacelu de exemplu ca e asa populara si iubita si cunoscuta de toata lumea si ma oftic ca eu nu sunt asa. Si-mi vine sa nu mai scriu. Stiti voi - daca nu sunt cea mai buna, atunci sa nu mai scriu deloc . Dar ma potolesc repede si apoi imi dau seama ca de fapt ma bucur ca exista oameni ca Gandacelu si exista si oameni ca mine, pentru ca frumusetea sta cateodata si in diversitate :-)

ELIZA... sa stii ca nu esti singura care a gandit asa Da apoi cand am intrat si la alte subiecte si am vazut ca GANDACUL asta e PESTE TOT (ca ea daca nu oprea contorizarea avea acum vreo 4000 de mesaje) mi-am dat seama ca daca eu stau doar in barlogul meu, normal ca nu ma cunoste lumea... MEY... s'apoi GANDACU asta e tare destept... in afara de faptul ca e popular... Pai multe mesaje erau pe la "zona artelor", "oda moderatorilor"- in versuri, "evenimentele comunitatii"... peste tot... Ca bine isi zice : Gandacel (e peste tot) Pai cum sa nu fie populara?... Si eu ce pretentie sa am de la mine in cazul asta?
GANDACELUUUUUUUU... YO te iubesc!... Sper ca nu te-ai suparat!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Pai Eliza,eu pot..dar nu prea stiu ce ma asteapta la intoarcere!Asa ca..O sa-ti dau un PM cu mai mulkte detalii,e bine sa aflu si parerea cuiva care a inceput..Bine,Mariuca va avea 6 luni!
Flory,ai un suflet mare daca asa gandesti!Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Am observat, dar prea tarziu ca era trecuta pe alte caractere. Gata am modificat...:))

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by florypop

Felis, imi pare rau daca ai trecut prin experiente neplacute datorita faptului ca ai fost infiata.
In ceea ce ma priveste iti garantey ca niciodata Andrei nu cva avea de suferit din aceasta cauya. Am trecut prin multe pentru a avea acest copil si el este lumina sufletelor noastre.

Indiferent ce ne va reyerva viata mai departe vom fi alaturi de el.

Va pup,

Flory si Andrei

FLORYPOP ... ma bucur pt copilul TAU... . Sper sa nu te superi pe mine da simteam ca nu pot fara sa spun ce am pe suflet... Nu pot zice ca mi-a lipsit ceva- strictul necesar l-am avut, dar uneori cuvintele dor... dar stii cum, rau de tot... si lasa urme pe toata viatza...
Te pup si sa fiti sanatosi!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput