Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by dama
Si Gandacel are dreptate, da, vreau sa ma dedic mai mult puiului meu scump si frumos...se pare ca nu fac fatza la ambii (bebe si forum)
la bebei si mamici

mama omida se intoarce

nu te uita nimeni mai damo mai stai linistita
btw, unde stai? ca poate facem o intalneala!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits

gandacicoo poza 2 m-a topit nu alta.LA MULTI ANI lui IOACHIMU sa cresca mare si frumos

MISTICGIRL LA MULTI ANI lui ALEX sanatate,noroc si sa creasca maree

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

auleu ca bine zici!
azi mancam tort!

merci

lma si claudiei!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eliza5
Fara neaparata legatura cu subiectul, eu trebuie sa recunosc ca uneori sunt putin invidioasa pe Gandacelu de exemplu ca e asa populara si iubita si cunoscuta de toata lumea si ma oftic ca eu nu sunt asa. Si-mi vine sa nu mai scriu. Stiti voi - daca nu sunt cea mai buna, atunci sa nu mai scriu deloc . Dar ma potolesc repede si apoi imi dau seama ca de fapt ma bucur ca exista oameni ca Gandacelu si exista si oameni ca mine, pentru ca frumusetea sta cateodata si in diversitate :-)

hai ca am ras cu lacrimi te pup!
nu am replica! voiam sa te contrazic dar nu stiu cum!
cand am intrat pe forum, voi acuma ma cunoasteti si imi stiti stilul dar toata lumea ma acuza ca sunt scandalagioaica si io muream de oftica ca is cea mai pacifista fiinta din lume!
eliza ailaviuuuuuuuuu

ps: haide steaua!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

mai,mai nou Mariuca artunca cu jucariile pe jos..le ia in manuta,le zornaie si apoi..zvrrrr;sa vedeti ce ma aplec..cu ocazi asta,fac abdomene,mai scade burta!
Andreea si Mariuca97.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS
ELIZA... sa stii ca nu esti singura care a gandit asa Da apoi cand am intrat si la alte subiecte si am vazut ca GANDACUL asta e PESTE TOT (ca ea daca nu oprea contorizarea avea acum vreo 4000 de mesaje) mi-am dat seama ca daca eu stau doar in barlogul meu, normal ca nu ma cunoste lumea... MEY... s'apoi GANDACU asta e tare destept... in afara de faptul ca e popular... Pai multe mesaje erau pe la "zona artelor", "oda moderatorilor"- in versuri, "evenimentele comunitatii"... peste tot... Ca bine isi zice : Gandacel (e peste tot) Pai cum sa nu fie populara?... Si eu ce pretentie sa am de la mine in cazul asta?
GANDACELUUUUUUUU... YO te iubesc!... Sper ca nu te-ai suparat!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

ai ma treminati cu laudele ca n-am vreme de replyuri mey!!! sunt un bipbip cu motz care n-aveam ce face si ma bagam in ciorbele altora chiar ca peste tot

uf!

si io va iubesc mai! pe felis in mod special, nu stiu de ce... avem noi niste pasiuni comune... cum ar fi... ciocolata

uite, ile ma intreaba de ce rad. si io: pai ma fac fetele sa rad! ea: care fete? eu: astea din calculator!

(ile probabil zice ca is nebuna!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gandacica, misticgirl , la multi ani sa va traiasca baietzeii, sa fie sanatosi si cumintei.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,

noi suntem bine, azi noapte am dormit cu alex si am lasat-o pe mama sa doarma cu ruxi, s-a trezit pe la 5,30 a papat si apoi s-a culcat la loc pana la 8 cand m-am dus eu la ele si le-am gasit pe amandoua razand si vorbind ca doua fete mari :)
mai ce vreme e afara si mie nu-mi merge nici liftul ca este in revizie ieri nu am stiut si ne-am imbracat si tot chemam liftul care nu mai venea...asa ca am coborat si urcat pe scari cu tot cu carucior 6 etajeeeeeee...de simteam ca nu mai pot, eu tineam dintr-o parte si mama de alta...ruxi ziceai ca este o printesa.dar azi nu cred ca mai fac aceeasi greseala ca dupa aceea nu mai puteam de spate si parca ma cam durea si operatia...
va pup si mai vorbim...sa aveti o zi minunata si linistita

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

pai mai aia a lui STANCIU bine ti-ai mai ales nikul pe forum .nu stii povestea cu invazia gandacilor?da mai rar vezi gandaci destepti

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

si inca ceva asa din respect pt IOACHIMU trece-l mai ca s-a nascut acolo in profil,ce numai ILEANA primeaza in preferinte?

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

andreap, n-o descuraja pe ad_rianna, ea n-a ajuns inca in faza "orice ai face" deci las-o sa faca intai si de-abia apoi daca nu mai are lapte , sa renunte. pupici.

Fetelor, azi sunt foarte bine dispusa, in primul rand am luat super hotararea sa chiulesc de la servici, se arata o zi insorita, asa ca vom iesi in 3 la plimbare la amiaza.Al doilea motiv ce sa zic mi-ar fi inseninat ziua si de ploua afara, m-am masurat again si am scazut peste solduri 4 cm, talie-2 cm, iar peste burta -9cm...ajutooor...nu-mi mai gasesc burtoiu...haha..de parca mi-ar parea rau...

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput