Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
miria_cristina spune:
Buna!
Eu ii dau Ca 5ml, zece zile pe luna. Se da numai in lunile reci. Vit.C 5ml, la fel, si 2 pic. de Vigantol. In luna asta, insa, i-am dat cam dupa ureche, ca a inceput sa faca nazuri si sa nu mai vrea nici un fel de ceai. Am mai intrebat, daca nu pot sa schimb Ca gluconic, pe care-l folosesc eu cu siropuri pe baza de Ca, ca sa nu mai faca mofturi si mi s-a raspuns, ca indiferent cat bea din cantitatea de Ca pe care i-o dau are o absorbtie mai buna decat oricare dintre siropuri, care contin o cantitate mai mica de Ca si nu este atat de bine asimilat.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
dama spune:
Fetelor, imi pare rau ca am creat asa "panica" si abia acum reusesc sa va raspund ca am tot alergat pana acum cu ultimele pregatiri. Eliza abia acum seara am vazut apelurile si mesajele tale, nu am avut mobilul cu mine. Suntem bine sanatosi ceea ce va doresc si voua si bebeilor vostri.
Nu m-am exprimat bine mai devreme deh eram pe fuga...nu voi mai posta, dar va voi citi. De ce? Din mai multe motive care s-au adunat in timp. Nu m-a suparat nimeni cu nimic (Miche stai linistita ca nu ma supar eu asa usor doar pt o mica confuzie) ci pur si simplu cred ca postarile mele nu aduc nimic interesant la acest topic, deci prefer sa raman in umbra. Am observat ca asa aflu mai multe decat daca as pune o simpla intrebare sau daca as spune o parere. Si cum in tzara voi sta 2 luni fara sa am acces continuu la internet (deci no post) sunt convinsa ca voi fi uitata si la intoarcere as pica ca musca-n lapte. Si Gandacel are dreptate, da, vreau sa ma dedic mai mult puiului meu scump si frumos...se pare ca nu fac fatza la ambii (bebe si forum)
la bebei si mamici
Miche spune:
bine-ai aparut Dama!!!
da' ne-ai tinut in suspans, nu gluma...
ce tot vorbesti tu ca postarile tale nu aduc nimic interesant la acest topic ??
ai vazut tu cumva postarile mele sunt atat de interesante??
mai acu 2 zile m-am trezit sa dau sfaturi sa puneti copiii la oglinda, si ai vazut cate din fete erau veterane la "actiunea "asta?
aici nu cred ca este nimeni picat ca musca in lapte.
poate odata ai nevoie doar sa te lauzi cum creste de frumos Davidutul tau, si unde este mai nimerit sa o faci decat aici? Eu cred ca aici avem parte de cele mai multe intelegeri caci toate traim aproape aceleasi sentimente , si asta ne leaga , nu valoarea importantei postarilor , ca nu e concurs!
O sa vezi ca o sa ai timp si de David si de noi...
Cand vii in tara in ce oras o sa stai?
Daca in Bucuresti anunta-ma.
(eu imi aduc aminte ceva de Brasov , da' sa nu ca ti-am zis ca am mem afectata de la nastere
poze Darius (26.11.2004)
FELIS spune:
DAMA ... imi pare rau ca gandesti asa... Sa stii ca daca nu vei mai posta asta nu inseamna ca vei fi uitata... Uite de ex chiar zilele acestea ma gandeam la Madachan ca nu a mai dat de mult un semn de viata!... De cand e in tzara a postat cred de 3 sau 4 ori, dar cand era afara, posta cam cum postezi si tu (la fel de des)... Faptul ca nu am intrebat de ea asta nu inseamna ca am uitat-o... Chiar ma gandeam ca mi-ar place sa mai avem vesti de la ea...
Nici MISTICGIRL nu a mai postat de mult si tot n-am uitat-o, nici OlgaStan n-a mai postat de mult si nici pe ea n-am uitat-o.
Au fost cateva exemple care mi-au venit acum in minte mai ales pt ca m-am si gandit la ele in ultimul timp...
Eu sper sa iti fie dor de noi si sa vii sa ne mai spui ce mai faci tu si puiul tau, macar...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by florypop
Auras, de alaptat l-as alapta cu drag dar, baietelul este infiat deci....
FLORYPOP ... ma bucur ca alaturi de tine si-a gasit fericirea un mic sufletzel... . Vreau insa sa te rog ceva, ceva ce sa nu uiti niciodata: sa nu cumva sa faci vreo diferentza vreodata in felul de a te comporta (de ex cand te supara cu ceva) doar sub impulsul momentului si sa te gandesti ca e infiat sau sa ii arati ca gandesti asa ceva...
Sa nu . Am zis si eu ce aveam pe suflet... pt ca eu sunt infiata! Nu vreau sa va zic ce auzeam daca in carnetul meu era un 9 in loc de 10.
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
bits spune:
DAMA nu uita ca suntem aici pe forum de aproape 1 anisor,cand inca piticii nostri erau doar niste bulinute(asta vazut de la eco) iar acum cand ii crestem simtim nevoia sa spunem si la altii de progresele facute,de ceea ce am mai aflat de la unii doctori,de problemele cu care ne confruntam.mie forumul acesta mi-a dat incredere in mine si puterea de a-mi creste singura copilul.eu nu am nici un ajutor(ca multe altele de altfel)iar mama mea e destul de in varsta pt a ma ajuta cu sfaturi(ex :spunea sa-i dau copilului lapte de vaca).multumesc pe aceasta cale mamicilor cu 2 copii si nu numai lor ca ne impartasesc din experienta lor
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
bits spune:
gandacicoo poza 2 m-a topit nu alta.LA MULTI ANI lui IOACHIMU sa cresca mare si frumos
MISTICGIRL LA MULTI ANI lui ALEX sanatate,noroc si sa creasca maree
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
bits spune:
FULGU ma bucur ca DAVID e vioi, bebeii uita repede durerea.te asteptam cu vesti bune saptamana viitoare
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
FELIS spune:
FULGULETZ... numai bine lui David!
GANDACELU...pt IOACHIM Sa creasca mare si frumos si sa o asculte pe mami!...
MISTICGIRL si tie pt voinicul tau
Pozele noastre!
miria_cristina spune:
DAMA - eu nu vreau sa-ti influentez hotararea. Uneori, poate si eu m-am simtit ca tine. Nu aici pe forum unde sunt de prea putina vreme fata de multe dintre voi, ci in viata. Oameni care mi-au fost prieteni, lume multa care mi-a fost in anturaj si pe care poate ca am ajutat-o cand avea nevoie m-au facut sa ma simt singura. Aveam agendele pline de telefoane si adrese, dar nimeni nu era de gasit. Fiecare, cand s-a terminat "petrecerea" a plecat la treburile lui. Am suferit atunci si am promis ca nu voi mai face aceeasi greseala, dar mi-am dat seama ca eu gresesc. Oamenilor nu trebuie sa le ceri nimic. Daca tu esti in stare sa le dai ceva cand au nevoie fa-o, ca de fapt, o faci pentru sufletul tau. Dar nu le cere decat atata cat iti pot da ei. Uneori te va surprinde cat de mult primesti. In afara de asta, nu poti trai singur, chiar daca te gandesti ca ar fi mai comod. Interiorizarea devine o apasare, care pentru oricine e dureroasa. Inseamna singuratate. Poate ca ceea ce simti tu este unul din simptomele depresiei postnatale. Toate am citit despre ea, ne-am promis sa fim tari, dar cand incepe sa apara nu mai suntem in stare sa realizam ca e timpul sa-i tinem piept. Tu esti departe si de ai tai si de locurile astea, care, desi, poate, nu mai inseamna nimic pentru tine vor ramane in sufletul tau, pitite, intotdeauna. Acuma esti prinsa cu agitatia pregatirilor de drum, dar va trebui sa te intorci acasa, nu? Or fi si-acolo oameni pe care ii cunosti si poate oi mai avea prieteni. Dar fara sa vrei mai mult de la el, unul in plus intotdeauna iti va prinde bine. Mai ales ca toate traim aceleasi momente, aceleasi griji, aceleasi temeri si aceleasi bucurii. Poate in moduri diferite, dar aceleasi.
In afara de asta, eu chiar sunt trista si putin dezamagita. Intotdeauna am zis ca cel mai usor lucru in viata e sa renunti. Eu am intrat tarziu pe forum, dar am facut-o din cauza ta si din cauza altora ca tine, v-am citit pe fiecare in parte si m-am identificat cu fiecare. Am crezut ca momentele prin care treceti va vor lega. Ba chiar se vor creea legaturi mai intime decat fata de un prieten cu care te poti intalni. Oamenii simt de multe ori nevoia sa vorbeasca deschis cu altii pe care nu i-a vazut niciodata. Faptul ca nu se privesc in fata ca nu stiu ce expresie vor avea dupa ce afla despre el, orice, ii da libertatea de-a se exprima mai lejer. Apoi, cand ajungi sa il cunosti mai bine si te intalnesti cu el nu-l mai simti prieten il simti frate. Nu vreau sa fac filosofie, dar psihicul omului e atat de alambicat si logica lui e atat de subtila si personala!
In final, vei face exact cum o sa vrei, dar ganteste-te sa fii si corecta fata de cei care ti-au raspuns macar o data la mesaj si fata de grija lor din momentul asta. Ia o decizie, dar incercand sa nu fi egoista si sa te gandesti doar la ceea ce vrei tu. O dovada ca toate ne acomodaseram si chiar daca nu intrebam de una sau alta, aveam in primul rand grija sa mai intram, noi, si sa le citim mesajele celorlalte ai primit-o. In plus, uita-te ce reactie a avut anuntul tau. Este o reactie care nu poate fi din partea unor oameni indiferenti si cand un om devine atat de activ si binevoitor cu tine nestiind nici macar ce ai nu trebuie dat la o parte. Sfatul meu ar fi, doar, sa te mai gandesti si, chiar daca nu vei mai intra atat de des, din cand in cand, macar sa ne saluti!
Iti urez tot binele din lume si eu, cu siguranta, o sa-mi amintesc te tine!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina